Nieuw: de klant aan het woord!

Hoe mooi, ingenieus en leuk wij onze afgeronde projecten ook vinden, voor u als bezoeker is het niet meer dan reclamepraat. Wij, als ondernemers, begrijpen dat heel goed. Daarom hebben we een reviewsysteem ingebouwd, zodat onze klanten zelf kunnen bepalen wat ze over ons zeggen, zonder dat wij daar iets aan kunnen doen. Dat vertrouwen geven we onze klanten graag! En u kunt zelf lezen hoe de projecten zijn verlopen.

Wat vinden onze klanten van JVH webbouw? Hieronder vindt u enkele ervaringen: 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JVH webbouw
Average rating:  
 145 reviews
byCarla & René onJVH webbouw
Echt bijzonder mooi.

Hi,JVH Webbouw.Een bevriende zakenrelatie vertelde mij over Job, vanaf de dag dat ik in contact kwam met jvh webbouw was echt een succes. Zeer vriendelijk, en zeer professioneel en nooit maar dan ook nooit is er iets teveel wat je vraagt. Alles kan, en voor alles is een oplossing echt Job en de mensen eromheen zoals jullie met mensen omgaan maak je niet veel meer mee. Echt heel bijzonder, respectvol en zeker heel begripvol. Toen ik eenmaal met Job in zee was gegaan was er op dat moment gebeurde er iets vreselijks met onze zoon veel verdriet in de familie. Overal had job begrip voor. Nogmaals wij zijn zo blij dat Denise ons heeft verteld over Job. En zeker heel blij met de zeer prachtige website. Dank jullie JVH Webbouw De volgende website mag alleen nog maar gedaan worden door JVH.Groetjes, Carla & René

byR. Fallenstein onJVH webbouw
Authentiek

De samenwerking werd gekenmerkt door een heldere voorbespreking, goede tussentijdse updates en een zorgvuldige oplevering. Wat wij bijzonder vonden is dat JVH Webbouw zich goed heeft ingeleefd in wat de cultuur en uitstraling voor onze onderneming dient te zijn en dit heeft omgezet in een passende website. Geen standaard oplossingen maar authentiek meedenken. Onze complimenten voor Job, Jori en hun team! Ronald Fallenstein – eigenaar Fallenstein Executive Search.

byClaudia van der Meijden onJVH webbouw
Super tevreden

Maar liefst 4 websites bij JVH webbouw laten maken. En we zijn super tevreden. Snelle reacties en komen hun beloftes na.

byLéonce Lemmens onJVH webbouw
Goed team en deskundig

JVH webbouw is een bureau om zaken mee te doen.

Deskundig, meedenkend, vriendelijk, snel en een goede samenwerking. Kortom: een aanrader! Wat betreft mijn website nog een paar verbeterpunten te doen, maar dat komt zeker goed! Job, Jori en team: dank!

byDe Grebbestee onJVH webbouw
Prachtige website

We wilden voor onze vakantiewoningen een mooie website hebben,had al verschillende positieve reacties gehoord over jvh webbouw. We zijn dik tevreden,fijn overleg,snelle reacties terug en er wordt volop meegedacht ,met bovenaan onze wensen. We krijgen veel enthousiaste reacties over onze website . Kijkt zelf maar even op onze site en je bent overtuigd dat je een hele goede websitebouwer gevonden hebt

byArco Poot onJVH webbouw
Mooie site voor een mooie prijs

Ik kan in principe heel veel zelf qua websites bouwen in WordPress maar samen met JVH is het veel sneller klaar, beter en mooier dan zelf doen. Samen eerst goed gebrainstormd met JVH naar een betaalbare oplossing door een slimme mix van goede template en mooie toevoegingen op maat. Goed advies daarin qua beste template, foto's etc. De verbeterpunten c.q. foutjes die er altijd zijn in eerste site-versies werden snel opgepakt door collectieve JVH-team, daar geen afschuif- maar oploscultuur bij JVH derhalve. We hebben nu direct al grote verschillen in soorten bezoekers, vooral ook qua veel meer/langer mobiel surfen.Ik kan het verhaal van TOLV zie hieronder ook onderschrijven. Ook hosting/site-overdracht prima en vlot. Kortom: de organisatie waar je moet zijn voor een betaalbare topsite.

