Website laten maken Tilburg? 

Zo te zien bent u aan het Googelen naar website bouwer Tilburg en omstreken. U heeft waarschijnlijk een bedrijf, dus wilt u een professionele website laten maken Tilburg. Maar u ziet allemaal verschillende aanbiedingen op het internet, en vraagt zich af: wat moet een website laten maken kosten? Wat is een schappelijke prijs?

De voordelen van een WordPress website laten maken Tilburg

Sinds een aantal jaar is het open source-programma WordPress bezig aan een opmars. Het is een ontzettend flexibel stuk gereedschap om een website laten maken. WordPress is eigenlijk een verzameling van duizenden bouwblokken die ingezet kunnen worden voor het ontwikkelen van een website. Binnen een handomdraai kan een website bouwer zo een Google Maps-kaart, een boekingsformulier of een link naar social media installeren. Ook biedt het programma heel veel designs, ontworpen door professionals, die het gezicht kunnen vormen van uw nieuwe website.

Maar weet u wat het grootste voordeel is van een WordPress website laten maken Tilburg? De prijs. Al die kant- en klare bouwblokken kosten weinig tijd en moeite om in te bouwen. Veel minder dan het ontwikkelen van een heel nieuwe website met code. Daarom kunnen we u een mooie prijs van € 699,- aanbieden, voor een veel completere site dan een andere website bouwer Tilburg. Met JVH webbouw kiest u ervoor om een goede én betaalbare website te laten maken in Tilburg!

Maar wij bouwen niet alleen eenvoudige en goedkope websites. Wij bouwen ook maatwerkwebsites met professionele unieke maatwerkontwerpen van onze designers.

Opzoek naar basiswebsite of een maatwerkpakket? Alles is mogelijk. JVH webbouw bouwt ook professionele en complexe maatwerkplatformen zoals Werkspot.nl. Alles is mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Onze website pakketten!

Website laten maken Tilburg

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete site design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

VANAF € 699,-

Meest gekozen

wordpress Website laten maken Tilburg

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1499,-

Website laten maken Tilburg

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2499,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

WordPress Website laten maken Tilburg

Klanten over JVH webbouw


 

Meer dan 672 bedrijven kozen al voor JVH webbouw

WordPress thema’s zorgen voor prachtige websites, met de functies die u wilt

Het fijne van een WordPress website is dat er zoveel opties voor bestaan. De eerste keus als u besluit een website laten maken, is welk thema het beste bij uw bedrijf past. Een thema is een combinatie van een ontwerp en een aantal functies. Een paar voorbeelden: een thema voor bruine cafés heeft een donkere sfeer met intieme foto’s en een gebruiksvriendelijke drankkaart ingebouwd. Een thema voor een bouwbedrijf heeft een stevige, strakke technische look, en biedt een overzicht van partners en projecten. Een sportschoolthema biedt bijvoorbeeld een BMI-meter, een weekrooster en video’s van verschillende workouts.

Bent u benieuwd met welke thema’s u bij ons een website laten maken Tilburg kan? Hier kunt u door de meer dan 400 opties snuffelen.
Kortom, als u een WordPress website laten maken gaat bij JVH webbouw, dan gebruiken wij een thema dat geschikt is voor het soort bedrijf dat u runt. Dat thema passen we dan aan met de extra functies die u wenst, uw tekst, logo en afbeeldingen. Zo maken we een unieke, aantrekkelijke website waarvan u zeker weet dat hij goed functioneert.

Website bouwer Tilburg: JVH webbouw biedt no-nonsense service en denkt met u mee

Als u overweegt om door ons een website laten maken Tilburg, dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek (de koffie staat klaar). U mag ons vertellen wat uw bedrijf doet en wat u zelf voor beeld heeft bij uw website. We denken met u mee en doen suggesties voor een goede opbouw. Eventueel kunnen we u een aantal ontwerpen voorleggen.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Als u denkt dat wij zaken kunnen doen, dan maken wij een eerste opzet voor een website. We sturen u een mailtje daarover, en horen graag wat u vindt. Uw commentaar verwerken we in de volgende versie van de website, die we ook weer met u overleggen via mail of telefoon. Door deze efficiënte manier van werken duurt een website laten maken Tilburg bij ons meestal maar twee of drie weken, van kennismaking tot oplevering.

Zodra u tevreden bent zetten we uw website online. En tot lang nadien kunt u contact opnemen over problemen of wijzigingen. JVH webbouw biedt u betere ondersteuning dan een andere websitebouwer Tilburg.

Met deze pakketten kunt u een exclusieve website laten maken Tilburg voor uw bedrijf

Als u een groter bedrijf heeft, en u wilt een uniek online visitekaartje laten maken, dan bieden wij twee pakketten aan met nóg meer mogelijkheden dan ons basispakket van € 699,-.
Bij ons professioneel pakket ontwerpt een designer een compleet nieuwe layout voor u site. Hij kijkt daarbij naar uw doelgroep, doelstellingen en unique selling points. Zo kunt u een professionele website laten maken waar de CTA’s en user flow ideaal zijn voor uw doeleinden. Dit pakket is er speciaal op toegespitst om uw online conversie te verhogen.
Als u tenslotte een unieke website laten maken Tilburg wil, of een online platform of vergelijkbaar project, informeer dan naar ons expertpakket. Hierbij is niets onmogelijk. Complexe maatwerkstructuren, abonnementsdiensten of complete forums: als u het bedenken kunt, dan gaan wij het voor u programmeren. We schakelen dan grafisch ontwerpers en marketingspecialisten in om uw online project vorm te geven.

Hoge posities in de zoekmachine dankzij onze online marketingexpertise

JVH webbouw heeft behalve kennis over webdesign ook experts op het gebied van marketing en communicatie in huis. Daardoor kunnen onze klanten een website laten maken Tilburg die hoog in de zoekmachines terecht komt. Wij bouwen namelijk bepaalde zoektermen in de tekst, titels en structuur van webpagina’s in die worden herkend door Google en andere zoekmachines. Dit proces heet zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO. Dit maakt uw bedrijf ideaal zichtbaar online, en klanten zullen veel eerder op uw website klikken dan zonder SEO.

Met JVH webbouw kiest u voor een website bouwer Tilburg die u een voorsprong geeft op uw concurrenten. Bel 085 022 02 11, en overleg met ons over uw nieuwe website!

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.