Website laten maken Rotterdam? Al 61 ondernemers uit Rotterdam gingen u voor!

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 0

Website laten maken Rotterdam? Al 672 ondernemers gingen u voor!

Website laten maken Rotterdam?

JVH webbouw is een sterk groeiend webdesignbedrijf. U kunt door ons een professionele en toch laag geprijsde website laten maken Rotterdam. Onze sterke punten zijn onze directe no-nonsense communicatie, dat we uw wensen en doelen centraal zetten, en onze uitstekende service en support. Wij weten dat u op zoek bent naar de opties om een goedkope website laten maken Rotterdam. Maar tegelijk wilt u een site die modern, professioneel en gebruiksvriendelijk is. Waar uw klanten met plezier naar terugkeren en die uw concurrenten het nakijken geeft.

De voordelen van JVH webbouw, website bouwer Rotterdam

Wij ontwerpen websites met als basis het zeer populaire programma WordPress. Dankzij deze software, waar al tienduizenden programmeurs over de hele wereld een bijdragen aan hebben geleverd, kunt u kiezen uit oneindig veel designs en opties om een website laten maken. Er is altijd een design dat bij u past – serieus of frivool, rustig of flitsend; kies uit onze designs een basisontwerp dat past bij de sfeer en diensten van uw bedrijf. WordPress heeft ook het voordeel dat het door de eindgebruiker, u dus, erg eenvoudig bij te houden en aan te passen is. Zo kunt u uw nieuws, acties en producten zelf eenvoudig updaten.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website pakketen!

Website laten maken Rotterdam

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete site design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen site!

VANAF € 699,-

Meest gekozen

mobiele website laten maken Rotterdam

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebsite is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1499,-

WordPress Website laten maken Rotterdam

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2499,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Website bouwer Rotterdam

Word ook een tevreden klant van JVH webbouw

[show-testimonials taxonomy=’pagina-wordpress-webshop-woocommerce’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’slider’ options=’transition:horizontal,adaptive:false,controls:none,pause:4000,auto:on,columns:3,theme:quotes,info-position:info-above,text-alignment:center,rating:on,quote-content:short,charlimitextra: (…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

 

U wilt voor lage prijzen website laten maken Rotterdam? Dat kan dankzij WordPress.

Een tweede voordeel van een website laten maken door JVH webbouw zijn de kosten. Zoals gezegd werken wij met het populaire programma WordPress Dit programma is “open source” en gratis, zodat tienduizenden enthousiaste programmeurs er uitbreidingen en designs voor hebben gemaakt. Die hoeven dus niet vanaf de grond af opgebouwd worden. En dat betekent dat wij de kosten laag kunnen houden! De kosten website laten maken Rotterdam door JVH webbouw? Wij kunnen u een complete website aanbieden voor slechts € 699,-. Daarvoor krijgt u een site met een moderne structuur en alle gangbare opties, tegen een prijs die veel lager is dan die van de meeste websitebouwers Rotterdam.

Ons professioneel website pakket Rotterdam: voor ambitieuze ondernemers

Als u een sterke indruk wilt maken op uw klanten, kies er dan voor om met ons professioneel pakket een website laten maken. Een designer ontwerpt een geheel nieuwe layout voor de site, waarbij uw doelgroep en doelstellingen de uitgangspunten zijn. We maken voor u een design met maximale conversieoptimalisatie en sterke user flow. Met het professioneel pakket kunt u voor uw onderneming een website laten maken die gegarandeerd met kop en schouders boven die van de competitie uitsteekt.

Een website laten maken Rotterdam met het expert pakket – niets is onmogelijk

Heeft u écht ambitieuze doelstellingen? Bent u op zoek naar ervaren website bouwers Rotterdam die u een groot online platform of een speciale maatwerk website kunt laten maken? Informeer dan naar ons expertpakket. Hierbij is alles mogelijk: abonnementen, boekingssystemen, userprofielen enzovoort. Een dergelijk project wordt vanaf de grond ontworpen en met code vorm gegeven. Onze graphic designers, programmeurs en contentconversiespecialisten werken op basis van uw doelstellingen. Als u besluit om een website laten maken Rotterdam met ons expertpakket is alles mogelijk.

Een mobiele website laten maken Rotterdam, een verstandige investering

Op dit moment heeft 75% van alle Nederlanders een smartphone. Onder jongeren is dat percentage zelf 95%. Dat betekent dat potentiële klanten hun diensten en bedrijven nu vooral online vinden, en dat u een probleem heeft als uw website niet goed werkt op mobiele apparaten. En het belang van deze apparaten neemt alleen maar verder toe. Het is voor een ondernemer bijzonder belangrijk om te investeren in een website die voor mobiel geschikt is, en een zogenaamde responsive website laten maken Rotterdam. Zodat uw website er ook op mobile devices uitstekend uitziet en bovendien hoog in de zoekmachines terecht komt.

Met beide eisen kan JVH webbouw u helpen. Al onze sites worden namelijk gemaakt met een mobile-first approach, waardoor de elementen en teksten vloeiend aangepast worden aan het apparaat waarop de site bekeken wordt. En dankzij onze kennis van online marketing kunnen we zorgen dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Netto krijgt u dus, als u bij ons een website laten maken gaat, een moderne site die geschikt is voor alle apparaten én hoog staat in Google, boven de websites van uw concurrenten!

De werkwijze van een website laten maken bij JVH websitebouwers Rotterdam

Als u een professionele website laten maken wil door ons houden we eerst een gesprek met u. Zodat wij duidelijk voor ogen hebben waar u behoefte aan heeft. Vervolgens maken wij een indeling in op basis van uw wensen en suggesties. Hierbij gebruiken we de teksten, gegevens, afbeeldingen en andere media die u aanlevert om daar een website van laten maken. We richten de pagina’s van de website in, creëren links en speciale functies, en installeren plugins die uw site functioneel en speciaal maken. Ook zorgen we ervoor dat uw website geoptimaliseerd is qua tekst en titels, zodat deze goed zal scoren in Google en andere zoekmachines. Tijdens deze fase kunnen we u ook weer om uw mening en input vragen. Klinkt deze werkwijze naar uw zin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geen website bouwer Rotterdam kan tippen aan onze persoonlijke benadering en expertise

De gemiddelde oplevertermijn voor klanten die een website laten maken Rotterdam is slechts twee weken.  Als wij de website compleet hebben, presenteren we u uw nieuwe website. U kunt dan uiteraard nog commentaar leveren en zeggen wat u gewijzigd of toegevoegd wilt hebben, zodat wij de puntjes op de i kunnen zetten. Als we allebei tevreden zijn over het eindresultaat, zetten we uw website online. We kunnen u helpen met het overzetten van domeinnaam, hosting en het aanmaken van e-mailadressen. Verder leveren we u een handleiding en direct advies voor het omgaan met uw WordPress website, zodat u zelf de basics begrijpt en zelf nieuwe inhoud en media kunt toevoegen. Tenslotte ronden we het proces van de website laten maken af, en komt uw website online zichtbaar voor iedereen.

De websitebouwers Rotterdam: JVH webbouw

Ondanks dat er in en om Rotterdam ook website bouwers gevestigd zijn, kiezen bedrijven er vaak voor een website te laten maken door JVH webbouw. Dit is omdat we tegen een scherp tarief technisch sterke websites maken met een zakelijke uitstraling.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.

Professionele WordPress website laten maken?
Professionele website laten maken?

Website laten maken Rotterdam

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1

Website laten maken Rotterdam

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1