Website laten maken Groningen? U hebt zojuist uw webdesigner gevonden.

Bent u op zoek naar een professionele website voor uw bedrijf? Maar bent u beducht voor de hoge kosten die een website laten maken Groningen met zich meebrengt? Er is een optie waarbij u een goedkope website laten maken kunt, die zich qua kwaliteit moeiteloos kan meten met veel duurdere websites van concurrenten. Die optie is een WordPress-website en kan u bij ons laten maken.

Wij zijn JVH webbouw en wij ontwikkelen al onze websites in WordPress. Het grote voordeel van dit programma is, dat er heel veel ontwerpen en plugin-programma’s voor ontwikkeld zijn. Daardoor kunnen wij u zonder veel tijd- en geldverslindend programmeerwerk een product leveren waardoor andere websitebouwers Groningen zich de handen in het haar slaan. Voor slechts € 699,- heeft u een zeer complete en aantrekkelijke website met alle opties die u wenst. Wilt u meer dan alleen een basispakket? Wilt u een maatwerk website laten maken Groningen? Wij bouwen ook complexe maatwerksystemen.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Website laten maken Groningen

wordpress Website laten maken Groningen

Website laten maken Groningen

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress Website laten maken Groningen


Website laten maken Almere’

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

 JVH webbouw, de website bouwer Groningen met no-nonsense service

Honderden zeer tevreden klanten hebben bij JVH al een goedkope website laten maken Groningen. Niet alleen de prijs is de reden, maar vooral onze heldere communicatie en persoonlijke aandacht. Als u erover denkt om door ons een website laten maken,

Al meer dan driehonderd uiterst tevreden klanten hebben bij ons hun nieuwe website laten maken. En bijna allemaal zijn ze bijzonder te spreken over ons. Waarom? Wij geloven dat het ligt aan onze service. Wij denken namelijk met u mee over uw plannen en doelen voor de website, doen suggesties voor de layout en structuur, en betrekken u bij het ontwerpproces. Op elke nieuwe aanpassing van uw site kunt u namelijk feedback leveren, zodat wij zeker weten dan wij op de goede weg zitten. Door dit snelle en directe overleg duurt een website laten maken Groningen bij JVH webbouw bovendien gemiddeld maar twee weken! Interesse gekregen? Vraag ons nu om een vrijblijvende offerte.
Lees hieronder meer over onze aanpak en de pakketten die wij aanbieden.

Waar mag u op rekenen als u besluit om een website laten maken Groningen door ons?

Om te beginnen houdt we een persoonlijk gesprek met u. Want naar onze ervaring levert dat de beste resultaten op, en zorgt dat we op één lijn zitten. U heeft ongetwijfeld zelf al ideëen over uw website, die wij graag willen horen. Ook gaan we in gesprek over uw doelgroep en doelstellingen.

Daarna gaan wij zo snel mogelijk aan slag, als u het groene licht geeft om uw website laten maken Groningen door ons. In deze fase van een website laten maken gebruiken we als basis een WordPress thema dat u heeft gekozen. Als u dat moeilijk of veel werk vindt kunnen wij ook een paar thema’s suggereren. We maken een ontwerp voor uw site, waarin een goede opbouw en structuur wordt nagestreefd. Zo ontstaat een opzet van een website met een voorlopige indeling en menustructuur en vaak demotekst en -afbeeldingen. Deze opzet leggen wij aan u voor, voorzien van een stel gerichte vragen en suggesties. U kunt daar feedback en kritiek op leveren die we meenemen in het uiteindelijke design.

U bent ondernemer en wil een website laten maken Groningen die aansluit bij uw bedrijf

Zoals gezegd zijn er duizenden designs beschikbaar om uw website laten maken Groningen. Dat heeft als voordeel dat er altijd wel een design is dat aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. En: bij de sfeer van uw bedrijf. Want dat is wat de klanten het eerste zien, en wat ze gaan onthouden van uw zaak. Elke goede website bouwer Eindhoven kan u vertellen: het is belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft. Een techniek wil een strakke, mechanische website die energie en vakmanschap weergeeft. Een damesmodezaak daarentegen wil waarschijnlijk een website laten maken met zachte, aangename kleuren en zwierige vormen en lettertype. Terwijl een buitenlands restaurant een site wil die sfeervolle nostalgie oproept, intiem is, en prachtige foto’s van zijn gerechten toont. Blader hier door onze vele prachtige designs en word enthousiast.

JVH websitebouwers Groningen biedt een professioneel pakket voor ondernemers

Als u een bedrijf heeft en overweegt een website laten maken waarmee u de concurrent een stap voor bent, informeer dan naar ons professioneel pakket. Hierbij bent u niet gebonden aan een bestaand thema, maar ontwerpen wij een volledige nieuwe layout voor uw website. Wij zorgen hierbij voor conversiepunten en een structuur voor een goede user flow, zodat u meer klanten aantrekt. Ook voorzien we uw site van sterke SEO ofwel zoekmachineoptimalisatie, zodat u hoger in Google terecht kan komen dan uw competitie. Kortom, u kunt door een professionele website laten maken Groningen en omstreken laten zien dat uw bedrijf serieus te nemen valt.

Een mobiele website laten maken Groningen – een investering in de toekomst

Is uw website dringend aan vervanging toe? Is deze niet berekend op mobiele apparaten? Dat is vervelend, want tegenwoordig zoeken de meeste mensen hun producten en ondernemingen op op hun smartphone. Als u daar geen vindbare of goed functionerende site heeft, raden we u aan om een mobiele website laten maken Groningen. Anders blijft u achter de concurrenten aanhikken.
Wij kunnen u een scherpe prijs aanbieden om een mobiele website laten maken. Onze WordPress themas zijn allemaal geschikt voor mobiele devices. Dus heeft u voor € 699,- een moderne site die er op elk apparaat even goed uitziet. De teksten, menu en afbeeldingen vallen automatisch op een nieuwe plek op elk apparaat, en uw bedrijf kan online weer jaren mee!

Zelf uw website aanpassen dankzij WordPress

WordPress, de software die wij gebruiken, heeft een hoog gebruiksgemak. Bijna alle klanten die bij ons een goedkope website laten maken Groningen, bewerken die inmiddels zelf. Voor de zekerheid geven we u bij oplevering van de site een handleiding mee.

Stelt u zich eens voor dat u direct nieuwe producten, reclameacties en nieuws over uw bedrijf online kunt zetten! U heeft dan in feite een permanente folder, die altijd beschikbaar is voor de klant, en oneindig vaak aangepast kan worden. En dat op een mooie, aantrekkelijke site die makkelijk is in het gebruik. Voor u en voor uw klanten.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.