Website laten maken Amsterdam?

Website laten maken Amsterdam? Ons webdesignbedrijf JVH webbouw kan u een website aanbieden voor een lage prijs, met alle functionaliteiten van een duurbetaalde website van onze concurrenten. Wij zijn trots op onze directe communicatie met klanten, onze no-nonsense bedrijfsvoering en onze snelle oplevering. Als geen ander weten we dat u een professionele website laten maken Amsterdam wil, maar geen duizenden euro’s aan een programmeur wil uitgeven. Gelukkig kunnen wij u het beste van beide werelden bieden.

Het geheim van JVH webbouw, website bouwer Amsterdam

Wij maken al onze website met de open source software WordPress. Het grote voordeel daarvan is dat WordPress ontelbare voorgeprogrammeerde designthema’s, plugins en andere toevoegingen heeft. Door hier slim gebruik van te maken realiseren wij een website voor u die er uitstekend uitziet en even functioneel is als die van de competitie, maar tegen een aanzienlijk lager bedrag!

Website laten maken Amsterdam.Zoals gezegd kunt u bij ons kiezen uit honderden designs, elk met een eigen opmaak, kleurencombinatie en uitstraling. Voor uw bedrijf, of het nou een leuk jong eetcafé is of een gevestigde modezaak, kunt u hier alvast een geschikt designthema zoeken. Op basis daarvan kunt u door ons een goedkope website laten maken Amsterdam. Terwijl menig website bouwer Amsterdam duizenden euro’s rekent voor een met veel werk zelf geprogrammeerde site, bieden wij een complete site van vergelijkbare kwaliteit aan voor een fractie van de prijs.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

Website laten maken Amsterdam


WordPress website laten maken Amsterdam: oneindig veel opties, en iedereen kan ermee werken

Het gratis softwareprogramma waarin wij websites bouwen, WordPress, biedt voor websitebouwers Amsterdam grote voordelen. Zoals gezegd bestaan er al veel kant- en klare opmaken die wij inzetten om onze webdesigners mooie en goed draaiende websites te laten maken Amsterdam. Maar wij kunnen ook compleet nieuwe designs en functies toevoegen aan elke site. Wilt u een webshop, dan kan dat. Uw huisstijl meenemen in het ontwerp? Geen probleem. Online boekingen, videoblogs, geïntegreerde social media: allemaal mogelijk.

Bovendien is WordPress zo toegankelijk dat de meeste mensen die door ons hun website laten maken, deze zelf aanpassen en bijwerken. Daar is het programma eenvoudig genoeg voor, en voor de zekerheid leveren wij een heldere handleiding. Zou u het niet fijn vinden om a la minuut nieuwe producten, berichten en filmpjes op uw eigen site te kunnen zetten? Zodat hij functioneert als online promotiemateriaal én online winkel tegelijk?    

Uw corporate website laten maken Amsterdam met het professioneel pakket van JVH webbouw

Ons professioneel pakket biedt extra mogelijkheden voor ondernemers die hun conversie willen vergroten. Bij dit pakket ontwerpen onze ontwerpers een uniek design, dat uw doelgroep aanspreekt. De conversiepunten worden bepaald en vormgegeven en er wordt gezorgd voor een goede user flow binnen de website. Zo kunt u door een professionele website laten maken Amsterdam en omgeving de meeste klanten aanspreken, en de competitie een stap voor zijn.

Een online platform laten realiseren met het expert pakket van JVH webbouw

Bent u op zoek naar een webbouwer Amsterdam waar u een exclusief online project kunt laten realiseren? JVH webbouw biedt u het expertpakket aan, waarbij niets onmogelijk is. Userprofielen, databases of complexe maatwerkstructuren: als u het kunt bedenken kunnen wij het programmeren. Marketingspecialisten en grafisch ontwerpers slaan de handen ineen om uw online platform of corporate website vorm te geven, met oog voor uw ambities en behoeften. Overleg met ons over de mogelijkheden om een iconische website laten maken.

Een website laten maken Amsterdam die er ook op mobiel perfect uitziet

Tegenwoordig zoeken verreweg de meeste klanten hun bedrijven en producten online uit. En vaak gebeurt dat in hun lunchpauze, in de trein, op locatie. Op hun smartphone dus. Daarom is het zo belangrijk dat nieuwe websites geschikt zijn voor all;e mobiele apparaten, oftewel: responsive. Bij JVH webbouw kunt u een responsive website laten maken Amsterdam. Dit zijn de voordelen:

  • Uw site ziet er mooi uit op elk apparaat
  • Teksten en afbeeldingen blijven goed zichtbaar op mobiele devices
  • Integratie met communicatiefuncties: direct mailen, bellen bestellen vanaf de site
  • Zoekmachine-optimalisatie: uw website staat hoog in de zoekmachines
  • WordPress-thema’s die ontwikkeld zijn met mobile-first approach

Website laten maken Amsterdam. U zoekt een website bouwer Amsterdam eo? Wij hebben het oog van een designer.

Het allerbelangrijkste bij het laten maken van een website is waarschijnlijk wel de stijl. Een goede website straalt het gevoel, de beleving, van zijn bedrijf uit en versterkt die zelfs. Dat geldt voor de opmaakelementen en het gekozen lettertype, voor het kleurgebruik en de vormen, en zelfs voor de toon van de tekst. Zo zal een café waar veel toeristen komen een website willen laten maken met korte, heldere Engelse teksten willen, en een gezellige ambiance die de sfeer van een oud café uitstraalt. Een groeiend exportbedrijf zal juist liever kiezen voor een lichte, open vormgeving met strakke afbeeldingen en dito teksten, zodat het geheel professionaliteit uitstraalt.

JVH webbouw heeft verstand van marketing, en zet die expertise voor u in

Website laten maken Amsterdam. Meedenken met de klant. Dat is wat veel website bouwer Amsterdam niet doen: de behoeften en doelgroep van hun klanten bepalen en daar rekening mee houden. Gelukkig heeft JVH webbouw ruime expertise met (online) marketing, communicatie en vormgeving. Wij kunnen u advies geven over designs die wij geschikt vinden voor uw bezoekers, of u een selectie van toepasselijke thema’s voorleggen. Ook zullen we altijd met u communiceren over verstandige keuzes wat betreft teksten, afbeeldingen en sitestructuur. Want wij weten waar klanten op letten, wat hen interesseert, waarop ze doorklikken. En hoe een website eruit ziet die daarop inspeelt. Dat is de reden dat wij dat stapje extra kunnen zetten, en u een product kunnen leveren dat uw bezoekers aanspreekt en overhaalt.

De websitebouwers Amsterdam: JVH webbouw

Ondanks dat er in en om Amsterdam ook website bouwers gevestigd zijn, kiezen bedrijven er vaak voor een website te laten maken door JVH webbouw. Dit is omdat we tegen een scherp tarief technisch sterke websites maken met een zakelijke uitstraling.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.