Nieuw: de klant aan het woord!

Hoe mooi, ingenieus en leuk wij onze afgeronde projecten ook vinden, voor u als bezoeker is het niet meer dan reclamepraat. Wij, als ondernemers, begrijpen dat heel goed. Daarom hebben we een reviewsysteem ingebouwd, zodat onze klanten zelf kunnen bepalen wat ze over ons zeggen, zonder dat wij daar iets aan kunnen doen. Dat vertrouwen geven we onze klanten graag! En u kunt zelf lezen hoe de projecten zijn verlopen.

Wat vinden onze klanten van JVH webbouw? Hieronder vindt u enkele ervaringen: 

Klik hier om uw beoordeling in te voeren.


* Verplicht veld

Echt bijzonder mooi.

Jan 31, 2020 by Carla & René

Hi,JVH Webbouw.

Een bevriende zakenrelatie vertelde mij over Job, vanaf de dag dat ik in contact kwam met jvh webbouw was echt een succes. Zeer vriendelijk, en zeer professioneel en nooit maar dan ook nooit is er iets teveel wat je vraagt. Alles kan, en voor alles is een oplossing echt Job en de mensen eromheen zoals jullie met mensen omgaan maak je niet veel meer mee. Echt heel bijzonder, respectvol en zeker heel begripvol. Toen ik eenmaal met Job in zee was gegaan was er op dat moment gebeurde er iets vreselijks met onze zoon veel verdriet in de familie. Overal had job begrip voor. Nogmaals wij zijn zo blij dat Denise ons heeft verteld over Job. En zeker heel blij met de zeer prachtige website. Dank jullie JVH Webbouw De volgende website mag alleen nog maar gedaan worden door JVH.

Groetjes, Carla & René

htts://www,paragnostenhulp.nl


Authentiek

May 23, 2019 by R. Fallenstein

De samenwerking werd gekenmerkt door een heldere voorbespreking, goede tussentijdse updates en een zorgvuldige oplevering. Wat wij bijzonder vonden is dat JVH Webbouw zich goed heeft ingeleefd in wat de cultuur en uitstraling voor onze onderneming dient te zijn en dit heeft omgezet in een passende website. Geen standaard oplossingen maar authentiek meedenken. Onze complimenten voor Job, Jori en hun team! Ronald Fallenstein – eigenaar Fallenstein Executive Search.

https://www.fallenstein-executivesearch.com


Super tevreden

Apr 28, 2018 by Claudia van der Meijden

Maar liefst 4 websites bij JVH webbouw laten maken. En we zijn super tevreden. Snelle reacties en komen hun beloftes na.

http://www.nzuriplaza.nl


Goed team en deskundig

Mar 15, 2018 by Léonce Lemmens

JVH webbouw is een bureau om zaken mee te doen.
Deskundig, meedenkend, vriendelijk, snel en een goede samenwerking. Kortom: een aanrader! Wat betreft mijn website nog een paar verbeterpunten te doen, maar dat komt zeker goed! Job, Jori en team: dank!

http://www.leoncelemmens.com


Prachtige website

Mar 09, 2018 by De Grebbestee

We wilden voor onze vakantiewoningen een mooie website hebben,had al verschillende positieve reacties gehoord over jvh webbouw. We zijn dik tevreden,fijn overleg,snelle reacties terug en er wordt volop meegedacht ,met bovenaan onze wensen. We krijgen veel enthousiaste reacties over onze website . Kijkt zelf maar even op onze site en je bent overtuigd dat je een hele goede websitebouwer gevonden hebt

https://www.degrebbestee.nl/


Mooie site voor een mooie prijs

Jan 11, 2018 by Arco Poot

Ik kan in principe heel veel zelf qua websites bouwen in WordPress maar samen met JVH is het veel sneller klaar, beter en mooier dan zelf doen. Samen eerst goed gebrainstormd met JVH naar een betaalbare oplossing door een slimme mix van goede template en mooie toevoegingen op maat. Goed advies daarin qua beste template, foto's etc. De verbeterpunten c.q. foutjes die er altijd zijn in eerste site-versies werden snel opgepakt door collectieve JVH-team, daar geen afschuif- maar oploscultuur bij JVH derhalve. We hebben nu direct al grote verschillen in soorten bezoekers, vooral ook qua veel meer/langer mobiel surfen.Ik kan het verhaal van TOLV zie hieronder ook onderschrijven. Ook hosting/site-overdracht prima en vlot. Kortom: de organisatie waar je moet zijn voor een betaalbare topsite.

