Stel een vraag
Bel mij terug
Marketing

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 0

SoapSox Kids, (Schiedam) (bekend van TV)

Robert Meijers vroeg ons het Amerikaanse concept van SoapSox te vertalen naar een Nederlandse webshop. Soap Sox is een schattige nieuw lijn van Pluche knuffels die kinderen kunnen meenemen van speeltijd naar badtijd. “De producers van de show van Carlo en Irene van RTL 4, vonden dit idee zo leuk, dat de beestjes ook daar te zien zijn”, aldus de eigenaar.
[…]

Hoveniersbedrijf van den Heuvel, (Veenendaal)

Corné van den Heuvel wilde graag een professionele en vooral ook vindbare website. Allereerst hebben we een professionele website gerealiseerd voor Corné. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met zijn vindbaarheid. De website van hoveniersbedrijf van den Heuvel scoort inmiddels in een vijftal plaatsen rondom Veenendaal nummer #1 posities op de afgestemde zoekwoorden. Top werk van onze SEO-specialisten. Bekijk het resultaat zelf!

[…]

Pinmobile, (Naarden)

Joost ter Hofstede van Pinmobile vroeg ons een nieuwe professionele maatwerkwebsite te realiseren voor zijn product; de Pinmobile. De betaaloplossing van Pinmobile werkt heel eenvoudig. Met de gratis Pinmobile App verander je je tablet of smartphone in een kassa (Android en IOS). Dit moest de website ook uitstralen en daarom werd er gekozen voor een volledig maatwerktraject inclusief een maatwerkbestelformulier bestaande uit drie stappen om de kaartlezer te bestellen.

[…]

Elite Bodies (Aalsmeer)

Een krachtige dynamische website gemaakt door JVH webbouw voor Elite Bodies in Aalsmeer.

[…]

Stratton Nederland B.V. (Den Haag)

Een mooie, unieke en visueel krachtige website ontworpen en gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor Noureddine Msaad van Stratton Nederland B.V. in Den Haag.

[…]

Styling 22 (Elst, Gelderland)

Een mooie, visueel sterke en professionele website gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor Styling 22 uit Elst, Gelderland.

[…]

De Mediaspeler (Rotterdam)

Een krachtige professionele website gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor De Mediaspeler in Rotterdam.

[…]

Bureau Kairos (Lienden, Gelderland)

Een mooie, visueel sterke en professionele website gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor Karin den Boer van Bureau Kairos in Lienden.

[…]

MKB Administraties (Arnhem)

JVH webbouw ontwikkelde deze prachtige professionele website, voor MKB Administraites Arnhem. Inclusief calculator APP met rekenmodule die JVH webbouw speciaal voor deze website maakte. 

[…]

Restaurant Le Falstaff (België)

Een prachtige professionele website gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor restaurant Le Falstaff.

[…]

Lambert Mutsaers, (Gouda)

Een prachtige professionele website gemaakt in WordPress door JVH webbouw voor Lambert Mutsaers uit Gouda.

[…]