Professionele webshop laten maken?

Basispakket ‘Webshop laten maken’: € 1299,-
JVH webbouw bouwt voor zowel kleine als grote bedrijven professionele webshops. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uit één van onze 150 webshop-designs een design te kiezen, dat bij uw organisatie aansluit. Deze professionele en kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een team van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze allemaal responsive en schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Geen design kiezen, maar laten ontwerpen? Neem dan ons professionele pakket.

Professioneel pakket: uniek custom ontwerp:
Bent u op zoek naar een uniek ontwerp dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt? Kies dan voor ons professionele pakket. Het gekozen design, inclusief CMS, zal JVH webbouw vervolgens helemaal afstemmen op uw organisatie: uw huisstijl, logo, foto’s, teksten en uw doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. Webshop laten maken? JVH webbouw realiseert het.

Maatwerk:
Wilt u helemaal niet werken met één van onze webshopdesigns, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Dan kan ons programmeerteam u verder helpen. Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops of andere ingewikkelde backendstructuren. Neem contact met ons op om uw aanvraag door te nemen.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze websitepakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze webshop pakketten!

Webshop laten maken

Keuze uit meer dan 400 verschillende webdesigns

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete webdesign uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

VANAF € 1299,-

Meest gekozen

Webshop laten maken

Maatwerk design voor uw unieke webshop

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 2599,-

Webshop laten maken

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 3799,-

Meer dan 672 bedrijven kozen al voor JVH webbouw

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Webshop laten maken

 

Klanten over JVH webbouw


 

Webshop laten maken? Kies voor maatwerk

Bent u op zoek naar een professionele webshop, die niet binnen een bestaand WordPress-thema past? Of zoekt u een developer voor een complexe maatwerkoplossing voor uw website? Het WooCommerce-team van JVH webbouw, met front- en backend developers, is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk-oplossingen voor zowel websites als webshops. In combinatie met een vormgever en accountmanager wordt er, na een intakegesprek, een planning voor u uitgezet met meerdere contactmomenten. Zo kunt u het proces zelf volgen en zetten we een gehele strategie voor uw website uit.

Hoe gaat JVH webbouw te werk?
Bij een maatwerktraject voor een webshop plannen wij als eerste een vrijblijvend intakegesprek. Een van onze accountmanagers komt bij u langs, om uw wensen met betrekking tot de nieuwe website door te nemen. Hij of zij zal u direct adviseren over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard bent u ook welkom om bij ons op kantoor langs te komen.

Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een vrijblijvend maatwerkvoorstel, inclusief mogelijke planning. Indien u akkoord bent met ons voorstel, starten wij een traject om een professionele webshop of website voor u te maken.

Webshop laten bouwen? Gratis bezoekservice van JVH webbouw

Omdat wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd tijd heeft om op bezoek te komen, biedt JVH webbouw de service dat wij gratis naar u toekomen. Wij werken door heel Nederland. De eerste afspraak is altijd gratis en tevens vrijblijvend. Op basis van de tijdens deze afspraak door u verstrekte informatie maken we voor u een gratis offerte op maat. U kunt daarna zelf kiezen of u met ons in zee wilt gaan.

Professionele webwinkel laten maken met CMS?

Wilt u zelf de inhoud van uw webshop beheren? Dat kan bij JVH webbouw. De designs worden geleverd met een CMS, een content management system. Dit eenvoudig te bedienen systeem geeft u toegang geeft tot de website. Op deze manier kunt u na de oplevering uw informatie op de website volledig zelf aanpassen. Dit is handig wanneer uw content regelmatig verandert, of wanneer u graag uw eigen content wilt beheren. Het CMS wordt geleverd met een heldere handleiding.
JVH webbouw werkt met het Open Source CMS WordPress. Hierdoor zijn updates gemakkelijk uit te voeren, en er zijn honderden plugins beschikbaar, die u helpen met het optimaliseren van uw webshop!

Wat krijgt u eigenlijk als u kiest om door ons uw webshop laten maken?

Bij ons kunt een webshop laten maken die modern en telkens up to date is, en alle functies heeft die u nodig heeft. Alle onderdelen voor een goede webwinkel zitten erin: productgalerijen met media en omschrijvingen, iDEAL-integratie, een winkelmandje, verschillende betaal- en verzendopties, acties, verkoopstatistieken, internationale opties enzovoorts enzovoorts. En de WordPress-software is heel makkelijk zelf te gebruiken en te updaten. Zo kunt u zelf uw webwinkel aanpassen en beheren.

