Responsive website laten maken? Wij bieden u weboplossingen met kwaliteit, vakkennis en de snelste service!

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 0

Responsive website laten maken?? Al 672 ondernemers gingen u voor!

Responsive website laten maken?

U wilt een responsive website laten maken? JVH webbouw maakt met het populaire WordPress aantrekkelijke en betaalbare websites met responsive webdesign. Al meer dan 300 tevreden ondernemers hebben ons hun nieuwe responsive website laten maken.

Scherpe tarieven voor een responsive website laten maken bij JVH webbouw

Wij kunnen u een scherp geprijsde responsive website aanbieden voor slechts € 699,- all inclusief. Dat wil zeggen dat wij u geen maandelijkse kosten in rekening brengen, zoals veel andere webdesigners doen. Eén van de redenen is dat wij werken met het zeer populaire programma WordPress. Duizenden programmeurs en enthousiastelingen over de hele wereld ontwikkelen nonstop toepassingen voor WordPress. Hierdoor hoeven wij niet vanaf de grond af te beginnen met het bouwen van uw responsive website, en dat merkt u in uw portomonnee!

Verder zijn wij een no-nonsense bedrijf dat uitstekende service levert. Vanaf het vrijblijvend bespreken van uw wensen, tot proefversies en feedbackrondes, tot support láng nadat uw nieuwe website online is gegaan.

Wat voorbeelden van hoe uw nieuwe responsive website eruit kan zien? Klik hier.

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website pakketten!

responsive website laten maken

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete responsive design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen site!

VANAF € 699,-

responsive website laten maken

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebsite is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1499,-

responsive website laten maken

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2499,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

responsive website laten maken

Word ook een tevreden klant van JVH webbouw

[show-testimonials taxonomy=’pagina-wordpress-webshop-woocommerce’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’slider’ options=’transition:horizontal,adaptive:false,controls:none,pause:4000,auto:on,columns:3,theme:quotes,info-position:info-above,text-alignment:center,rating:on,quote-content:short,charlimitextra: (…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

 

Een responsive website laten maken, wat houdt dat in?

Of u nu exact weet wat het betekent, of u heeft er vaag een beeld bij: een responsive website is tegenwoordig belangrijk om te hebben. Responsive websites met responsive design zijn zodanig geprogrammeerd dat de site er in elke browser, op elk apparaat, mooi en overzichtelijk uitziet. Steeds meer Nederlanders hebben een iPhone of tablet, en maar liefst 95% van de jongeren heeft nu een smartphone! Mensen zoeken nu vooral op mobiele apparaten naar producten en diensten, dus moet een competitieve ondernemer een mobiele website hebben die er op alle devices goed uitziet.

Responsive website laten maken dankzij WordPress

Door het gebruik van een WordPress-thema met een responsive menu kunnen we uw website 100% responsive maken. Op een iPad met Safari, op uw smartphone, of op opa’s oude PC: overal schuiven de elementen van uw responsive site netjes op hun plek, en uw site is op elk apparaat mooi en leesbaar. Dit is in het belang van uw klanten, die snel uw site willen kunnen checken en producten bestellen. Zonder dat u duizenden euro’s aan maatwerk hoeft uit te geven.

Maar er is nog een reden om een responsive website laten maken: als uw site niet responsief is, komt die lager in de zoekresultaten van Google voor mobiele apparaten terecht. En Google gaat zijn indexering van websites in de toekomst alleen maar strenger baseren op o.a. responsiveness en inhoudelijke kwaliteit. Het is dus tijd om te investeren in een responsive website.

Uw voordelen van een nieuwe website met WordPress

WordPress heeft nog meer grote voordelen; het is niet voor niets al de basis van 23% van alle websites. U kunt uit meer dan driehonderd WordPress-thema’s een keus maken, en het thema kiezen dat qua opmaak en uitstraling perfect aansluit bij uw onderneming. U levert ons de inhoud: tekst en afbeeldingen, eventueel van uw oude website, en wij bouwen er een moderne, functionele WordPress website mee. Uw nieuwe website is makkelijk zelf aan te passen en bij te houden; wij leveren u daarvoor een heldere handleiding. En alle thema’s die wij aanbieden zijn voorzien van responsive design!

Kortom: responsive website laten maken, ingewikkeld en duur? Niet bij JVH webbouw! Klik hier. Wij praten graag en vrijblijvend met u over uw wensen voor een responsive website.

Professionele WordPress website laten maken?
Professionele website laten maken?

Responsive website laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1

Responsive website laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1