Project Description

Deze ondernemer uit Heteren begrijpt maar al te goed dat de mogelijkheden van een webshop de fysieke landgrenzen overstijgen. Met zijn internationale website biedt hij wereldwijd de beste oplossing voor hoogtefotografie voor verschillende doelgroepen.

Deze 3 talige webshop in het professionele pakket wordt beheert vanuit 1 beheeromgeving, maar is ingericht met drie unieke domein extensies. Voor de internationale aard van de webshop is rekening gehouden met de intracommunautaire regelgevingen omtrent belasting. Dat tarieven voor BTW en verzendkosten worden automatisch afgesteld op de regelgeving in het betreffende werelddeel.

Voor deze website is een SEO migratie meegenomen, zodat de autoriteit binnen de zoekmachine van 3 losse websites is meegenomen naar de gloednieuwe webshop. Geen waarde verlies dus! Door een google speedtest, een expert hostingpakket en gebruik van een slimme cache plugin is de webshop supersnel! Optimaal gebruiksgemak voor de uitgebruiker en daarmee een hogere omzet voor Photomast.

Ook opzoek naar een basiswebsite een professionele website of een maatwerkplatform? JVH webbouw realiseert het. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de multi webshop van Photomast >>>

Waarom ook John van Photomast voor ons koos: 

  • Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op alle vragen!
  • Vrijblijvend intakegesprek waar ook in Nederland.
  • Een professionele website ontworpen en ontwikkeld door professionals op basis van de wensen van de klant.
  • Alles in 1: design, techniek, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.
  • Goede service, scherpe prijzen met een professionele website als resultaat.
  • Eigen hosting en support.
  • JVH webbouw is een no-nonsensebedrijf dat altijd voor u klaarstaat.

Lees hier de beoordelingen van onze klanten >>