Kosten website; wat kost een website nou eigenlijk?

Kosten website: Rekenen de meeste aanbieders te hoge website kosten? Of juist verdacht lage website kosten? JVH webbouw heeft al voor honderden (kleine) ondernemers een professionele en mooie website gemaakt. Voor een scherp tarief, en zonder verborgen maandelijkse betalingen.

Website kosten zijn nu lager dan ooit

Wij kunnen u zeer scherpe website kosten aanbieden doordat wij gebruik maken van WordPress-thema’s. Deze aantrekkelijke designs zijn voorgeprogrammeerd en kunnen opgebouwd worden met de teksten, afbeeldingen en functies die u verlangt. De website kosten blijven hierdoor beperkt: onze basispakket website kost slechts € 699,- all inclusief, en is even mooi en professioneel als een dure maatwerksite van een groot bedrijf.

Kosten website zijn snel terugverdiend – help uw bedrijf vooruit

Op dit moment heeft maar liefst 80% van de ondernemers een website. Ze moeten wel, want 9 op de 10 Nederlanders heeft inmiddels internet en/of een smartphone. Zoeken naar producten en bedrijven doet men bijna uitsluitend digitaal. Een website voor uw bedrijf is tegelijk een visitekaartje, catalogus en nieuwsbrief, en is altijd en overal bereikbaar. Bovendien bereikt u veel meer klanten dan u nu doet. In een website investeren is de beste investering die u kunt doen.

Wilt u wat voorbeelden hoe uw website eruit kan zien? Klik hier.

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.