Nieuw: de klant aan het woord!

Hoe mooi, ingenieus en leuk wij onze afgeronde projecten ook vinden, voor u als bezoeker is het niet meer dan reclamepraat. Wij, als ondernemers, begrijpen dat heel goed. Daarom hebben we een reviewsysteem ingebouwd, zodat onze klanten zelf kunnen bepalen wat ze over ons zeggen, zonder dat wij daar iets aan kunnen doen. Dat vertrouwen geven we onze klanten graag! En u kunt zelf lezen hoe de projecten zijn verlopen.

Wat vinden onze klanten van JVH webbouw? Hieronder vindt u enkele ervaringen: 

Klik hier om uw beoordeling in te voeren.


* Verplicht veld

Geweldig

Mar 23, 2017 by Gerrit van der Garde

Perfecte begeleiding van a tot z. Hele goede kennis en erg nette afhandeling. Ook de webshop werkt heel goed.

Echte aanrader!

https://www.vuur-tafels.nl


Ons bedrijf naar 2.0

Mar 18, 2017 by Jurgen Tukker

In de samenwerking met JVH heb ik een prettige persoonlijke benadering ervaren. De mannen van JVH hebben feilloos door wat je wensen zijn en hoe ze dat moeten vertalen in een flitsende website met winkelmodule. Het is misschien duurder dan zelf aan het klooien met format oplossingen maar het wordt dan ook vele malen beter. Blij dat JVH ons bedrijf naar versie 2.0 heeft geholpen.

http://www.megaview.nl


ontzettend bedankt

Feb 20, 2017 by Nathalie

Beste J & J & J!!

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie werk aan onze website.

Een jaar lang stress, frustratie, ruzie en slapeloze nachten is ten einde!!

Zo'n stom ding, maar zo belangrijk voor ons, voor ons werk en daarmee ons gezin van 5 personen.

Heel hartelijk dank, het loopt eindelijk goed en de beelden zien er prachtig uit!!

Ik ben er nog niet helemaal, maar voor 98% wel, en daar ben ik jullie echt heel dankbaar voor!!

Super fijn om met jullie te werken.

Fijn weekend, ik ga lekker achterover leunen en de laatste loodjes komen wel.

XXNathalie

http://www.paulbellaart.com/


Schitterend project

Nov 28, 2016 by Barry

Ik kwam met een idee en heb het een en ander uitgelegde over mijn wensen. In tijd van een uur begrepen Job en Jori wat ik bedoelde en zijn er mee aan de slag gegaan. Dat de website zo verschrikkelijk mooi is geworden en zo makkelijk bedienbaar voor mijn bezoekers is de verdienste van JVH Webbouw. Die jongens hebben er keihard voor gewerkt en aangezien ik geen internet held ben en ik best veel vragen heb gehad hoe iets werkt ben ik elke dag vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Wij zijn er samen helemaal uitgekomen en tot op de dag van vandaag kan ik de heren bellen en ik heb in no time antwoord. Het is een bedrijf met jonge vlotte gasten die elke dag voor je klaar staan en de mooiste van de mooiste ontwerpen maken en het de klant zo makkelijk mogelijk willen maken.

Mannen, echt hartstikke bedankt dat jullie een droom voor mij waar hebben genaakt.

Een hele vriendelijke groet, Barry

www.voetbalprof.com

Http://www.voetbalprof.com


Uitstekende samenwerking!

Nov 28, 2016 by jouwnieuwewifi.nl

Erg fijne samenwerking met het team van JVH Webbouw! Nemen de tijd om samen tot het beste resultaat te komen en pakken feedback snel op. In de website heeft JVH een stukje maatwerk geïmplementeerd, ook hierin denkt het team mee en zorgt JVH voor de beste oplossing.

Nogmaals bedankt jongens!

http://jouwnieuwewifi.nl


Top communicatie en top kwaliteit website

Sep 09, 2016 by Jochem van Dalfsen

Positief verrast door de snelheid waarmee binnen JVH gewerkt wordt en de kwaliteit van de developers, de website zat voor de feedbackronde al top in elkaar, precies zoals we het voor ogen hadden.

