Website laten maken Haarlem? Al 64 ondernemers uit Haarlem gingen u voor!

Bekijk onze klantbeoordelingen »
Gemiddelde score: 0

Website laten maken Haarlem? Al 672 ondernemers gingen u voor!

Website laten maken Haarlem?

U zoekt een webdesigner waar u een professionele website laten maken Haarlem kunt. Natuurlijk wilt u een mooie en gebruiksvriendelijke site, maar u ziet in Google allemaal verschillende prijzen. Dus wat moet een website laten maken kosten? Wat is een redelijke prijs?

Veel bedrijven die een lage prijs aanbieden zullen u een behoorlijke lege site leveren, met alleen de basic functies zoals een blog en een voorpagina. Een website laten maken door een programmeur is namelijk duur: de site wordt vanaf de grond opgebouwd met programmeertalen, en dat kost veel tijd. Voor de stuntprijzen die menige webdesigner Haarlem biedt, kunt u dus niet al te veel verwachten. Als u bereid bent om duizenden euro’s neer te leggen, dan is het natuurlijk wél mogelijk om een royale, complete website laten maken die aan al uw wensen voldoet.
Maar wat als er een website bouwer Haarlem was die u de gulden middenweg biedt?

U kunt een goede én goedkope website laten maken Haarlem door JVH webbouw

Wij hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van elk traditioneel webdesign bureau Haarlem. Wij maken al onze websites namelijk in het programma WordPress. Dit spraakmakende open source-programma zorgt ervoor dat wij een website kunnen aanbieden die zich kan meten met die van elk groot bedrijf. Tegen een prijs waarvoor u bij de concurrent slechts een summiere website laten maken Haarlem kan.

Opzoek naar basiswebsite of een maatwerkpakket? Alles is mogelijk. JVH webbouw bouwt ook professionele en complexe maatwerkplatformen zoals Werkspot.nl

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website pakketten!

Website laten maken Haarlem

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete site design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

VANAF € 699,-

Meest gekozen

wordpress Website laten maken Haarlem

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1499,-

Website laten maken Haarlem

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2499,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

WordPress Website laten maken Haarlem

Klanten over JVH webbouw

[show-testimonials taxonomy=’Website laten maken Alkmaar’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ layout=’slider’ options=’transition:horizontal,adaptive:false,controls:none,pause:4000,auto:on,columns:3,theme:quotes,info-position:info-above,text-alignment:center,rating:on,quote-content:short,charlimitextra: (…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

 

Meer dan 672 bedrijven kozen al voor JVH webbouw

Hoe kan dit? WordPress kent een grote enthousiaste community van ontwerpers en programmeurs, die telkens nieuwe ontwerpen en functies aan het programma toevoegen. Deze bouwblokken gebruiken wij en passen wij aan om uw website te ontwikkelen. Deze methode is snel (uw site kan binnen twee weken live zijn!) en goedkoop, omdat de extra functies meestal gratis ingebouwd kunnen worden. En dat is een voordeel waar u de vruchten van plukt.

WordPress thema’s: professionele designs en functionaliteiten voor uw website

Een WordPress website laten maken Haarlem kan snel, omdat er veel verschillende basisdesigns voor bestaan. Die basisdesigns heten “thema’s”. De meeste thema’s zijn wat design en functies betreft al afgestemd op een bepaalde business. Zo biedt een thema voor autobedrijven grote sliders met afbeeldingen van de auto’s en ruimte voor aanbiedingen en technische details. Een thema voor beautysalons heeft een aantrekkelijk overzicht van de behandelingen, en een warme sfeer en kleurencombinaties. En een thema dat optimaal is voor restaurants biedt ruimte voor paginavullende foto’s van het eten, een interactieve menukaart en een online boekingsformulier.

Kies dus bij ons uit vierhonderd thema’s, die allemaal voorzien kunnen worden van uw tekst en afbeeldingen. Hier kunt u alvast bladeren naar het ideale thema om door ons uw website laten maken Haarlem. Als u geen keuze kunt maken, dan kunnen wij u een aantal thema’s voorleggen met een geschikt design.

Uw website laten maken Haarlem: direct hoog in de zoekmachines dankzij onze kennis van SEO

Met JVH webbouw kiest u voor een webdesigner Haarlem en omstreken met expertise op het gebied van promotie en marketing. Een voorbeeld: u heeft deze pagina gevonden door te zoeken in Google of een andere zoekmachine. Deze site staat hoog in de zoekmachines, omdat wij kennis hebben van SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie. Als u besluit om een professionele website laten maken, zorgen we dat ook uw website goed vindbaar is in Google! Dit geeft uw bedrijf een streepje voor op ondernemers die dit niet goed voor elkaar hebben.

Hoge prijs website laten maken Haarlem? Niet bij JVH webbouw

Bent u bang voor een hoge prijs website laten maken, bekijkt u dan eerst onze aanbiedingen. Als u een webbouwer Haarlem zoekt, kiest u bij ons ervoor om een goedkope website laten maken die dezelfde kwaliteit heeft als een website van een duur webdesign bureau dat maatwerk gebruikt. Voor slechts € 699,- kunt u een website laten maken met een mooie layout, met de content die u wenst, en ontelbare extra functies. Wilt u bijvoorbeeld een website laten maken Haarlem met videoblogs? Geen probleem dankzij WordPress. Wilt u een slider met grote afbeeldingen of parallax functie? Dat is mogelijk als u besluit om door ons een website laten maken. Wilt u uw huisstijl terugzien op uw nieuwe homepage, of een custom logo laten ontwerpen? Ook dat kan JVH webbouw, de webdesigner Haarlem en omstreken, voor u regelen! Vraagt u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

U wilt een website laten maken Haarlem? Kies voor een responsive site!

Geen enkele ondernemer kan het nog negeren: praktisch alle Nederlanders zijn tegenwoordig online. Niet minder dan 80% van de Nederlanders heeft een smartphone. Onder de jongeren, de aankomende generatie consumenten dus, is dat 96%: bijna totaal dus.

Als ondernemers een website laten maken, is het daarom erg belangrijk dat ze kiezen voor een mobiele website, die op alle apparaten goed werkt. Gelukkig is dat bij ons een standaard functie. Een mobiele website laten maken kost bij ons geen cent extra. Hierdoor kunnen alle klanten uw website optimaal vinden en gebruiken via hun smartphone of tablet. Ook laat u, door een professionele website laten maken, zien dat u een serieuze onderneming runt die klaar is voor de toekomst.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.

Professionele WordPress website laten maken?
Professionele website laten maken?

Website laten maken Haarlem

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1

Website laten maken Haarlem

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw project tot een succesvolle lancering kunnen brengen.

WooCommerce-Webshop-laten-maken-1