https://beroepentest.nl


Professioneel & servicegericht

Dec 13, 2017 by Ankie Duis

Fijne, professionele samenwerking. Ze doen wat ze beloven. Heel tevreden.

http://www.devoskleding.be


Top

Nov 14, 2017 by Renate van Staveren

Fijne samenwerking, duidelijk communicatie, heel erg tevreden over het resultaat en de samenwerking!

http://www.laperlahuidverbetering.nl


Helemaal in orde

Oct 16, 2017 by jesse

Heel klantvriendelijk, geduldig, professional, met humor. Alles helemaal in orde! Niet twijfelen, ze zijn goed.


Super service

Aug 15, 2017 by Elsemiek Meijs

Met ons nieuwe maatschap op het gebied van coaching en organisatiebegeleiding wilden we voor weinig geld en weinig gedoe een website inrichten. Via een zoektocht op het web kwam ik op JVH webbouw uit. De site sprak meteen al aan en de prijs voor een standaardpakket (op basis van een Wordpress template zonder aanpassingen) was ook goed.
De reactiesnelheid en hulpvaardigheid van Jori in de eerste fase was heel goed. Hij dacht mee over het kiezen van een template (wel nodig als er zoveel keus is) en bleef geduldig terwijl wij zelf het project steeds maar vooruitschoven. In de bouw/aanpasfase was Esther een prettige partner. Ook al bereikten we met onze vragen soms de grenzen van wat er nog binnen het standaardpakket paste, altijd dacht ze mee, legde uit en bleef flexibel en geduldig. In de opleverfase werd er de tijd genomen door Job om onze oplevertraining te geven en bij het live zetten werd er meegedacht op alle fronten. Jori bleef ook steeds vinger aan de pols houden. Het resultaat is een site waar we erg blij mee zijn. Een heel fijn totstandkomingsproces ook: ik kan JVH webbouw aan iedereen aanraden!

https://www.tolv.nl


Top

Aug 12, 2017 by HK Vastgoed

Top resultaat neergezet. Duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Al met al zijn wij enorm tevreden. Een absolute aanrader!

Nogmaals veel dank

http://hkvastgoed.nl/


Perfecte wbesite

May 02, 2017 by Maveens

Prachtige website gekozen op persoonlijke smaak uit een reeks aan mogelijkheden. Aardige en kundige mensen die geen bezwaar maken over nog een uitleg of weer een vraag. Prima support, mooi bedrijf, prettige samenwerking, vriendelijke prijs.

http://www.maveens.nl


Fijne samenwerking

Mar 30, 2017 by Tom Boersma

Ik heb een fijne samenwerking ervaren. Naast een helder idee in het begin van het traject, is er ook genoeg ruimte om tijdens het traject aanpassingen te doen. Uiteindelijk heeft dit een website opgeleverd waar we erg tevreden mee zijn.

https://www.bedrijfsafval.nl


Geweldig

Mar 23, 2017 by Gerrit van der Garde

Perfecte begeleiding van a tot z. Hele goede kennis en erg nette afhandeling. Ook de webshop werkt heel goed.

Echte aanrader!

https://www.vuur-tafels.nl


Ons bedrijf naar 2.0

Mar 18, 2017 by Jurgen Tukker

In de samenwerking met JVH heb ik een prettige persoonlijke benadering ervaren. De mannen van JVH hebben feilloos door wat je wensen zijn en hoe ze dat moeten vertalen in een flitsende website met winkelmodule. Het is misschien duurder dan zelf aan het klooien met format oplossingen maar het wordt dan ook vele malen beter. Blij dat JVH ons bedrijf naar versie 2.0 heeft geholpen.

http://www.megaview.nl


ontzettend bedankt

Feb 20, 2017 by Nathalie

Beste J & J & J!!

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie werk aan onze website.

Een jaar lang stress, frustratie, ruzie en slapeloze nachten is ten einde!!