byAnkie Duis onJVH webbouw
Professioneel & servicegericht

Fijne, professionele samenwerking. Ze doen wat ze beloven. Heel tevreden.

byRenate van Staveren onJVH webbouw
Top

Fijne samenwerking, duidelijk communicatie, heel erg tevreden over het resultaat en de samenwerking!

byjesse onJVH webbouw
Helemaal in orde

Heel klantvriendelijk, geduldig, professional, met humor. Alles helemaal in orde! Niet twijfelen, ze zijn goed.

byElsemiek Meijs onJVH webbouw
Super service

Met ons nieuwe maatschap op het gebied van coaching en organisatiebegeleiding wilden we voor weinig geld en weinig gedoe een website inrichten. Via een zoektocht op het web kwam ik op JVH webbouw uit. De site sprak meteen al aan en de prijs voor een standaardpakket (op basis van een Wordpress template zonder aanpassingen) was ook goed.

De reactiesnelheid en hulpvaardigheid van Jori in de eerste fase was heel goed. Hij dacht mee over het kiezen van een template (wel nodig als er zoveel keus is) en bleef geduldig terwijl wij zelf het project steeds maar vooruitschoven. In de bouw/aanpasfase was Esther een prettige partner. Ook al bereikten we met onze vragen soms de grenzen van wat er nog binnen het standaardpakket paste, altijd dacht ze mee, legde uit en bleef flexibel en geduldig. In de opleverfase werd er de tijd genomen door Job om onze oplevertraining te geven en bij het live zetten werd er meegedacht op alle fronten. Jori bleef ook steeds vinger aan de pols houden. Het resultaat is een site waar we erg blij mee zijn. Een heel fijn totstandkomingsproces ook: ik kan JVH webbouw aan iedereen aanraden!

byHK Vastgoed onJVH webbouw
Top

Top resultaat neergezet. Duidelijke communicatie en een fijne samenwerking. Al met al zijn wij enorm tevreden. Een absolute aanrader!Nogmaals veel dank

byMaveens onJVH webbouw
Perfecte wbesite

Prachtige website gekozen op persoonlijke smaak uit een reeks aan mogelijkheden. Aardige en kundige mensen die geen bezwaar maken over nog een uitleg of weer een vraag. Prima support, mooi bedrijf, prettige samenwerking, vriendelijke prijs.

byTom Boersma onJVH webbouw
Fijne samenwerking

Ik heb een fijne samenwerking ervaren. Naast een helder idee in het begin van het traject, is er ook genoeg ruimte om tijdens het traject aanpassingen te doen. Uiteindelijk heeft dit een website opgeleverd waar we erg tevreden mee zijn.

byGerrit van der Garde onJVH webbouw
Geweldig

Perfecte begeleiding van a tot z. Hele goede kennis en erg nette afhandeling. Ook de webshop werkt heel goed.Echte aanrader!

byJurgen Tukker onJVH webbouw
Ons bedrijf naar 2.0

In de samenwerking met JVH heb ik een prettige persoonlijke benadering ervaren. De mannen van JVH hebben feilloos door wat je wensen zijn en hoe ze dat moeten vertalen in een flitsende website met winkelmodule. Het is misschien duurder dan zelf aan het klooien met format oplossingen maar het wordt dan ook vele malen beter. Blij dat JVH ons bedrijf naar versie 2.0 heeft geholpen.

byNathalie onJVH webbouw
ontzettend bedankt

Beste J & J & J!!Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie werk aan onze website.Een jaar lang stress, frustratie, ruzie en slapeloze nachten is ten einde!!Zo'n stom ding, maar zo belangrijk voor ons, voor ons werk en daarmee ons gezin van 5 personen.Heel hartelijk dank, het loopt eindelijk goed en de beelden zien er prachtig uit!!Ik ben er nog niet helemaal, maar voor 98% wel, en daar ben ik jullie echt heel dankbaar voor!!Super fijn om met jullie te werken.Fijn weekend, ik ga lekker achterover leunen en de laatste loodjes komen wel.XXNathalie