De site van mijn vriendin http://www.happymelons.nl ziet er fantastisch uit en werkt zoals het zou moeten werken.

Veel dank voor de goede service Jaap, Jori en Job !

http://www.happymelons.nl


Vakkundig

Jul 27, 2016 by CAT Consulting

vakkundig, bekwaam, snel en to the point!


Gedegen en snel

Jul 12, 2016 by Lars Ratering

Echt fijn geholpen door de mensen van JVH. De woorden die bij mij opkomen zijn gedegen en snel. Vragen worden snel opgepakt en verwerkt en ze hebben natuurlijk kennis van zaken. Onze site www.trotsinbedrijf.nl is naar ons idee erg mooi geworden.
Groeten,

Lars Ratering

http://www.trotsinbedrijf.nl


Superteam

Jul 01, 2016 by Ramona

Ik ben ontzettend blij dat ik voor JVH webbouw gekozen heb. Zij hebben van mijn website een kunstwerk gemaakt. Dankzij de geweldige onderlinge samenwerking en communicatie kwam alle info bij de juiste personen terecht en werd daar adequaat op gereageerd. Kortom, een superteam dat kwaliteit levert!

http://www.deboogmediation.nl/


Geslaagde samenwerking

Jun 14, 2016 by Silvia Huisman

Job en team bedankt! We zijn erg tevreden over de samenwerking, ook al was het een hele uitdaging om van een hard logo een zachtere website te maken. Dat is goed gelukt! Snelle reacties, altijd bereikbaar en veel kennis. Het was een goed project, op naar fase 2!

http://www.kraanbouwcomputing.nl


Zeer goed

Jun 14, 2016 by Christiaan Hummel

Erg tevreden over de samenwerking met JVH webbouw, de twee websites die voor ons zijn gemaakt zijn precies zoals we voor ons hadden gezien, zeer makkelijk te onderhouden en zelf te updaten. Echt een aanrader voor iedereen.


Top website

May 19, 2016 by Jos Verhoeven

Jori, Job en en iedereen van het team JVH webbouw hartelijk dank voor de geweldige website die jullie hebben gebouwd. Jullie vakkennis en behulpzaamheid is TOP en ik ben dan ook een hele blije en tevreden klant.
Jos Verhoeven

HTTP://Schoonheidssalonjos.nl


Complimenten !

Apr 26, 2016 by Michel den Daas

De mannen van JVH snappen hoe je een website bouwt en maken deze volledig naar je zin! TOP!

Uiteraard zijn er meer organisaties die dit goed kunnen, maar wat aan JVH nog meer opvalt is de service. Ze helpen je waar ze kunnen, óók -en dat is het bijzondere- ná oplevering van je website.

Complimenten, dit is hoe het hoort!

Michel den Daas, Peoplez I Managing Human Capital

http://www.peoplez.nl


Goed werk geleverd

Mar 09, 2016 by Federico

JVH webbouw heeft ons goed geholpen en we zijn erg tevreden met het resultaat en het maatwerk dat zij hebben geleverd. Ze zijn flexibel en ze bieden goede ondersteuning, dus: een aanrader.

https://www.vaudio.nl


Goed werk

Mar 08, 2016 by Pieter van Bokhoven

Prima werk, op tijd, goede prijs.


Aantrekkelijke en complete website

Jan 24, 2016 by Stichting Belastingwinkel Rotterdam

Onze oude site was sterk verouderd, en hiervoor hebben we aan Job gevraagd ideeën te geven voor een nieuwe site.
In het gesprek is goed nagedacht en meegedacht over een aantrekkelijk ontwerp, dat past bij ons als belastingwinkel en ook past bij de cliënten die op de site komen. Uiteindelijk is hier een site uitgekomen met dubbele aanpak, voor de twee doelgroepen die we hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat, namelijk een site die weer vele jaren mee kan met de tijd.

