Professionele website gemaakt voor Comfy Chair door het team van JVH webbouw

Basispakket ‘Website laten maken’: € 699,-
Kies bij JVH webbouw zelf uw design en laat ons uw professionele website creëren. Wij bieden ondernemers een totaaloplossing voor website- en online marketing. Zo kunt uit één van onze 400 websitedesigns een design kiezen dat past bij uw organisatie of bedrijf. Dit design bouwen en vullen wij met uw content. Dit is ons basis websitepakket van € 699,-. Uitbreidbaar met verschillende modules. Meer weten? Vraag meer informatie over ons basispakket aan.

Professioneel pakket: uniek custom ontwerp:
Wilt u meer dan een standaard design, maar wilt u niet teveel betalen? Dat kan. Wij ontwerpen dan een unieke website op basis van één van onze designs. We leggen dit uit aan de hand van een voorbeeld: één van onze klanten heeft designnummer #202 gekozen als basis voor een nieuwe website. Bekijk design #202 >>.

Nadat onze vormgever een nieuw ontwerp had gemaakt en één van onze programmeurs de website had gerealiseerd, is dit zakelijke standaard design omgetoverd tot een professionele unieke website met een eigen uitstraling. Bekijk de website van Ewijk >>.

Maatwerk:
Wilt u helemaal niet werken met één van onze designs, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Dan kan ons programmeerteam u verder helpen. Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops of andere ingewikkelde backendstructuren. Neem contact met ons op om uw aanvraag door te nemen.

Recent opgeleverd

Gratis bezoekservice

Heeft u weinig tijd voor een afspraak buiten de deur? Dat begrijpen we helemaal. Daarom bieden wij u de gratis bezoekservice. We komen gratis naar u toe. Wij werken door heel Nederland, dus het maakt niet uit waar u bent gevestigd. De eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Op basis van de informatie die u ons geeft tijdens het intakegesprek maken we voor u een gratis offerte op maat. U kunt daarna kiezen of u met ons in zee wilt gaan.

Contentmanagementsysteem (CMS)

Wilt u zelf de content van uw website beheren? Dit kan! Alle designs worden geleverd met een CMS. Een CMS is een systeem dat u toegang geeft tot de ‘achterkant’ van de website. Op deze manier kunt u na de oplevering helemaal zelf uw informatie op de site aanpassen. U krijgt hiervoor van ons een handleiding. Handig als uw content regelmatig verandert, of u als u gewoon liever zelf de content wilt beheren. JVH webbouw werkt met het open source CMS WordPress. Hiermee zijn updates gemakkelijk uit te voeren. Ook zijn er honderden plugins beschikbaar waarmee u uw website kunt optimaliseren. En dat betekent: vaker gevonden worden, meer bezoekers, beter resultaat!

Komt u liever bij ons op kantoor? Dat kan. De koffie staat altijd klaar! Neem direct contact met ons op.

Sluit je aan bij ruim 672 tevreden klanten!

GRATIS OFFERTE!