byBarry onJVH webbouw
Schitterend project

Ik kwam met een idee en heb het een en ander uitgelegde over mijn wensen. In tijd van een uur begrepen Job en Jori wat ik bedoelde en zijn er mee aan de slag gegaan. Dat de website zo verschrikkelijk mooi is geworden en zo makkelijk bedienbaar voor mijn bezoekers is de verdienste van JVH Webbouw. Die jongens hebben er keihard voor gewerkt en aangezien ik geen internet held ben en ik best veel vragen heb gehad hoe iets werkt ben ik elke dag vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Wij zijn er samen helemaal uitgekomen en tot op de dag van vandaag kan ik de heren bellen en ik heb in no time antwoord. Het is een bedrijf met jonge vlotte gasten die elke dag voor je klaar staan en de mooiste van de mooiste ontwerpen maken en het de klant zo makkelijk mogelijk willen maken.Mannen, echt hartstikke bedankt dat jullie een droom voor mij waar hebben genaakt.Een hele vriendelijke groet, Barrywww.voetbalprof.com

byjouwnieuwewifi.nl onJVH webbouw
Uitstekende samenwerking!

Erg fijne samenwerking met het team van JVH Webbouw! Nemen de tijd om samen tot het beste resultaat te komen en pakken feedback snel op. In de website heeft JVH een stukje maatwerk geïmplementeerd, ook hierin denkt het team mee en zorgt JVH voor de beste oplossing.Nogmaals bedankt jongens!

byJochem van Dalfsen onJVH webbouw
Top communicatie en top kwaliteit website

Positief verrast door de snelheid waarmee binnen JVH gewerkt wordt en de kwaliteit van de developers, de website zat voor de feedbackronde al top in elkaar, precies zoals we het voor ogen hadden.De site van mijn vriendin http://www.happymelons.nl ziet er fantastisch uit en werkt zoals het zou moeten werken.Veel dank voor de goede service Jaap, Jori en Job !

byCAT Consulting onJVH webbouw
Vakkundig

vakkundig, bekwaam, snel en to the point!

byLars Ratering onJVH webbouw
Gedegen en snel

Echt fijn geholpen door de mensen van JVH. De woorden die bij mij opkomen zijn gedegen en snel. Vragen worden snel opgepakt en verwerkt en ze hebben natuurlijk kennis van zaken. Onze site www.trotsinbedrijf.nl is naar ons idee erg mooi geworden.

Groeten,Lars Ratering

byRamona onJVH webbouw
Superteam

Ik ben ontzettend blij dat ik voor JVH webbouw gekozen heb. Zij hebben van mijn website een kunstwerk gemaakt. Dankzij de geweldige onderlinge samenwerking en communicatie kwam alle info bij de juiste personen terecht en werd daar adequaat op gereageerd. Kortom, een superteam dat kwaliteit levert!

bySilvia Huisman onJVH webbouw
Geslaagde samenwerking

Job en team bedankt! We zijn erg tevreden over de samenwerking, ook al was het een hele uitdaging om van een hard logo een zachtere website te maken. Dat is goed gelukt! Snelle reacties, altijd bereikbaar en veel kennis. Het was een goed project, op naar fase 2!

byChristiaan Hummel onJVH webbouw
Zeer goed

Erg tevreden over de samenwerking met JVH webbouw, de twee websites die voor ons zijn gemaakt zijn precies zoals we voor ons hadden gezien, zeer makkelijk te onderhouden en zelf te updaten. Echt een aanrader voor iedereen.

byJos Verhoeven onJVH webbouw
Top website

Jori, Job en en iedereen van het team JVH webbouw hartelijk dank voor de geweldige website die jullie hebben gebouwd. Jullie vakkennis en behulpzaamheid is TOP en ik ben dan ook een hele blije en tevreden klant.

Jos Verhoeven

byMichel den Daas onJVH webbouw
Complimenten !

De mannen van JVH snappen hoe je een website bouwt en maken deze volledig naar je zin! TOP!Uiteraard zijn er meer organisaties die dit goed kunnen, maar wat aan JVH nog meer opvalt is de service. Ze helpen je waar ze kunnen, óók -en dat is het bijzondere- ná oplevering van je website.Complimenten, dit is hoe het hoort!Michel den Daas, Peoplez I Managing Human Capital

byFederico onJVH webbouw
Goed werk geleverd

JVH webbouw heeft ons goed geholpen en we zijn erg tevreden met het resultaat en het maatwerk dat zij hebben geleverd. Ze zijn flexibel en ze bieden goede ondersteuning, dus: een aanrader.

byPieter van Bokhoven onJVH webbouw
Goed werk

Prima werk, op tijd, goede prijs.

byStichting Belastingwinkel Rotterdam onJVH webbouw
Aantrekkelijke en complete website

Onze oude site was sterk verouderd, en hiervoor hebben we aan Job gevraagd ideeën te geven voor een nieuwe site.