Kortom: er wordt goed meegedacht en ideeën gegeven voor het ontwerp van de site, feedback wordt snel verwerkt tijdens het bouwen, de after service is goed (beheersysteem wordt goed uitgelegd en vragen beantwoord) en er wordt in het gehele proces een duidelijk beeld en kostenplaatje gegeven over de site.

Zeker een aanrader!

Rosalynn de Jong
Secretaris SBR

http://www.belastingwinkelrotterdam.nl


"Bedrijfswebsite op maat" - Dat is het zeker!

Jan 21, 2016 by Rocher Koendjbiharie

Zes weken geleden klopten wij als organisatie (S.F.V. Cedo Nulli) aan bij JVH Webbouw om een nieuwe website te laten maken voor ons tijdschrift van de vereniging. Na een gesprek met JVH webbouw, bleek dat zij de perfecte match waren voor ons!

Gedurende het gehele proces hebben wij regelmatig contact gehad over de voortgang. De medewerkers van JVH zijn erg vriendelijk, luisteren altijd naar je en doen net dat beetje extra voor jou als klant.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat en we zijn heel erg blij dat wij bij JVH webbouw terecht zijn gekomen!

http://www.credomagazine.nl


Zeer tevreden!

Nov 04, 2015 by Annemieke de Kroon

Voor mijn nieuwe website heb ik mijn vertrouwen in de handen gelegd van deze kanjers. Hij is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Over ieder detail wordt netjes meegedacht. In het mailverkeer, dat steeds op tijd werd afgehandeld qua afspraken kwamen steeds overzichtelijke lijstjes met vragen over hoe ik het precies wilde.
Van de icoontjes tot mijn logo, van de kleur tot en met het overzetten van de inhoud; ik ben een zeer tevreden klant!

Echt een aanrader!

http://dekeukenvanannemieke.nl


Ik ben bijzonder blij met het resultaat.

Oct 26, 2015 by Dudkiewicz

Het stemsysteem: stemmen op kandidaten Pool van het Jaar 2015 en de kaartverkoop online
werkt zonder problemen. Zij bieden een top service en ik word altijd snel geholpen.

http://www.polonus.nl


Zakelijke website

Oct 06, 2015 by A. Riemer

Professionele manier van werkvoorbereiding, uitvoering, opleveren en meedenken met de klant.

http://www.riemerwestland.nl


Snel en exact naar wens

Sep 08, 2015 by Gertjan Tamerus

JVH heeft ons precies de site gegeven, die wij voor ogen hadden. De communicatie met ze verloopt altijd zeer vlot en onze wensen zijn perfect uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe site!

http://www.octantgeld.nl


Co_creatief eigenzinnig bouwen

Jul 20, 2015 by Jeanette Mennes

Ik zocht een websitebouwer die met mij mee op reis kon in het schrijven van een boek over Flow als kompas. Een zelflerendboek dat kunstzinnig en eigenwijs geschreven wilde worden vanuit de principes van Flow. Dat houdt in een vloeibaar boek en een boek dat komt en gaat, ontstaat hier en nu, binnen een structuur. Een kant en klaar website_concept hoort daar niet bij, maar meer een samen op weg gaan in dat vormen ervan. Ik was blij met de referentie van Lambert Mutsaers, hij verwees mij naar JVH Webbouw. Een dynamisch, efficiënt, gepassioneerd, adequaat en professioneel team.

JVH webbouw verblikken of verblozen niet bij mijn ideeën, denken goed mee over wat er kan en geven ook de tijd en ruimte in dit creatieve proces. Het samen vormen met Job en Jaap waarbij ieder zijn talent in zet is voor mij een feest (co_creativiteit waar Flow ook vanuit gaat). Dat vereist een wederzijdse bereidheid tot zorgvuldige en oprechte communicatie, planning, afstemming, flexibiliteit. En ook genieten als er iets gebouwd is. Iets wat JVH gedegen in huis heeft en voor mij een verademing is.

Daar waar ik het (nog) niet weet of (nog) niet in huis heb, of iets anders loopt dan verwacht in het creatieve proces, is JVH bereid om oplossingen aan te dragen die mij passen of verder helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en steun in een heerlijke uitdaging die ik mij zelf gesteld heb.