Zo'n stom ding, maar zo belangrijk voor ons, voor ons werk en daarmee ons gezin van 5 personen.

Heel hartelijk dank, het loopt eindelijk goed en de beelden zien er prachtig uit!!

Ik ben er nog niet helemaal, maar voor 98% wel, en daar ben ik jullie echt heel dankbaar voor!!

Super fijn om met jullie te werken.

Fijn weekend, ik ga lekker achterover leunen en de laatste loodjes komen wel.

XXNathalie

http://www.paulbellaart.com/


Schitterend project

Nov 28, 2016 by Barry

Ik kwam met een idee en heb het een en ander uitgelegde over mijn wensen. In tijd van een uur begrepen Job en Jori wat ik bedoelde en zijn er mee aan de slag gegaan. Dat de website zo verschrikkelijk mooi is geworden en zo makkelijk bedienbaar voor mijn bezoekers is de verdienste van JVH Webbouw. Die jongens hebben er keihard voor gewerkt en aangezien ik geen internet held ben en ik best veel vragen heb gehad hoe iets werkt ben ik elke dag vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Wij zijn er samen helemaal uitgekomen en tot op de dag van vandaag kan ik de heren bellen en ik heb in no time antwoord. Het is een bedrijf met jonge vlotte gasten die elke dag voor je klaar staan en de mooiste van de mooiste ontwerpen maken en het de klant zo makkelijk mogelijk willen maken.

Mannen, echt hartstikke bedankt dat jullie een droom voor mij waar hebben genaakt.

Een hele vriendelijke groet, Barry

www.voetbalprof.com

Http://www.voetbalprof.com


Uitstekende samenwerking!

Nov 28, 2016 by jouwnieuwewifi.nl

Erg fijne samenwerking met het team van JVH Webbouw! Nemen de tijd om samen tot het beste resultaat te komen en pakken feedback snel op. In de website heeft JVH een stukje maatwerk geïmplementeerd, ook hierin denkt het team mee en zorgt JVH voor de beste oplossing.

Nogmaals bedankt jongens!

http://jouwnieuwewifi.nl


Top communicatie en top kwaliteit website

Sep 09, 2016 by Jochem van Dalfsen

Positief verrast door de snelheid waarmee binnen JVH gewerkt wordt en de kwaliteit van de developers, de website zat voor de feedbackronde al top in elkaar, precies zoals we het voor ogen hadden.

De site van mijn vriendin http://www.happymelons.nl ziet er fantastisch uit en werkt zoals het zou moeten werken.

Veel dank voor de goede service Jaap, Jori en Job !

http://www.happymelons.nl


Vakkundig

Jul 27, 2016 by CAT Consulting

vakkundig, bekwaam, snel en to the point!


Gedegen en snel

Jul 12, 2016 by Lars Ratering

Echt fijn geholpen door de mensen van JVH. De woorden die bij mij opkomen zijn gedegen en snel. Vragen worden snel opgepakt en verwerkt en ze hebben natuurlijk kennis van zaken. Onze site www.trotsinbedrijf.nl is naar ons idee erg mooi geworden.
Groeten,

Lars Ratering

http://www.trotsinbedrijf.nl


Superteam

Jul 01, 2016 by Ramona

Ik ben ontzettend blij dat ik voor JVH webbouw gekozen heb. Zij hebben van mijn website een kunstwerk gemaakt. Dankzij de geweldige onderlinge samenwerking en communicatie kwam alle info bij de juiste personen terecht en werd daar adequaat op gereageerd. Kortom, een superteam dat kwaliteit levert!

http://www.deboogmediation.nl/


Geslaagde samenwerking

Jun 14, 2016 by Silvia Huisman

Job en team bedankt! We zijn erg tevreden over de samenwerking, ook al was het een hele uitdaging om van een hard logo een zachtere website te maken. Dat is goed gelukt! Snelle reacties, altijd bereikbaar en veel kennis. Het was een goed project, op naar fase 2!

http://www.kraanbouwcomputing.nl


Zeer goed

Jun 14, 2016 by Christiaan Hummel

Erg tevreden over de samenwerking met JVH webbouw, de twee websites die voor ons zijn gemaakt zijn precies zoals we voor ons hadden gezien, zeer makkelijk te onderhouden en zelf te updaten. Echt een aanrader voor iedereen.