In het gesprek is goed nagedacht en meegedacht over een aantrekkelijk ontwerp, dat past bij ons als belastingwinkel en ook past bij de cliënten die op de site komen. Uiteindelijk is hier een site uitgekomen met dubbele aanpak, voor de twee doelgroepen die we hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat, namelijk een site die weer vele jaren mee kan met de tijd.Kortom: er wordt goed meegedacht en ideeën gegeven voor het ontwerp van de site, feedback wordt snel verwerkt tijdens het bouwen, de after service is goed (beheersysteem wordt goed uitgelegd en vragen beantwoord) en er wordt in het gehele proces een duidelijk beeld en kostenplaatje gegeven over de site.Zeker een aanrader!Rosalynn de Jong

Secretaris SBR

byRocher Koendjbiharie onJVH webbouw
"Bedrijfswebsite op maat" - Dat is het zeker!

Zes weken geleden klopten wij als organisatie (S.F.V. Cedo Nulli) aan bij JVH Webbouw om een nieuwe website te laten maken voor ons tijdschrift van de vereniging. Na een gesprek met JVH webbouw, bleek dat zij de perfecte match waren voor ons!Gedurende het gehele proces hebben wij regelmatig contact gehad over de voortgang. De medewerkers van JVH zijn erg vriendelijk, luisteren altijd naar je en doen net dat beetje extra voor jou als klant.Wij zijn erg tevreden met het resultaat en we zijn heel erg blij dat wij bij JVH webbouw terecht zijn gekomen!

byAnnemieke de Kroon onJVH webbouw
Zeer tevreden!

Voor mijn nieuwe website heb ik mijn vertrouwen in de handen gelegd van deze kanjers. Hij is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Over ieder detail wordt netjes meegedacht. In het mailverkeer, dat steeds op tijd werd afgehandeld qua afspraken kwamen steeds overzichtelijke lijstjes met vragen over hoe ik het precies wilde.

Van de icoontjes tot mijn logo, van de kleur tot en met het overzetten van de inhoud; ik ben een zeer tevreden klant!Echt een aanrader!

byDudkiewicz onJVH webbouw
Ik ben bijzonder blij met het resultaat.

Het stemsysteem: stemmen op kandidaten Pool van het Jaar 2015 en de kaartverkoop online

werkt zonder problemen. Zij bieden een top service en ik word altijd snel geholpen.

byA. Riemer onJVH webbouw
Zakelijke website

Professionele manier van werkvoorbereiding, uitvoering, opleveren en meedenken met de klant.

byGertjan Tamerus onJVH webbouw
Snel en exact naar wens

JVH heeft ons precies de site gegeven, die wij voor ogen hadden. De communicatie met ze verloopt altijd zeer vlot en onze wensen zijn perfect uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe site!

byJeanette Mennes onJVH webbouw
Co_creatief eigenzinnig bouwen

Ik zocht een websitebouwer die met mij mee op reis kon in het schrijven van een boek over Flow als kompas. Een zelflerendboek dat kunstzinnig en eigenwijs geschreven wilde worden vanuit de principes van Flow. Dat houdt in een vloeibaar boek en een boek dat komt en gaat, ontstaat hier en nu, binnen een structuur. Een kant en klaar website_concept hoort daar niet bij, maar meer een samen op weg gaan in dat vormen ervan. Ik was blij met de referentie van Lambert Mutsaers, hij verwees mij naar JVH Webbouw. Een dynamisch, efficiënt, gepassioneerd, adequaat en professioneel team.JVH webbouw verblikken of verblozen niet bij mijn ideeën, denken goed mee over wat er kan en geven ook de tijd en ruimte in dit creatieve proces. Het samen vormen met Job en Jaap waarbij ieder zijn talent in zet is voor mij een feest (co_creativiteit waar Flow ook vanuit gaat). Dat vereist een wederzijdse bereidheid tot zorgvuldige en oprechte communicatie, planning, afstemming, flexibiliteit. En ook genieten als er iets gebouwd is. Iets wat JVH gedegen in huis heeft en voor mij een verademing is.Daar waar ik het (nog) niet weet of (nog) niet in huis heb, of iets anders loopt dan verwacht in het creatieve proces, is JVH bereid om oplossingen aan te dragen die mij passen of verder helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en steun in een heerlijke uitdaging die ik mij zelf gesteld heb.Bedankt!www.jeanettemennes.com www.flowkompas.nl