Bedankt!

www.jeanettemennes.com www.flowkompas.nl

http://www.jeanettemennes.com


Snel een goede website

Jun 24, 2015 by Bart Lubbers

JVH heeft voor ons in korte tijd een mooie website ontworpen en gebouwd. Ik ben erg tevreden over hun snelle respons: vragen werden snel beantwoord, commentaar snel opgepakt. JVH deed ook goede suggesties. We zijn blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

http://www.cytospector.com/


Natuur in de Steigers

May 26, 2015 by Guido van Leeuwen

We hebben JVH Webbouw gevraagd de website voor Natuur in de Steigers te bouwen. Een website primair bedoeld te tonen op een Ipad in een bezoekerscentrum. We zijn tevreden met het eindresultaat en de aanpak van JVH: hun vakkundigheid en de open communicatie en constructieve houding waarderen wij zeer.


Perfect!

May 04, 2015 by Nico Tol

Wij zijn uitermate tevreden met onze website en kunnen JVH Webbouw iedereen aanraden. In zeer korte tijd zij een zeer professionele website voor ons kunnen bouwen.
Kraakheldere afspraken, razendsnelle respons, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, flexibel, professioneel, heel goed bereikbaar en ongelooflijk klantvriendelijk. Kortom, perfect!
JVH, nogmaals dank.

http://www.loubuijs.nl


Mijn wensen vertaald

Apr 15, 2015 by Gerben van Dijk

Gewoon niks op aan te merken,zeker betreft kwaliteit en prijsverhouding. JVH heeft voor mijn kapsalon van Dijk Kappers mijn website opgebouwd, wist zelf hoe ik hem precies wilde hebben en zij hebben al mijn wensen toegepast, ook hun reactie op vragen etc is gewoon super snel. Veel positieve reacties al mogen ontvangen op mijn nieuwe website!

http://www.vandijkkappers.nl/


Blij met mijn website

Apr 07, 2015 by Marlene Rooseman

Ik ben erg blij met de website www.bureau-tekst.nl die JVH webbouw voor mij heeft gebouwd. Ik had vooraf een vrij specifiek beeld in mijn hoofd hoe ik de website wilde hebben. JVH heeft een bestaand template dusdanig voor mij omgebouwd, dat de website geheel aan die wensen voldeed. Ondanks mijn vele vragen en e-mails werd altijd snel, enthousiast en uitgebreid gereageerd. Vrijwel altijd dezelfde dag nog. Erg prettig. Ik vind de prijs van de websites van JVH realistisch voor het mooie eindresultaat. Kortom: een tevreden klant.

http://www.bureau-tekst.nl/


Vakmensen

Apr 01, 2015 by Robert Meijers

Ik heb heel prettig met job samen gewerkt om de website
Soapsoxkids.nl van de grond te krijgen.
het is een hele leuke site geworden, waar ik heel veel complimentjes
over krijg en de site is ook mooi en overzichtelijk.
Dit heeft geresulteerd dat mijn Soap Sox in de gadgets show te recht gekomen is van van Carlo en Irene op de zondag.
Met dank aan Job en zijn team.

Robert Meijers

www.SoapSoxkids.nl

http://www.soapsoxkids.nl


Geweldig!

Mar 13, 2015 by Paul Carabain

Job spreekt de taal van de ondernemer. Weet wat je bedoelt in 'leken-taal' en doet wat hij zegt. Super begeleiding. Echt een genot om mee samen te werken. Kunnen een hoop andere websitebouwers nog wat van leren. Een dikke 10 met gouden griffel.

@Job: op naar de volgende 500 sites!

Paul Carabain
Directeur ForYou BV

http://www.foryou-online.nl


Prima service

Mar 10, 2015 by Pieter de Jager

Alweer mijn tweede website laten bouwen door JVH webbouw en weer zeer tevreden. Met name de snelle service en bereikbaarheid is top!

http://www.touch-go.nl


Fantastische service!

