Professionele webshop laten maken?

Kies JVH webbouw: € 1299,- inclusief iDEAL en eenvoudig CMS!Webshop laten maken

Basispakket ‘Webshop laten maken’: € 1299,-
JVH webbouw biedt kleine en grote bedrijven een totaaloplossing op het gebied van website-ontwikkeling en online marketing. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uit een van onze 150 webshop-designs een design te kiezen, dat bij uw organisatie aansluit. Deze professionele en kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een team van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze bijvoorbeeld allemaal responsive. Dit betekent dat ze een aparte versie hebben voor tablet, mobiel en desktop en schalen automatisch naar de grootte van het beeldscherm.

Professioneel pakket: uniek custom ontwerp:
Bent u op zoek naar een uniek ontwerp dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt? Kies dan voor ons professionele pakket. Het gekozen design, inclusief CMS, zal JVH webbouw vervolgens helemaal afstemmen op uw organisatie: uw huisstijl, logo, foto’s, teksten en uw doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop.

Optimalisatie:
Onze professionele zoekmachine-optimalisatie plugins en kennis, plus het Open Source CMS WordPress, geven u de mogelijkheid uw website hoog in de zoekresultaten te houden en alle content makkelijk te beheren.

Wilt  u een webshop laten maken, kies dan zelf een design dat goed bij uw organisatie en wensen aansluit, of laat ons een uniek ontwerp realiseren. Wij starten altijd met een vrijblijvende afspraak, om uw wensen wat betreft het door u gekozen design te bespreken, of om u te helpen bij het maken van een keuze. Uiteraard kan uw huisstijl mee worden genomen in het design, en zijn er talloze modules mogelijk die afgestemd worden op uw organisatie.

Na de bespreking wordt door JVH webbouw een planning gemaakt. Meestal heeft u na 14 dagen uw nieuwe webshop of website dan al online staan!

Gratis offerte!

Professionele webshop laten maken?

Gratis offerte!

Professionele webshop laten maken? Meer dan 300 bedrijven gingen u al voor!

Webshop laten maken? Kies voor maatwerk

Bent u op zoek naar een professionele webshop, die niet binnen een bestaand WordPress-thema past? Of zoekt u een developer voor een complexe maatwerkoplossing voor uw website? Het WooCommerce-team van JVH webbouw, met front- en backend developers, is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk-oplossingen voor zowel websites als webshops. In combinatie met een vormgever en accountmanager wordt er, na een intakegesprek, een planning voor u uitgezet met meerdere contactmomenten. Zo kunt u het proces zelf volgen en zetten we een gehele strategie voor uw website uit.

Webshop laten makenHoe gaat JVH webbouw te werk?
Bij een maatwerktraject voor een webshop plannen wij als eerste een vrijblijvend intakegesprek. Een van onze accountmanagers komt bij u langs, om uw wensen met betrekking tot de nieuwe website door te nemen. Hij of zij zal u direct adviseren over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard bent u ook welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een vrijblijvend maatwerkvoorstel, inclusief mogelijke planning. Indien u akkoord bent met ons voorstel, starten wij een traject om een professionele webshop of website voor u te maken.

Gratis bezoekservice van JVH webbouw

Omdat wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd tijd heeft om op bezoek te komen, biedt JVH webbouw de service dat wij gratis naar u toekomen. Wij werken door heel Nederland. De eerste afspraak is altijd gratis en tevens vrijblijvend. Op basis van de tijdens deze afspraak door u verstrekte informatie maken we voor u een gratis offerte op maat. U kunt daarna zelf kiezen of u met ons in zee wilt gaan.

Professionele webshop laten maken met CMS?

Wilt u zelf de inhoud van uw webshop beheren? Dat kan bij JVH webbouw. De designs worden geleverd met een CMS, een content management system. Dit eenvoudig te bedienen systeem geeft u toegang geeft tot de website. Op deze manier kunt u na de oplevering uw informatie op de website volledig zelf aanpassen. Dit is handig wanneer uw content regelmatig verandert, of wanneer u graag uw eigen content wilt beheren. Het CMS wordt geleverd met een heldere handleiding.
JVH webbouw werkt met het Open Source CMS WordPress. Hierdoor zijn updates gemakkelijk uit te voeren, en er zijn honderden plugins beschikbaar, die u helpen met het optimaliseren van uw webshop!

Zoektermen: webshop laten maken, webshop laten bouwen, webwinkel laten maken, webshop bouwen, webwinkel laten maken kosten, goedkope webshop laten maken, webwinkel laten bouwen, magento webshop laten bouwen, professionele webshop laten maken

Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.