Basispakket ‘Website laten maken’: € 699,-
JVH webbouw bouwt voor zowel kleine als grote bedrijven professionele websites. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uit één van onze 300 website-designs een design te kiezen, dat bij uw organisatie aansluit. Deze professionele designs zijn ontworpen door een team van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze allemaal responsive en schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Geen design kiezen, maar laten ontwerpen? Neem dan ons professionele pakket.

Professioneel pakket: uniek custom ontwerp:
Bent u op zoek naar een uniek ontwerp dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt? Kies dan voor ons professionele pakket. Het gekozen design, inclusief CMS, zal JVH webbouw vervolgens helemaal afstemmen op uw organisatie: uw huisstijl, logo, foto’s, teksten en uw doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. Website laten maken? JVH webbouw realiseert het.

Maatwerk:
Wilt u helemaal niet werken met één van onze websitedesigns, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Dan kan ons programmeerteam u verder helpen. Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops of andere ingewikkelde backendstructuren. Denk aan profielenwebsites, API koppelingen tussen boekhoud- en CRM-systemen, Google Maps kaartapplicaties en nog véél meer. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het maken.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze websitepakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

[one_third last=”yes” class=”landing-page-form” id=”21″]

Direct een gratis voorstel!

 

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een gratis voorstel? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

VANAF € 1699,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

Responsive design


 


<h3 class=Klanten over JVH webbouw