Mar 04, 2015 by Dave Oosterlee

Wij hebben JVH gevraagd om voor ons een webshop te bouwen. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij met deze beslissing. JVH biedt vakkundige websites met bovendien geweldige service.

Ga zo door JVH!!

http://www.oost-supplies.nl


Vakmannen met service

Feb 03, 2015 by Joost ter Hofstede

Heel prettig samengewerkt met iedereen van JVH. Alle zaken bijzonder snel opgepakt en ze begrijpen ook wat je wilt en geven eigen input. Zou het zo nog eens doen!

http://www.pinmobile.nl


Super service

Feb 01, 2015 by Daniëla van Offeren

Ontzettend blij met de website, heel vakkundig in elkaar gezet. Je kunt alles vragen en niets is te gek. Heel blij dat ik mijn eigen idee door de vakkundigheid van JVH Webbouw heb kunnen omzetten naar een prachtige website.

http://www.studiodeveo.nl


prima

Jan 26, 2015 by Jenny Werkhoven

Prima, alles op orde, ook goed bereikbaar en bereidt tot hulp en aanpassingen maken waar nodig. Wel prijzig, voor een simpele website met wordpress, maar vakmanschap zie je wel terug.

http://www.gnsk.nl


Prima werk

Dec 09, 2014 by Antonina Kirtoaka

Flexibele instelling, prima vakmanschap en duidelijke communicatie. We zijn blij dat we voor JVH Webbouw hebben gekozen en hebben nu een mooie website.

http://www.spiraltrain.nl


vakkennis met persoonlijke aandacht

Nov 27, 2014 by Hype Telecom

Duidelijk en gerichte service. Met zeer persoonlijke aandacht, een bedrijf die zijn afspraken keurig nakomt. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn onderneming wil halen!!
mvg, Hype Telecom

http://hype-telecom.com/


snelle service!

Nov 04, 2014 by Héleen Baars

Ik wilde mijn webshop draaiende krijgen en na 1 mailtje naar JVH webbouw, en binnen 24 uur was alles rond! van offerte tot aan de oplevering!

http://www.massagelessen.nl


75 jaar slag om de Grebbeberg

Oct 27, 2014 by Eveline

We zijn ontzettend blij met de website voor ons programma 75 jaar slag om de Grebbeberg! We krijgen goede feedback. De samenwerking tot nu toe en jullie bereikbaarheid zijn top!

http://www.75jaarslagomdegrebbeberg.nl


Top werk

Oct 23, 2014 by Hulya

Wij van de Gemeente Rhenen, zijn erg tevreden met onze nieuwe website en krijgen er veel positieve reacties op. Het was prettig samenwerken met JVH webbouw, alles ging volgens afspraak en planning. Ook als we vragen hadden, reageerden ze snel en kwamen met de juiste oplossing.

http://www.sociaaldomeinrhenen.nl


Onze ervaringen met JVH Webbouw

Oct 18, 2014 by Ineke Ammerlaan

JVH webbouw heeft dit jaar onze website gebouwd, conform de offerte, in de geplande tijd en met de afgesproken functionaliteiten. Dit lijkt volkomen logisch, maar juist bij IT-projecten zijn onze ervaringen ook wel eens anders.

http://www.hetgroeneboekje.nu


Uitstekend werk

Oct 06, 2014 by Dirk Muller

Complimenten voor JVH voor ontwikkelen van onze website in Wordpress. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en alle expertise in huis. Prettig samengewerkt!

http://www.marktrade.com


Keep Up The Good Work

Aug 15, 2014 by Noureddine

Super en zéér tevreden over de website, samenwerking en met name de communicatie vs terugkoppelingen.

Kwaliteit en snelheid gegarandeerd bij JVH webbouw.

http://www.stratton-nederland.nl/


Vakwerk!

Jul 21, 2014 by Arno Hoeve

JVH heeft voor ons de nieuwe website in Wordpress gebouwd. Geheel volgens afspraak (en soms zelfs wat meer!) is het geheel naar volle tevredenheid opgeleverd. Ook de vlotte en duidelijke communicatie spreekt me aan in hun stijl.