byJeanette Mennes onJVH webbouw
Co_creatief eigenzinnig bouwen

Ik zocht een websitebouwer die met mij mee op reis kon in het schrijven van een boek over Flow als kompas. Een zelflerendboek dat kunstzinnig en eigenwijs geschreven wilde worden vanuit de principes van Flow. Dat houdt in een vloeibaar boek en een boek dat komt en gaat, ontstaat hier en nu, binnen een structuur. Een kant en klaar website_concept hoort daar niet bij, maar meer een samen op weg gaan in dat vormen ervan. Ik was blij met de referentie van Lambert Mutsaers, hij verwees mij naar JVH Webbouw. Een dynamisch, efficiënt, gepassioneerd, adequaat en professioneel team.JVH webbouw verblikken of verblozen niet bij mijn ideeën, denken goed mee over wat er kan en geven ook de tijd en ruimte in dit creatieve proces. Het samen vormen met Job en Jaap waarbij ieder zijn talent in zet is voor mij een feest (co_creativiteit waar Flow ook vanuit gaat). Dat vereist een wederzijdse bereidheid tot zorgvuldige en oprechte communicatie, planning, afstemming, flexibiliteit. En ook genieten als er iets gebouwd is. Iets wat JVH gedegen in huis heeft en voor mij een verademing is.Daar waar ik het (nog) niet weet of (nog) niet in huis heb, of iets anders loopt dan verwacht in het creatieve proces, is JVH bereid om oplossingen aan te dragen die mij passen of verder helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en steun in een heerlijke uitdaging die ik mij zelf gesteld heb.Bedankt!www.jeanettemennes.com www.flowkompas.nl

byJeanette Mennes onJVH webbouw
Co_creatief eigenzinnig bouwen

Ik zocht een websitebouwer die met mij mee op reis kon in het schrijven van een boek over Flow als kompas. Een zelflerendboek dat kunstzinnig en eigenwijs geschreven wilde worden vanuit de principes van Flow. Dat houdt in een vloeibaar boek en een boek dat komt en gaat, ontstaat hier en nu, binnen een structuur. Een kant en klaar website_concept hoort daar niet bij, maar meer een samen op weg gaan in dat vormen ervan. Ik was blij met de referentie van Lambert Mutsaers, hij verwees mij naar JVH Webbouw. Een dynamisch, efficiënt, gepassioneerd, adequaat en professioneel team.JVH webbouw verblikken of verblozen niet bij mijn ideeën, denken goed mee over wat er kan en geven ook de tijd en ruimte in dit creatieve proces. Het samen vormen met Job en Jaap waarbij ieder zijn talent in zet is voor mij een feest (co_creativiteit waar Flow ook vanuit gaat). Dat vereist een wederzijdse bereidheid tot zorgvuldige en oprechte communicatie, planning, afstemming, flexibiliteit. En ook genieten als er iets gebouwd is. Iets wat JVH gedegen in huis heeft en voor mij een verademing is.Daar waar ik het (nog) niet weet of (nog) niet in huis heb, of iets anders loopt dan verwacht in het creatieve proces, is JVH bereid om oplossingen aan te dragen die mij passen of verder helpen. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en steun in een heerlijke uitdaging die ik mij zelf gesteld heb.Bedankt!www.jeanettemennes.com www.flowkompas.nl

byBart Lubbers onJVH webbouw
Snel een goede website

JVH heeft voor ons in korte tijd een mooie website ontworpen en gebouwd. Ik ben erg tevreden over hun snelle respons: vragen werden snel beantwoord, commentaar snel opgepakt. JVH deed ook goede suggesties. We zijn blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

byBart Lubbers onJVH webbouw
Snel een goede website

JVH heeft voor ons in korte tijd een mooie website ontworpen en gebouwd. Ik ben erg tevreden over hun snelle respons: vragen werden snel beantwoord, commentaar snel opgepakt. JVH deed ook goede suggesties. We zijn blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

byBart Lubbers onJVH webbouw
Snel een goede website

JVH heeft voor ons in korte tijd een mooie website ontworpen en gebouwd. Ik ben erg tevreden over hun snelle respons: vragen werden snel beantwoord, commentaar snel opgepakt. JVH deed ook goede suggesties. We zijn blij met het resultaat! Nogmaals bedankt.