Top website

May 19, 2016 by Jos Verhoeven

Jori, Job en en iedereen van het team JVH webbouw hartelijk dank voor de geweldige website die jullie hebben gebouwd. Jullie vakkennis en behulpzaamheid is TOP en ik ben dan ook een hele blije en tevreden klant.
Jos Verhoeven

HTTP://Schoonheidssalonjos.nl


Complimenten !

Apr 26, 2016 by Michel den Daas

De mannen van JVH snappen hoe je een website bouwt en maken deze volledig naar je zin! TOP!

Uiteraard zijn er meer organisaties die dit goed kunnen, maar wat aan JVH nog meer opvalt is de service. Ze helpen je waar ze kunnen, óók -en dat is het bijzondere- ná oplevering van je website.

Complimenten, dit is hoe het hoort!

Michel den Daas, Peoplez I Managing Human Capital

http://www.peoplez.nl


Goed werk geleverd

Mar 09, 2016 by Federico

JVH webbouw heeft ons goed geholpen en we zijn erg tevreden met het resultaat en het maatwerk dat zij hebben geleverd. Ze zijn flexibel en ze bieden goede ondersteuning, dus: een aanrader.

https://www.vaudio.nl


Goed werk

Mar 08, 2016 by Pieter van Bokhoven

Prima werk, op tijd, goede prijs.


Aantrekkelijke en complete website

Jan 24, 2016 by Stichting Belastingwinkel Rotterdam

Onze oude site was sterk verouderd, en hiervoor hebben we aan Job gevraagd ideeën te geven voor een nieuwe site.
In het gesprek is goed nagedacht en meegedacht over een aantrekkelijk ontwerp, dat past bij ons als belastingwinkel en ook past bij de cliënten die op de site komen. Uiteindelijk is hier een site uitgekomen met dubbele aanpak, voor de twee doelgroepen die we hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat, namelijk een site die weer vele jaren mee kan met de tijd.

Kortom: er wordt goed meegedacht en ideeën gegeven voor het ontwerp van de site, feedback wordt snel verwerkt tijdens het bouwen, de after service is goed (beheersysteem wordt goed uitgelegd en vragen beantwoord) en er wordt in het gehele proces een duidelijk beeld en kostenplaatje gegeven over de site.

Zeker een aanrader!

Rosalynn de Jong
Secretaris SBR

http://www.belastingwinkelrotterdam.nl


"Bedrijfswebsite op maat" - Dat is het zeker!

Jan 21, 2016 by Rocher Koendjbiharie

Zes weken geleden klopten wij als organisatie (S.F.V. Cedo Nulli) aan bij JVH Webbouw om een nieuwe website te laten maken voor ons tijdschrift van de vereniging. Na een gesprek met JVH webbouw, bleek dat zij de perfecte match waren voor ons!

Gedurende het gehele proces hebben wij regelmatig contact gehad over de voortgang. De medewerkers van JVH zijn erg vriendelijk, luisteren altijd naar je en doen net dat beetje extra voor jou als klant.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat en we zijn heel erg blij dat wij bij JVH webbouw terecht zijn gekomen!

http://www.credomagazine.nl


Zeer tevreden!

Nov 04, 2015 by Annemieke de Kroon

Voor mijn nieuwe website heb ik mijn vertrouwen in de handen gelegd van deze kanjers. Hij is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Over ieder detail wordt netjes meegedacht. In het mailverkeer, dat steeds op tijd werd afgehandeld qua afspraken kwamen steeds overzichtelijke lijstjes met vragen over hoe ik het precies wilde.
Van de icoontjes tot mijn logo, van de kleur tot en met het overzetten van de inhoud; ik ben een zeer tevreden klant!

Echt een aanrader!

http://dekeukenvanannemieke.nl


Ik ben bijzonder blij met het resultaat.

