Website laten maken Alkmaar?

Zo te zien zoekt u een bedrijf waar u een website kunt laten maken. Uiteraard wilt u een complete en professionele website. Maar tegelijk kijkt u kritisch naar de prijs. Want wat moet een website laten maken Alkmaar eigenlijk kosten?

U kunt een gratis website laten maken Alkmaar, natuurlijk. Er zijn veel online apps waarmee u dat zelf kunt doen. Van een gratis website kunt u natuurlijk niet al teveel verwachten: uw opslagruimte is beperkt, uw webadres is niet uniek, en er staat reclame op uw site. Bovendien is de keuze qua design en functies nogal beperkt.

Als u een professionele website laten maken wilt, bent u beter af met een betaalde optie. Een webdesignbureau heeft programmeurs in dienst die een hele nieuwe site vanaf de grond op kunnen bouwen. Die vele uren duur designwerk merkt u echter in de prijs: zo’n website kan duizenden euro’s kosten, zeker als u speciale functies of ander maatwerk verlangt.

Een goedkope website laten maken Alkmaar van hoge kwaliteit – het kan bij JVH webbouw

Er is echter een website bouwer Alkmaar en omstreken die u de gulden middenweg biedt. Voor de schappelijke prijs van € 699,- kunt u door ons een website laten maken Alkmaar die in niets onderdoet voor de dure maatwerkwebsites van onze concurrenten. Ons geheim? Wij maken al onze sites in het open source-programma WordPress. Voor WordPress zijn duizenden voorgeprogrammeerde designs, uitbreidingen en hulpprogramma’s beschikbaar, waarmee u bij ons tegen lage kosten website laten maken kunt. Kies uit de vierhonderd designs die wij inhouse hebben, bepaal welke pagina’s en functies u graag wil, en binnen enkele weken staat uw professionele website online.

Opzoek naar een maatwerkpakket? Ook dat is mogelijk. JVH webbouw bouwt ook professionele en complexe maatwerkplatformen zoals Werkspot.nl

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Website laten maken Alkmaar

wordpress Website laten maken Alkmaar

Website laten maken Alkmaar

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress Website laten maken Alkmaar


Website laten maken Alkmaar’

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

JVH webbouw maakt websites voor MKB – onze no-nonsense aanpak

Op dit moment hebben er al meer dan driehonderd klanten, voor het grootste deel ondernemers, door ons hun website laten maken Alkmaar. En bijna allemaal zijn ze erg tevreden over ons. Hoe komt dat? Wij geloven dat onze klantgerichte instelling het verschil maakt. Vanaf een eerste kennismakingsgesprek, tot ver na oplevering, leveren wij uitstekende service. We denken met u mee over hoe we uw doelen kunnen bereiken. Als u besluit door ons een website laten maken, vragen we u regelmatig om feedback op ons werk. Zo blijven u en wij op één lijn zitten. Wij communiceren direct en to the point, via telefoon en e-mail. Door onze efficiënte aanpak duurt een website laten maken bij JVH webbouw gemiddeld slechts twee weken.

Een website laten maken Alkmaar die de uitstraling van uw bedrijf uitdraagt

WordPress heeft duizenden zogenaamde thema’s klaarstaan waarmee u uw unieke website laten maken Alkmaar kan. Wij gebruiken zo’n thema als bouwpakket voor uw website, en passen het aan aan uw specifieke wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld een thema dat ontworpen is voor succesvolle bloggers, met paginavullende berichten, videoblogs en een shop met merchandise. Of ga voor een vintage thema met grungy elementen, aardkleuren en een boekingsformulier als u een hip restaurant runt. Een beleggingsadviseur is dan weer gebaat bij een design met strakke vormen, webinars en analysetools.

Kortom. U heeft een thema nodig dat aansluit bij de look en feel en business van uw bedrijf. En bij JVH webbouw kunt u een goedkope website laten maken Alkmaar die aan deze eisen voldoet.

Kies voor een website laten maken Alkmaar geoptimaliseerd voor smartphones en tablets

De laatste jaren zijn er ontzettend veel gebruikers van smartphones en andere mobiele devices bijgekomen. Het klinkt ongeloofwaardig, maar onderzoeken wijzen uit dat maar liefst 80% van de Nederlanders een mobiel apparaat heeft. Als uw website niet geschikt is voor deze apparaten, dan ligt u mijlenver achter bij uw concurrenten. Mensen zoeken tegenwoordig namelijk vooral mobiel naar producten en bedrijven: op het werk, in de pauze, onderweg in de trein. Als uw website Alkmaar verouderd is, bent u dus voor het grootste deel van de consumenten niet online zichtbaar.

Wij kunnen u uitkomst bieden. Als u besluit om voor € 699,- een website laten maken Alkmaar, dan maken wij de site responsive, oftewel geschikt voor mobiel gebruik. Uw nieuwe site ziet er dan op alle apparaten mooi uit en is makkelijk te bedienen door klanten die werken met een touchscreen. Voor dit bedrag loopt u dus weer optimaal mee met de competitie. Kies ervoor om een website laten maken bij JVH webbouw: het is de beste investering in uw bedrijf die u kunt doen. Neem nu contact met ons op voor de opties.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.