Project Description

Wellicht heb je deze website al voorbij zien komen bij RTL 4. Slimmeriken is een platform welke vergelijkbaar is met Werkspot.nl. Slimmeriken.nl is dé vraag- en aanbodsite voor scholieren, studenten en studerende werkenden, die een studie-gerelateerde vraag hebben.

Deze vraag (opdracht) kunnen zij op de website plaatsen en honderden ingeschreven professionals worden daarvan op de hoogte gebracht. Zij kunnen reageren op de opdracht en vervolgens kan de student de professional uitkiezen.

Het systeem biedt volledige communicatie- en betaalprocessen voor de gebruikers. Daarnaast hebben beiden doelgroepen een volledig profiel met review mogelijkheden vergelijkbaar met Freelancer.nl.

De opdrachtnemer kan door middel van een live zoekfunctie en live filtermogelijkheden snel door het grote aanbod van opdrachten navigeren om zich op de voor hem/haar passende opdrachten in te schrijven.

Ook opzoek naar een complex maatwerkplatform met profielstructuren of andere ingewikkelde processen? JVH webbouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerksystemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De admin heeft inzicht in alle statistieken van opdrachtgever en opdrachtnemer. Slimmeriken is een maatwerkplatform van formaat. Ons team realiseerde dit platform en andere platformen. Ook opzoek naar een webbouwer die voor u een complex maatwerkplatform ontwerpt en bouwt? Neem direct contact met ons op.

Bekijk de website van Slimmeriken >>>

Waarom ook Slimmeriken.nl voor ons koos: 

  • Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op alle vragen!
  • Vrijblijvend intakegesprek waar ook in Nederland.
  • Een professionele website ontworpen en ontwikkeld door professionals op basis van de wensen van de klant.
  • Alles in 1: design, techniek, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.
  • Goede service, scherpe prijzen met een professionele website als resultaat.
  • Eigen hosting en support.
  • JVH webbouw is een no-nonsensebedrijf dat altijd voor u klaarstaat.

Lees hier de beoordelingen van onze klanten >>

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Ook een professioneel maatwerkplatform laten maken?

Ja, stuur mij een gratis offerte!