Oct 26, 2015 by Dudkiewicz

Het stemsysteem: stemmen op kandidaten Pool van het Jaar 2015 en de kaartverkoop online
werkt zonder problemen. Zij bieden een top service en ik word altijd snel geholpen.

http://www.polonus.nl


Zakelijke website

Oct 06, 2015 by A. Riemer

Professionele manier van werkvoorbereiding, uitvoering, opleveren en meedenken met de klant.

http://www.riemerwestland.nl


Snel en exact naar wens

Sep 08, 2015 by Gertjan Tamerus

JVH heeft ons precies de site gegeven, die wij voor ogen hadden. De communicatie met ze verloopt altijd zeer vlot en onze wensen zijn perfect uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe site!

http://www.octantgeld.nl


Co_creatief eigenzinnig bouwen

Jul 20, 2015 by Jeanette Mennes

Ik zocht een websitebouwer die met mij mee op reis kon in het schrijven van een boek over Flow als kompas. Een zelflerendboek dat kunstzinnig en eigenwijs geschreven wilde worden vanuit de principes van Flow. Dat houdt in een vloeibaar boek en een boek dat komt en gaat, ontstaat hier en nu, binnen een structuur. Een kant en klaar website_concept hoort daar niet bij, maar meer een samen op weg gaan in dat vormen ervan. Ik was blij met de referentie van Lambert Mutsaers, hij verwees mij naar JVH Webbouw. Een dynamisch, efficiënt, gepassioneerd, adequaat en professioneel team.

JVH webbouw verblikken of verblozen niet bij mijn ideeën, denken goed mee over wat er kan en geven ook de tijd en ruimte in dit creatieve proces. Het samen vormen met Job en Jaap waarbij ieder zijn talent in zet is voor mij een feest (co_creativiteit waar Flow ook vanuit gaat). Dat vereist een wederzijdse bereidheid tot zorgvuldige en oprechte communicatie, planning, afstemming, flexibiliteit. En ook genieten als er iets gebouwd is. Iets wat JVH gedegen in huis heeft en voor mij een verademing is.

Daar waar ik het (nog) niet weet of (nog) niet in huis heb, of iets anders loopt dan verwacht in het creatieve proces, is JVH bereid om oplossingen aan te dragen die mij passen of verder helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en steun in een heerlijke uitdaging die ik mij zelf gesteld heb.

Bedankt!

www.jeanettemennes.com www.flowkompas.nl

http://www.jeanettemennes.com


Snel een goede website

Jun 24, 2015 by Bart Lubbers

JVH heeft voor ons in korte tijd een mooie website ontworpen en gebouwd. Ik ben erg tevreden over hun snelle respons: vragen werden snel beantwoord, commentaar snel opgepakt. JVH deed ook goede suggesties. We zijn blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

http://www.cytospector.com/


Natuur in de Steigers

May 26, 2015 by Guido van Leeuwen

We hebben JVH Webbouw gevraagd de website voor Natuur in de Steigers te bouwen. Een website primair bedoeld te tonen op een Ipad in een bezoekerscentrum. We zijn tevreden met het eindresultaat en de aanpak van JVH: hun vakkundigheid en de open communicatie en constructieve houding waarderen wij zeer.


Perfect!

May 04, 2015 by Nico Tol

Wij zijn uitermate tevreden met onze website en kunnen JVH Webbouw iedereen aanraden. In zeer korte tijd zij een zeer professionele website voor ons kunnen bouwen.
Kraakheldere afspraken, razendsnelle respons, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, flexibel, professioneel, heel goed bereikbaar en ongelooflijk klantvriendelijk. Kortom, perfect!
JVH, nogmaals dank.

http://www.loubuijs.nl


Mijn wensen vertaald

Apr 15, 2015 by Gerben van Dijk

Gewoon niks op aan te merken,zeker betreft kwaliteit en prijsverhouding. JVH heeft voor mijn kapsalon van Dijk Kappers mijn website opgebouwd, wist zelf hoe ik hem precies wilde hebben en zij hebben al mijn wensen toegepast, ook hun reactie op vragen etc is gewoon super snel. Veel positieve reacties al mogen ontvangen op mijn nieuwe website!

