Stel een vraag
Bel mij terug
SEO

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 9,5

ForYou Magazine, (Groningen)

ForYou Magazine kwam bij ons met de vraag om in zeer korte tijd een webshop te realiseren. Wij gingen deze uitdaging aan en na 14 dagen was de webshop gereed. Deze klus was de basis voor de inmiddels meer dan 50 gerealiseerde websites voor klanten van ForYou Magazine.

ForYou Magazine is inmiddels één van onze vaste partners. Zodoende kregen wij de mogelijkheid om het platform ForYou Magazine af te bouwen en alle code te herschrijven. Afgelopen maanden is deze website in ontwikkeling geweest met verschillende maatwerkfunctionaliteiten, waaronder het voorschotelen van informatie op basis van de locatie van de gebruiker.

[…]

Maatwerkplatform: Slimmeriken (bekend van TV)

Wellicht heb je deze website al voorbij zien komen bij RTL 4. Slimmeriken is een platform welke vergelijkbaar is met Werkspot.nl. Slimmeriken.nl is dé vraag- en aanbodsite voor scholieren, studenten en studerende werkenden, die een studie-gerelateerde vraag hebben.

Deze vraag (opdracht) kunnen zij op de website plaatsen en honderden ingeschreven professionals worden daarvan op de hoogte gebracht. Zij kunnen reageren op de opdracht en vervolgens kan de student de professional uitkiezen.

Het systeem biedt volledige communicatie- en betaalprocessen voor de gebruikers. Daarnaast hebben beiden doelgroepen een volledig profiel met review mogelijkheden vergelijkbaar met Freelancer.nl.

[…]

Maatwerkplatform: Kennisdelen.org

Kennisdelen is dé website om je studiemateriaal te delen. Het is een groot platform met allerlei verschillende functionaliteiten. Twee gebruikersprofielen; de koper en de verkoper. De verkoper registreert zich en upload een samenvatting welke wordt omgezet naar PDF inclusief watermerk.

De koper, kan door middel van allerlei filters zoeken naar geschikte studiedocumenten en met of zonder registratie de studiedocumenten kopen. De verkoper kan zijn geld uit laten keren naar zijn bankrekening.

[…]

Ewijk grafstenen, (Woudenberg)

Ewijk grafstenen was toe aan een nieuwe website. Het team van JVH heeft dit opgepakt en hier een totaal vernieuwde website opgezet. De website geeft een goede uitstraling en geeft veel informatie over de producten. Daarnaast sluit het design aan op de sfeer van het onderwerp. Achter de schermen wordt inmiddels gewerkt aan fase 2. Bekijkt u de website zelf eens om een goed beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden omtrent webbouw.

[…]

X-Scooter, (Veenendaal)

X-Scooter uit Veenendaal nam contact met ons op voor een nieuwe professionele webshop. Het team van JVH webbouw ging aan de slag en realiseerde deze professionele webshop. Nadat de webshop live ging, zijn er veel positieve reacties binnengekomen en is de verkoop gestegen! De klant blij, wij blij. Meer weten? Neem gerust een kijkje en ondervind wat JVH webbouw voor u kan betekenen!

[…]

ZZP Partner, (Haarlem)

ZZP Partner vroeg ons te ondersteunen bij een visueel aantrekkelijke website met een maatwerk abonnement calculator. Gebruikers kunnen op basis van een aantal keuzen automatisch een offerte uitrekenen en vervolgens aanvragen. De gehele website werd door onze vormgevers ontworpen in een custom en uniek design met verschillende maatwerkfunctionaliteiten zoals de calculator. Bekijk de website eens of test de calculator om een goede indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

[…]

Byce, (Nieuwegein)

Byce draagt bij aan het succes van bedrijven en instellingen en vroeg ons te ondersteunen bij een visueel aantrekkelijke website. Het team van JVH pakte dit op en heeft op basis van de wensen een volledige website op maat ontwikkeld welke perfect aansluit bij de organisatie. Een mooie overzichtelijke website met duidelijke structuur en afbeeldingen is het resultaat. Bekijk deze website eens om een goede indruk te krijgen van wat JVH webbouw voor u kan betekenen.

[…]

Cytospector, (Amsterdam)

Cytospector vroeg ons te ondersteunen bij een visueel aantrekkelijke website. Het team van JVH pakte dit op en heeft op basis van de wensen een volledig design op maat ontwikkeld die perfect aansluit op de organisatie. Een mooie overzichtelijke website met duidelijke structuur en afbeeldingen is het resultaat. Bekijk deze website eens om een goede indruk te krijgen van wat JVH Webbouw voor u kan betekenen.

[…]

Oxipack, (Houten)

Oxipack, leak detection. If packaging needs to be airtight. Oxipack is een specialist luchtdichte of vacuüm verpakkingen voor de voedings- en farmaceutische industrie. Bij een specialistische organisatie hoort een overzichtelijke, duidelijke en vooral professionele website. Oxipack vroeg ons te ondersteunen bij de realisatie van hun bedrijfswebsite. Een prettige samenwerking met een mooi resultaat!

[…]

Natuur in de steigers, (Enschede)

Ten noorden van Hof Espelo en ten zuiden van de start/landingsbaan op de voormalige vliegbasis Twenthe wordt 130 hectare natuur ingericht. Dit gebied is vanaf eind 2015 toegankelijk voor publiek. Wij ondersteunden Natuur In De Steigers bij het bouwen van een informatieve en leuke website. Op deze website vindt u alles over de ontwikkeling van dit natuurgebied.

[…]

Dental Medical Lines, (Rotterdam)

Dental Medical Lines vroeg ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun professionele bedrijfswebsite. De organisatie wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om, ook voor de toekomst, kwalitatieve, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren. Met hoge kwaliteit, betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Waarden die ook bij JVH webbouw van toepassing zijn! Voor deze organisatie ontwikkelde we een duidelijke en professionele website en maatwerkwebshop.

[…]

SoapSox Kids, (Schiedam) (bekend van TV)

Robert Meijers vroeg ons het Amerikaanse concept van SoapSox te vertalen naar een Nederlandse webshop. Soap Sox is een schattige nieuw lijn van Pluche knuffels die kinderen kunnen meenemen van speeltijd naar badtijd. “De producers van de show van Carlo en Irene van RTL 4, vonden dit idee zo leuk, dat de beestjes ook daar te zien zijn”, aldus de eigenaar.
[…]

Hoveniersbedrijf van den Heuvel, (Veenendaal)

Corné van den Heuvel wilde graag een professionele en vooral ook vindbare website. Allereerst hebben we een professionele website gerealiseerd voor Corné. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met zijn vindbaarheid. De website van hoveniersbedrijf van den Heuvel scoort inmiddels in een vijftal plaatsen rondom Veenendaal nummer #1 posities op de afgestemde zoekwoorden. Top werk van onze SEO-specialisten. Bekijk het resultaat zelf!

[…]