Project Description

Met dit unieke concept faciliteert Student Furniture Holland expads bij de inrichting van hun woonruimte. Op de website kan de buitenlandse student zelf een pakket samenstellen met meubels die ze kunnen huren in de tijd dat ze in Nederland studeren.

Dat kan op basis van standaard pakketten, maar je kunt ook starten met een lege ‘kamer’. In een visuele winkelmand, bekijkt men live de producten en ziet men een automatische prijsberekening van het te betalen maandbedrag.

Je kunt het contract afsluiten voor het gewenste aantal maanden, met een minimum van 3 maanden. Om vervolgens in je eigen account: je bestelling in te zien, looptijd van het contract te bekijken, te verlengen of juist vroegtijdig te beëindigen.

Een systeem met volledig geautomatiseerde mails na: bestelling, verzending & ter herinnering van het aflopen van je contract. En het systeem is volledig in twee talen. Zowel frontend, als backend. Een mooi project voor JVH in het expertpakket.

Ook opzoek naar een basiswebsite, een professionele website of een maatwerkplatform? JVH webbouw realiseert het. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de webshop van studentfurnitureholland.com >>>

Waarom ook studentfurnitureholland.com voor ons koos: 

  • Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op alle vragen!
  • Vrijblijvend intakegesprek waar ook in Nederland.
  • Een professionele website ontworpen en ontwikkeld door professionals op basis van de wensen van de klant.
  • Alles in 1: design, techniek, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.
  • Goede service, scherpe prijzen met een professionele website als resultaat.
  • Eigen hosting en support.
  • JVH webbouw is een no-nonsensebedrijf dat altijd voor u klaarstaat.

Lees hier de beoordelingen van onze klanten >>