http://www.vandijkkappers.nl/


Blij met mijn website

Apr 07, 2015 by Marlene Rooseman

Ik ben erg blij met de website www.bureau-tekst.nl die JVH webbouw voor mij heeft gebouwd. Ik had vooraf een vrij specifiek beeld in mijn hoofd hoe ik de website wilde hebben. JVH heeft een bestaand template dusdanig voor mij omgebouwd, dat de website geheel aan die wensen voldeed. Ondanks mijn vele vragen en e-mails werd altijd snel, enthousiast en uitgebreid gereageerd. Vrijwel altijd dezelfde dag nog. Erg prettig. Ik vind de prijs van de websites van JVH realistisch voor het mooie eindresultaat. Kortom: een tevreden klant.

http://www.bureau-tekst.nl/


Vakmensen

Apr 01, 2015 by Robert Meijers

Ik heb heel prettig met job samen gewerkt om de website
Soapsoxkids.nl van de grond te krijgen.
het is een hele leuke site geworden, waar ik heel veel complimentjes
over krijg en de site is ook mooi en overzichtelijk.
Dit heeft geresulteerd dat mijn Soap Sox in de gadgets show te recht gekomen is van van Carlo en Irene op de zondag.
Met dank aan Job en zijn team.

Robert Meijers

www.SoapSoxkids.nl

http://www.soapsoxkids.nl


Geweldig!

Mar 13, 2015 by Paul Carabain

Job spreekt de taal van de ondernemer. Weet wat je bedoelt in 'leken-taal' en doet wat hij zegt. Super begeleiding. Echt een genot om mee samen te werken. Kunnen een hoop andere websitebouwers nog wat van leren. Een dikke 10 met gouden griffel.

@Job: op naar de volgende 500 sites!

Paul Carabain
Directeur ForYou BV

http://www.foryou-online.nl


Prima service

Mar 10, 2015 by Pieter de Jager

Alweer mijn tweede website laten bouwen door JVH webbouw en weer zeer tevreden. Met name de snelle service en bereikbaarheid is top!

http://www.touch-go.nl


Fantastische service!

Mar 04, 2015 by Dave Oosterlee

Wij hebben JVH gevraagd om voor ons een webshop te bouwen. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij met deze beslissing. JVH biedt vakkundige websites met bovendien geweldige service.

Ga zo door JVH!!

http://www.oost-supplies.nl


Vakmannen met service

Feb 03, 2015 by Joost ter Hofstede

Heel prettig samengewerkt met iedereen van JVH. Alle zaken bijzonder snel opgepakt en ze begrijpen ook wat je wilt en geven eigen input. Zou het zo nog eens doen!

http://www.pinmobile.nl


Super service

Feb 01, 2015 by Daniëla van Offeren

Ontzettend blij met de website, heel vakkundig in elkaar gezet. Je kunt alles vragen en niets is te gek. Heel blij dat ik mijn eigen idee door de vakkundigheid van JVH Webbouw heb kunnen omzetten naar een prachtige website.

http://www.studiodeveo.nl


prima

Jan 26, 2015 by Jenny Werkhoven

Prima, alles op orde, ook goed bereikbaar en bereidt tot hulp en aanpassingen maken waar nodig. Wel prijzig, voor een simpele website met wordpress, maar vakmanschap zie je wel terug.

http://www.gnsk.nl


Prima werk

Dec 09, 2014 by Antonina Kirtoaka

Flexibele instelling, prima vakmanschap en duidelijke communicatie. We zijn blij dat we voor JVH Webbouw hebben gekozen en hebben nu een mooie website.

http://www.spiraltrain.nl


vakkennis met persoonlijke aandacht

Nov 27, 2014 by Hype Telecom

Duidelijk en gerichte service. Met zeer persoonlijke aandacht, een bedrijf die zijn afspraken keurig nakomt. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn onderneming wil halen!!
mvg, Hype Telecom

http://hype-telecom.com/


snelle service!