Als collega ICT bedrijf kan ik hen van harte aanbevelen!

Arno Hoeve
Skyliner Automatisering BV
Veenendaal

http://www.skyliner.nl


Goede samenwerking

Jun 19, 2014 by Karin den Boer

Door een hele goede samenwerking is de website geheel naar wens gebouwd. De snelle reactie op mijn vragen vond ik erg plezierig. Wijzigingen waren geen enkel probleem en werden direct doorgevoerd, zodat je even kon kijken wat het resultaat was.

http://www.bureaukairos.nl


Kennis van zaken en goede service

Jun 02, 2014 by Rene Zandvliet

Job heeft met zijn team meegewerkt aan de ontwikkeling en bouw van diverse van onze websites. Daarbij heeft hij laten zien veel verstand van zaken te hebben. Alles klopt; van de vormgeving en functionaliteiten op de site, tot aan de vindbaarheid in Google. Daarnaast is de service optimaal. Job is betrokken en denkt graag mee over de beste oplossing. Ik kan JVH Webbouw iedereen aanraden.

http://www.dakvanamsterdam.nl


Super!

May 28, 2014 by Susan

Erg blij ben ik met mijn nieuwe website. Dankzij Job kwam deze snel en naar volle tevredenheid tot stand. Sneller reacties, hij doet wat hij zegt en is helder over de resultaten. Kortom, aanrader!

http://sulutions.nl


Referentie

May 20, 2014 by Y. Talan

Zeer tevreden over de samenwerking met JVH Webbouw! Wijzigingen waren geen probleem, ook als het wijzigingen op wijzigingen waren. Mijn complimenten voor de service. Daarnaast heel transparant in prijzen en eerlijk!

http://www.mkbadministraties.nl


Het juiste bedrijf voor de bouw van mijn website

Apr 20, 2014 by Cecile D. van Agtmaal

Het valt niet mee om JVH Webbouw nog meer lof toe te zwaaien na alle onderstaande complimenten. Daarom enkele woorden over de kwaliteit van samenwerking met JVH webbouw. Mijn contactpersoon was Job.
Wat ik bijzonder op prijs gesteld heb, is dat Job zich ingespannen heeft te achterhalen wat IK precies wilde met mijn website. Dat is hem goed gelukt. Ondanks dat ik het soms niet helemaal goed aangaf, was het nooit moeite te veel om (soms meerdere keren) te corrigeren. Dat voelt heel prettig voor een klant die leek is op dit terrein.
De adviezen van zijn kant waren steeds op zijn plaats. Overigens liet Job mijn mening wanneer die soms anders uitpakte dan de zijne.
Kortom, heel veel klantvriendelijkheid bij JVH Webbouw.

http://www.van-agtmaal.com


Bedankt!

Apr 16, 2014 by SDSV-Design

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website en hebben daar veel positieve reacties op ontvangen. Ook de samenwerking met JVH Webbouw hebben wij als positief ervaren. Bij JVH Webbouw zijn ze vriendelijk, heel flexibel en geven goed advies.
Wij kunnen JVH Webbouw van harte bij u aanbevelen.

En Job..... bedankt!

http://www.sdsv-design.nl


Efficiente samenwerking

Apr 03, 2014 by Paul Eijssen

Het idee was om zelf onze nieuwe site te bouwen. Door tijdgebrek werd dat steeds uitgesteld. Het aangaan van de samenwerking met JVH Webbouw heeft ervoor gezorgd dat de stap toch gemaakt is en in korte tijd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

http://www.deridderstoffering.nl


JVH webbouw 0610753888 De Horst 62 Rhenen , 3911SZ Nederland 4.7 5.0 58 58 Perfecte begeleiding van a tot z. Hele goede kennis en erg nette afhandeling. Ook de webshop werkt heel goed.Echte aanrader!
Page:
12

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw. Overtuigd?

Ja, stuur mij een gratis offerte!