Mobiele website laten maken

Mobiele website laten maken? Wilt u een 100% mobiel vriendelijke website voor een betaalbare prijs? Welkom bij JVH webbouw! Al vanaf € 699,- kunnen wij een mobiel vriendelijke website maken die naast PC ook op tablet en mobiel goed getoond wordt. Een mobielvriendelijke website laten maken hoeft dus niet duur te zijn.

Via het zogenaamde adaptive design binnen WordPress kunnen we een mobiel vriendelijke website voor u maken. Een belangrijk onderdeel daarbinnen is het responsive menu, zodat alle belangrijke pagina’s goed en snel te openen zijn. Ook de vormgeving krijgt extra aandacht, zodat het responsive design volledig naa wens wordt ingericht. Uw site zal dan op alle gangbare apparaten gebruiksvriendelijk getoond worden in alle belangrijke browsers. Of het nu om een nieuwe iPhone of iPad met Safari gaat, of een oudere desktop met Internet Explorer, overal draait uw mobiele website goed.

Een mobiele website laten maken is niet alleen voor bezoekers van belang, maar ook voor een betere vindbaarheid in Google. Als u geen mobiele website hebt kunt u daarvoor gestraft worden in de zoekresultaten voor wat betreft mobiel zoekverkeer. Een mobiele website laten maken is daarom van groot belang, zeker omdat het aandeel mobiel verkeer stijgt.

Wilt u weten of u nu een mobiel vriendelijke website heeft? Doe dan de mobiele website test van Google en u weet het binnen een paar seconden.

Offerteformulier sidebar landingspagina´s

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

Mobiele website laten maken

Mobiele websites zijn zo gebouwd dat zij meeschalen naar het formaat van het scherm waarop de site bekeken wordt. Als de website bijvoorbeeld op een smartphone of tablet geopend wordt, krijgt de gebruiker een site te zien die volledig is geschaald naar dat schermformaat.

Gebruiksvriendelijk responsive design

Door een responsive design toe te passen op een website wordt de content altijd zo goed mogelijk gepresenteerd. Het maakt dan niet meer uit of je de site met een desktop computer, tablet of smartphone opent. Het responsive design schaalt mee met de afmetingen van het scherm, zonder in te leveren op gebruikersgemak en leesbaarheid.

Redenen mobiele website laten maken

Internet bezoek via mobiele devices is tov 2007 verdrievoudigd. Naar schatting bezoeken nu ruim 50% van de internetgebruikers internet met behulp van een mobiele telefoon of tablet. Responsive website design is een nieuwe techniek die steeds vaker toegepast wordt. Door de enorme groei in mobiele gebruikers is het belangrijk om je website direct vanaf het begin responsive op te laten bouwen. Zo ben je gegarandeerd van optimaal gebruik op tablet of smartphone.

Tot op heden wordt er vaak nog een losse mobiele website ontwikkeld, echter komen er steeds meer beeldschermformaten bij. Het ontwikkelen van losse websites voor de tablet en mobiel nemen daardoor meer tijd in beslag. Het grote voordeel van een mobiele website is dat er geen verschillende sites gebouwd hoeven te worden voor de verschillende apparaten, omdat de responsive website zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm. Daarmee is de website automatisch geschikt voor mobiel, voor tablets en desktop schermen.

Wat is responsive webdesign?

‘Responsive’ betekent vrij vertaald ‘reactief’, maar waar reageert zo’n reactieve website nu eigenlijk op? Of je een responsive mobiele website nu bekijkt op een pc, tablet of smartphone; de website anticipeert op het type apparaat en met name het schermformaat waarmee je de site bezoekt.

Informatie wordt grafisch zo ingedeeld dat voor iedere bezoeker de optimale gebruikservaring wordt gecreëerd. Teksten, afbeeldingen en video’s worden geschaald en zijn hierdoor altijd goed zichtbaar. Zelfs knoppen en navigatie-elementen passen zich aan, waardoor deze optimaal te bedienen zijn.

Uiteraard is ook deze website responsive. Bekijk je deze website op je pc? Verklein/ vergroot je browservenster door met de muis de hoek rechtsonder beet te pakken, dan wordt meteen duidelijk hoe de website en content zich aanpassen aan andere schermformaten. Bekijk deze site ook op een tablet of smartphone en zie dat de website altijd optimaal getoond wordt.

Neem gerust contact met ons op als dit niet het geval is. Binnen twee weken kunnen we dan een mobiele website laten maken maken voor u, zodat uw website weer helemaal up-to-date is en u er de komende jaren weer tegenaan kunt. Ons team bestaat uit jonge, gedreven medewerkers waar het internet door de aderen stroomt. We gaan graag voor u aan de slag!

Direct een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een gratis voorstel voor een mobiele website? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

mobiele website laten maken

mobiele website laten maken

mobiel vriendelijke website laten maken

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.