Nov 04, 2014 by Héleen Baars

Ik wilde mijn webshop draaiende krijgen en na 1 mailtje naar JVH webbouw, en binnen 24 uur was alles rond! van offerte tot aan de oplevering!

http://www.massagelessen.nl


75 jaar slag om de Grebbeberg

Oct 27, 2014 by Eveline

We zijn ontzettend blij met de website voor ons programma 75 jaar slag om de Grebbeberg! We krijgen goede feedback. De samenwerking tot nu toe en jullie bereikbaarheid zijn top!

http://www.75jaarslagomdegrebbeberg.nl


Top werk

Oct 23, 2014 by Hulya

Wij van de Gemeente Rhenen, zijn erg tevreden met onze nieuwe website en krijgen er veel positieve reacties op. Het was prettig samenwerken met JVH webbouw, alles ging volgens afspraak en planning. Ook als we vragen hadden, reageerden ze snel en kwamen met de juiste oplossing.

http://www.sociaaldomeinrhenen.nl


Onze ervaringen met JVH Webbouw

Oct 18, 2014 by Ineke Ammerlaan

JVH webbouw heeft dit jaar onze website gebouwd, conform de offerte, in de geplande tijd en met de afgesproken functionaliteiten. Dit lijkt volkomen logisch, maar juist bij IT-projecten zijn onze ervaringen ook wel eens anders.

http://www.hetgroeneboekje.nu


Uitstekend werk

Oct 06, 2014 by Dirk Muller

Complimenten voor JVH voor ontwikkelen van onze website in Wordpress. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en alle expertise in huis. Prettig samengewerkt!

http://www.marktrade.com


Keep Up The Good Work

Aug 15, 2014 by Noureddine

Super en zéér tevreden over de website, samenwerking en met name de communicatie vs terugkoppelingen.

Kwaliteit en snelheid gegarandeerd bij JVH webbouw.

http://www.stratton-nederland.nl/


Vakwerk!

Jul 21, 2014 by Arno Hoeve

JVH heeft voor ons de nieuwe website in Wordpress gebouwd. Geheel volgens afspraak (en soms zelfs wat meer!) is het geheel naar volle tevredenheid opgeleverd. Ook de vlotte en duidelijke communicatie spreekt me aan in hun stijl.

Als collega ICT bedrijf kan ik hen van harte aanbevelen!

Arno Hoeve
Skyliner Automatisering BV
Veenendaal

http://www.skyliner.nl


Goede samenwerking

Jun 19, 2014 by Karin den Boer

Door een hele goede samenwerking is de website geheel naar wens gebouwd. De snelle reactie op mijn vragen vond ik erg plezierig. Wijzigingen waren geen enkel probleem en werden direct doorgevoerd, zodat je even kon kijken wat het resultaat was.

http://www.bureaukairos.nl


Kennis van zaken en goede service

Jun 02, 2014 by Rene Zandvliet

Job heeft met zijn team meegewerkt aan de ontwikkeling en bouw van diverse van onze websites. Daarbij heeft hij laten zien veel verstand van zaken te hebben. Alles klopt; van de vormgeving en functionaliteiten op de site, tot aan de vindbaarheid in Google. Daarnaast is de service optimaal. Job is betrokken en denkt graag mee over de beste oplossing. Ik kan JVH Webbouw iedereen aanraden.

http://www.dakvanamsterdam.nl


Super!

May 28, 2014 by Susan

Erg blij ben ik met mijn nieuwe website. Dankzij Job kwam deze snel en naar volle tevredenheid tot stand. Sneller reacties, hij doet wat hij zegt en is helder over de resultaten. Kortom, aanrader!

http://sulutions.nl


Referentie

May 20, 2014 by Y. Talan

Zeer tevreden over de samenwerking met JVH Webbouw! Wijzigingen waren geen probleem, ook als het wijzigingen op wijzigingen waren. Mijn complimenten voor de service. Daarnaast heel transparant in prijzen en eerlijk!

http://www.mkbadministraties.nl


Het juiste bedrijf voor de bouw van mijn website

Apr 20, 2014 by Cecile D. van Agtmaal

Het valt niet mee om JVH Webbouw nog meer lof toe te zwaaien na alle onderstaande complimenten. Daarom enkele woorden over de kwaliteit van samenwerking met JVH webbouw. Mijn contactpersoon was Job.
Wat ik bijzonder op prijs gesteld heb, is dat Job zich ingespannen heeft te achterhalen wat IK precies wilde met mijn website. Dat is hem goed gelukt. Ondanks dat ik het soms niet helemaal goed aangaf, was het nooit moeite te veel om (soms meerdere keren) te corrigeren. Dat voelt heel prettig voor een klant die leek is op dit terrein.
De adviezen van zijn kant waren steeds op zijn plaats. Overigens liet Job mijn mening wanneer die soms anders uitpakte dan de zijne.
Kortom, heel veel klantvriendelijkheid bij JVH Webbouw.

http://www.van-agtmaal.com


Bedankt!