Als u extra opties in uw webshop laten bouwen wilt, dan voegen we die gewoon toe. Uw webwinkel is tegelijk een website voor uw bedrijf: een blog, infopagina’s en portfolio’s zijn ook gewoon mogelijk. Wij integreren uw teksten, afbeeldingen, logo en andere media, en zo ontstaat een webshop die aan al uw behoeftes tegemoet komt.

Een WordPress webshop laten bouwen: oneindig veel mogelijkheden!

Wij stemmen elke webshop volledig af op uw wensen en uw bedrijf. U en wij selecteren samen de juiste elementen om de webwinkel laten maken die uw bedrijf nodig heeft. Dankzij de elementen en thema’s van WordPress kunt u een webshop laten maken die ideaal is voor uw business. In een handomdraai maken we een webwinkel met een restaurantthema, modethema, of een thema toegespitst op een wellness-centrum.

De verschillende WordPress-thema’s bieden elk een eigen layout, kleurencombinatie en speciale functies om een webshop laten maken. U heeft veel inspraak over de ontwerpkeuzes: als u besluit ons uw webshop laten maken, zijn er meerdere feedbackrondes. Hierin bespreken we met u de webshop in wording en vragen we u om terugkoppeling. Hiermee gaan we door tot u een product in handen heeft waarmee u 100% tevreden bent.

Een responsieve webshop laten maken, die ook nog hoog scoort in Google?

Veel consumenten shoppen tegenwoordig online met hun smartphone of tablet. Het is belangrijk dat uw webshop geschikt is voor mobiel gebruik: hij moet “responsief” zijn. Hij moet reageren op de grootte van het scherm waarop hij getoond wordt, en op elk scherm mooi en bruikbaar blijven. Gelukkig werkt JVH webbouw met de nieuwste technologieën! Besluit u om ons een webshop laten bouwen voor uw bedrijf, dan zorgen we dat deze optimaal responsief is. En loopt u dus geen potentiële klanten mis doordat ze uw site niet goed kunnen zien of lezen.

Voor klanten die bij ons hun webshop laten maken bouwen we ook SEO in. SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgt dat uw webshop hoog in de zoekmachines terecht komt. Als uw webshop bovenaan staat in Google, is de kans dat klanten erop klikken natuurlijk veel groter!

Onze uitstekende service als u ons een webshop laten maken gaat

JVH webbouw heeft al meer dan 400 tevreden klanten, die door ons hun webshop laten maken hebben. Wij werken vooral voor MKB en andere bedrijven, en wij weten wat voor service ondernemers willen. Wij geloven in directe no-nonsense communicatie. Via telefoon en mail, zonder overbodige rompslomp.

In het begin houden we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, om snel samen op één lijn te komen. Daarna, tijdens het proces van uw webshop laten maken krijgt u een persoonlijke behandeling. Met optimale aandacht voor uw wensen en terugkoppeling. En u kunt ons op elk moment benaderen voor advies, troubleshooting en ondersteuning. Tot ver na de oplevering van uw webwinkel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw website door ons laten maken? Belt u gewoon even naar 085 022 02 11. Wij horen graag van u.

Een WordPress webshop: betrouwbaar en professioneel

Al 23% van alle websites gebruikt WordPress als basis, veel meer dan de concurrenten Joomla en Drupal. WordPress websites zijn zeer betrouwbaar, u kunt bij ons kiezen uit honderden unieke thema’s, en we kunnen een professionele webshop maken met de WooCommerce plugin. U kunt uw nieuwe WordPress webshop eenvoudig zelf aanpassen met nieuwe producten en kortingsacties. Wij leveren u een duidelijke handleiding hiervoor.

WooCommerce, de ideale webshop voor elke ondernemer

WooCommerce is de veelgebruikte webshop plugin van WordPress. Het heeft een overzichtelijk design en een groot gebruikersgemak. Of u nu een ZZP’er bent of een groothandel: JVH webbouw kan een webshop maken die perfect aansluit op de behoeftes van uw bedrijf. Al meer dan 300 tevreden klanten gingen u voor!

Uw klanten kunnen daar uw productaanbod bekijken. Met aantrekkelijke hoge-resolutie foto’s, uitgebreide beschrijvingen en zelfs video’s van productdemonstraties! Bovendien bereikt u klanten in een veel groter gebied dan uw concurrenten. Het bekende en klantvriendelijke aankoopsysteem van WooCommerce zorgt voor een hoge conversieratio. Tenslotte is een WordPress webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor uw site hoog in bv. Google komt te staan!

Help uw onderneming vooruit en laat ons een WordPress webshop voor u maken.

Zoektermen: webshop laten maken, webshop laten bouwen, webwinkel laten maken, webshop bouwen, webwinkel laten maken kosten, goedkope webshop laten maken, webwinkel laten bouwen, magento webshop laten bouwen, professionele webshop laten maken

Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.