Stel een vraag
Bel mij terug
Applicatie

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 0

Maatwerkplatform: Slimmeriken (bekend van TV)

Wellicht heb je deze website al voorbij zien komen bij RTL 4. Slimmeriken is een platform welke vergelijkbaar is met Werkspot.nl. Slimmeriken.nl is dé vraag- en aanbodsite voor scholieren, studenten en studerende werkenden, die een studie-gerelateerde vraag hebben.

Deze vraag (opdracht) kunnen zij op de website plaatsen en honderden ingeschreven professionals worden daarvan op de hoogte gebracht. Zij kunnen reageren op de opdracht en vervolgens kan de student de professional uitkiezen.

Het systeem biedt volledige communicatie- en betaalprocessen voor de gebruikers. Daarnaast hebben beiden doelgroepen een volledig profiel met review mogelijkheden vergelijkbaar met Freelancer.nl.

[…]

Oxipack, (Houten)

Oxipack, leak detection. If packaging needs to be airtight. Oxipack is een specialist luchtdichte of vacuüm verpakkingen voor de voedings- en farmaceutische industrie. Bij een specialistische organisatie hoort een overzichtelijke, duidelijke en vooral professionele website. Oxipack vroeg ons te ondersteunen bij de realisatie van hun bedrijfswebsite. Een prettige samenwerking met een mooi resultaat!

[…]

Natuur in de steigers, (Enschede)

Ten noorden van Hof Espelo en ten zuiden van de start/landingsbaan op de voormalige vliegbasis Twenthe wordt 130 hectare natuur ingericht. Dit gebied is vanaf eind 2015 toegankelijk voor publiek. Wij ondersteunden Natuur In De Steigers bij het bouwen van een informatieve en leuke website. Op deze website vindt u alles over de ontwikkeling van dit natuurgebied.

[…]

Dental Medical Lines, (Rotterdam)

Dental Medical Lines vroeg ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun professionele bedrijfswebsite. De organisatie wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om, ook voor de toekomst, kwalitatieve, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren. Met hoge kwaliteit, betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Waarden die ook bij JVH webbouw van toepassing zijn! Voor deze organisatie ontwikkelde we een duidelijke en professionele website en maatwerkwebshop.

[…]

SoapSox Kids, (Schiedam) (bekend van TV)

Robert Meijers vroeg ons het Amerikaanse concept van SoapSox te vertalen naar een Nederlandse webshop. Soap Sox is een schattige nieuw lijn van Pluche knuffels die kinderen kunnen meenemen van speeltijd naar badtijd. “De producers van de show van Carlo en Irene van RTL 4, vonden dit idee zo leuk, dat de beestjes ook daar te zien zijn”, aldus de eigenaar.
[…]

Hoveniersbedrijf van den Heuvel, (Veenendaal)

Corné van den Heuvel wilde graag een professionele en vooral ook vindbare website. Allereerst hebben we een professionele website gerealiseerd voor Corné. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met zijn vindbaarheid. De website van hoveniersbedrijf van den Heuvel scoort inmiddels in een vijftal plaatsen rondom Veenendaal nummer #1 posities op de afgestemde zoekwoorden. Top werk van onze SEO-specialisten. Bekijk het resultaat zelf!

[…]

Pinmobile, (Naarden)

Joost ter Hofstede van Pinmobile vroeg ons een nieuwe professionele maatwerkwebsite te realiseren voor zijn product; de Pinmobile. De betaaloplossing van Pinmobile werkt heel eenvoudig. Met de gratis Pinmobile App verander je je tablet of smartphone in een kassa (Android en IOS). Dit moest de website ook uitstralen en daarom werd er gekozen voor een volledig maatwerktraject inclusief een maatwerkbestelformulier bestaande uit drie stappen om de kaartlezer te bestellen.

[…]

Dutch ID (Beverwijk)

Michiel Dreef van Amazing Wheels contacteerde ons met de vraag, of wij de technische realisatie van de nieuwe website van Dutch ID wilde verzorgen. Zodoende hebben we ons afgelopen drie weken ingezet om deze professionele website in WordPress voor hen te realiseren. Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen die zich onderscheiden door design. Dit mocht met de website niet anders. Zie hier het resultaat met allerlei maatwerkfunctionaliteiten zoals een dealer-zoekfunctie op basis van uw postcode.

[…]

Creative Media Development (Utrecht)

Wij werden door Creative Media Development benaderd met de vraag of wij een partnership wilden aangaan. Zodoende hebben wij voor CMD een nieuwe website ontwikkeld met een maatwerkoffertesysteem waarmee zij in combinatie met verschillende partners MKB-bedrijven online verder helpen. Met gepaste trots presenteren wij hier de nieuwe website van onze partner.
[…]

Needling (Utrecht)

Wij werden door Johanna Biemans van Needling uit Utrecht gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen in WordPress. Een bijdetijdse vormgeving in combinatie met het WordPress-CMS resulteerde in deze fraaie website over naaldtechnieken.
[…]

Astal Security (Amsterdam)

Wij werden door beveilingsbedrijf Astal Security uit Amsterdam gevraagd een nieuwe maatwerkwebshop te ontwikkelen op basis van hun huidige Roemeense website. De aspecten van de Roemeense website zien we terug in een nieuwe, op maat gemaakte webshop boordevol nieuwe functies voor zowel Astal als websitegebruikers.
[…]

MKB Administraties (Arnhem)

JVH webbouw ontwikkelde deze prachtige professionele website, voor MKB Administraites Arnhem. Inclusief calculator APP met rekenmodule die JVH webbouw speciaal voor deze website maakte. 

[…]