Project Description

Voor deze specialist in sierbestrating & kunstgras uit Wageningen ontwikkelde we een maatwerkwebshop van A tot Z volledig opgebouwd met bootstrap. Dit is het voorbeeld van een maatwerkwebsite waarin JVH is ingestapt, niet alleen voor de technische realisatie, maar ook als strategisch partner. In samenspraak met SEO en conversiespecialisten startten we met het verkennen van de markt.

Een screenshot van de huidige situatie is de eerste stap. Door gedegen zoekwoordenonderzoek, waarbij gelet is op lokale bestaande vindbaarheid, lokale mogelijkheden en landelijke mogelijkheden is de basis gelegd voor de latere contentstructuur. Dit geeft inzicht in kansen en laag hangend SEO-fruit.

Vanuit verdiepende sessies zijn de contentstructuur, SEO-structuur , algehele indelingen en de daarvoor nodige technische functionaliteiten vastgelegd in een plan. Het contentplan.

Op basis hiervan en in combinatie met de huisstijl zijn wireframes op hun beurt de basis voor de designfase. Voor Nudetuin realiseerden we een ontwerp op maat, rekening houdend met de optimale user experience voor een optimale conversie.

Het design is een aftreksel van de vorige website en in samenspraak met de klant gemaakt, welke van origine designer was.

Ook opzoek naar een basiswebsite, een professionele website of een maatwerkplatform? JVH webbouw realiseert het. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de webshop van NudeTuin>>>

Waarom ook Leendert Blaak van Nudetuin voor ons koos: 

  • Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op alle vragen!
  • Vrijblijvend intakegesprek waar ook in Nederland.
  • Een professionele website ontworpen en ontwikkeld door professionals op basis van de wensen van de klant.
  • Alles in 1: design, techniek, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.
  • Goede service, scherpe prijzen met een professionele website als resultaat.
  • Eigen hosting en support.
  • JVH webbouw is een no-nonsensebedrijf dat altijd voor u klaarstaat.

Lees hier de beoordelingen van onze klanten >>