Apr 16, 2014 by SDSV-Design

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website en hebben daar veel positieve reacties op ontvangen. Ook de samenwerking met JVH Webbouw hebben wij als positief ervaren. Bij JVH Webbouw zijn ze vriendelijk, heel flexibel en geven goed advies.
Wij kunnen JVH Webbouw van harte bij u aanbevelen.

En Job..... bedankt!

http://www.sdsv-design.nl


Efficiente samenwerking

Apr 03, 2014 by Paul Eijssen

Het idee was om zelf onze nieuwe site te bouwen. Door tijdgebrek werd dat steeds uitgesteld. Het aangaan van de samenwerking met JVH Webbouw heeft ervoor gezorgd dat de stap toch gemaakt is en in korte tijd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

http://www.deridderstoffering.nl


Goede en snelle service

Apr 02, 2014 by m.v Bussel

Job zorgt voor persoonlijk contact en daarna maakt hij een eerste opzet. Hij geeft je gelegenheid om aanpassingen te doen en hij is erg snel met reageren en service. Hij heeft met veel geduld steeds vragen beantwoord.
Ik ben heel tevreden met het resultaat.
Ga zo door!
groet, Mandy v Bussel
www.styling22.nl


Marieke Herrebrugh Balans & Paard

Apr 01, 2014 by Marieke Herrebrugh

De samenwerking met JVH webbouw heb ik als zeer positief en ondersteunend ervaren en nog steeds. Het eindresultaat mag er zeker wezen. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een website te laten maken, mede door de snelle en vakkundige service.

http://www.balansenpaard.nl


Aanrader

Apr 01, 2014 by Lambert Mutsaers Stembevrijding

Ik ben erg blij met mijn nieuwe website. Alle afspraken waren vooraf helder en de communicatie met Job was steeds vlot, vakkundig en erg prettig. Ook mijn klanten reageren enthousiast op mijn nieuwe site.Ik kan JVH Webbouw dan ook van harte aanbevelen!

http://www.lambertmutsaers.nl


Goede prijs kwaliteitverhouding

Mar 31, 2014 by Herman Thijs BV

De prijs zegt in dit geval niets over de kwaliteit. JVH is professioneel en snel. Na 1 gesprek is de website bijna volledig naar mijn zin gebouwd. Prima Job!


Grote technische kennis

Mar 27, 2014 by Pieter de Jager communicatie

Ik heb de samenwerking met JVH webbouw als heel positief ervaren. Heldere afspraken, vriendelijk contact, grote technische kennis en zeer snelle reacties op vragen en wensen, waaruit een grote flexibiliteit spreekt. Zeer tevreden ook met het eindresultaat!


Super dienstverlening en snelle service

Feb 19, 2014 by Christa Stojkovic

Dankjewel voor het maken van de mooie en duidelijke website! Een top product, super dienstverlening en snelle service. Ik ben zeer tevreden en beveel je van harte aan! Groetjes Christa


Harry Heijblok

Jan 22, 2014 by Harry Heijblok

Ik ben zeer tevreden over JVH webbouw. Ze zijn klantvriendelijk, werken erg snel en nauwkeurig, en komen met goede bruikbare adviezen.


Laura van der Hoek Kiddiezspeeltuin

Jan 05, 2014 by Laura van der Hoek

Heel erg bedankt voor het maken van een prachtige dynamische website!! Ook als er nadien nog vragen waren, reageerde je snel en zonder moeite... Groetjes Laura van der Hoek, Kiddiez Speeltuin


JVH webbouw 0610753888 De Horst 62 Rhenen , 3911SZ Nederland 4.7 5.0 71 71 Hi,JVH Webbouw.Een bevriende zakenrelatie vertelde mij over Job, vanaf de dag dat ik in contact kwam met jvh webbouw was echt een succes. Zeer vriendelijk, en zeer professionee

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw. Overtuigd?

Ja, stuur mij een gratis offerte!