BostonGlobe
Een mobiele website, oftewel een site die zich automatisch op elk denkbaar apparaat aanpast, is een belangrijk instrument voor elke ondernemer. Waar de smartphone een paar jaar geleden een hip speeltje voor zakenlui was, heeft bijna iedereen nu zo’n minicomputertje. Wie weet geldt hetzelfde over een tijdje voor de smartwatch. Even verplicht is het daarom nu voor bedrijven om een mobiele website te hebben.

Meer mensen zoeken informatie op mobiele telefoon

Het is geen verrassing dat het gebruik van mobiele telefoons en tablets in de afgelopen jaren verder is toegenomen. Steeds vaker zoekt men in de trein onderweg naar huis naar informatie, in de pauze op school, of leest men op een verjaardag het laatste nieuws via een mobiele telefoon.

Ook wanneer u een bedrijf heeft, is het sterk aan te raden om in te spelen op deze trend! Wanneer u niet met de tijd mee zou gaan, kunt u een groot aantal potentiële klanten mislopen. Het is namelijk niet meer van deze tijd, dat websites of webwinkels geen mobiele versie hebben voor bezoekers.

Zonder responsieve versie van uw website is het voor klanten erg lastig om informatie te vinden, om producten te bestellen, enzovoorts. Kortom, reden genoeg om ook voor uw bedrijf een eigen mobiele website te ontwikkelen!

Een mobiele website voor tablets en smartphones

Speel in op het toegenomen gebruik van internet op mobiele telefoons, door een eigen mobiele website te laten ontwikkelen. Het ontwikkelen van een mobiele website hoeft maar één keer te gebeuren, want deze website is voor een mobiele telefoon en tablet gelijk.

Het voordeel aan een responsieve website is namelijk, dat de website zich qua formaat automatisch aanpast naar het formaat van het scherm van uw mobiele telefoon of tablet. Het maakt dus niet uit of uw potentiële klanten een iPhone hebben, werken met een Nokia of bijvoorbeeld een telefoon van HTC hebben. De kwaliteit van een mobiele website is constant, en niet afhankelijk van het apparaat waarop hij bekeken wordt.

Voordelen van een mobiele website

Een mobiele website brengt verschillende voordelen met zich mee. Voor uw klanten is een mobiele website interessant, omdat informatie nu ook op hun mobiele apparaten goed leesbaar is.

Daarbij wordt het voor potentiële klanten makkelijker om producten in een webshop te bestellen, zeker met de komst van mobiel bankieren in de afgelopen jaren. Hier ligt ook meteen het voordeel voor u als bedrijfseigenaar!

Doordat klanten nu ook via een mobiele telefoon of tablet producten kunnen bestellen, zal de omzet van uw bedrijf toenemen. Daarbij bereikt u een grote doelgroep, omdat potentiële klanten screenshots van uw website of specifieke producten kunnen delen met elkaar.

Ja, stuur mij een gratis voorstel!

Geïnteresseerd in een mobiele website?

Al onze WordPress-thema's zijn responsief, en zien er dus uitstekend uit op elk apparaat. JVH Webbouw denkt met u mee. Vertel ons uw wensen en kom erachter wat wij voor u kunnen doen.
Ja, stuur mij een gratis voorstel!