byGuido van Leeuwen onJVH webbouw
Natuur in de Steigers

We hebben JVH Webbouw gevraagd de website voor Natuur in de Steigers te bouwen. Een website primair bedoeld te tonen op een Ipad in een bezoekerscentrum. We zijn tevreden met het eindresultaat en de aanpak van JVH: hun vakkundigheid en de open communicatie en constructieve houding waarderen wij zeer.

byGuido van Leeuwen onJVH webbouw
Natuur in de Steigers

We hebben JVH Webbouw gevraagd de website voor Natuur in de Steigers te bouwen. Een website primair bedoeld te tonen op een Ipad in een bezoekerscentrum. We zijn tevreden met het eindresultaat en de aanpak van JVH: hun vakkundigheid en de open communicatie en constructieve houding waarderen wij zeer.

byGuido van Leeuwen onJVH webbouw
Natuur in de Steigers

We hebben JVH Webbouw gevraagd de website voor Natuur in de Steigers te bouwen. Een website primair bedoeld te tonen op een Ipad in een bezoekerscentrum. We zijn tevreden met het eindresultaat en de aanpak van JVH: hun vakkundigheid en de open communicatie en constructieve houding waarderen wij zeer.

byNico Tol onJVH webbouw
Perfect!

Wij zijn uitermate tevreden met onze website en kunnen JVH Webbouw iedereen aanraden. In zeer korte tijd zij een zeer professionele website voor ons kunnen bouwen.

Kraakheldere afspraken, razendsnelle respons, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, flexibel, professioneel, heel goed bereikbaar en ongelooflijk klantvriendelijk. Kortom, perfect!

JVH, nogmaals dank.

byNico Tol onJVH webbouw
Perfect!

Wij zijn uitermate tevreden met onze website en kunnen JVH Webbouw iedereen aanraden. In zeer korte tijd zij een zeer professionele website voor ons kunnen bouwen.

Kraakheldere afspraken, razendsnelle respons, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, flexibel, professioneel, heel goed bereikbaar en ongelooflijk klantvriendelijk. Kortom, perfect!

JVH, nogmaals dank.

byNico Tol onJVH webbouw
Perfect!

Wij zijn uitermate tevreden met onze website en kunnen JVH Webbouw iedereen aanraden. In zeer korte tijd zij een zeer professionele website voor ons kunnen bouwen.

Kraakheldere afspraken, razendsnelle respons, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, flexibel, professioneel, heel goed bereikbaar en ongelooflijk klantvriendelijk. Kortom, perfect!

JVH, nogmaals dank.

byGerben van Dijk onJVH webbouw
Mijn wensen vertaald

Gewoon niks op aan te merken,zeker betreft kwaliteit en prijsverhouding. JVH heeft voor mijn kapsalon van Dijk Kappers mijn website opgebouwd, wist zelf hoe ik hem precies wilde hebben en zij hebben al mijn wensen toegepast, ook hun reactie op vragen etc is gewoon super snel. Veel positieve reacties al mogen ontvangen op mijn nieuwe website!

byGerben van Dijk onJVH webbouw
Mijn wensen vertaald

Gewoon niks op aan te merken,zeker betreft kwaliteit en prijsverhouding. JVH heeft voor mijn kapsalon van Dijk Kappers mijn website opgebouwd, wist zelf hoe ik hem precies wilde hebben en zij hebben al mijn wensen toegepast, ook hun reactie op vragen etc is gewoon super snel. Veel positieve reacties al mogen ontvangen op mijn nieuwe website!

byGerben van Dijk onJVH webbouw
Mijn wensen vertaald

Gewoon niks op aan te merken,zeker betreft kwaliteit en prijsverhouding. JVH heeft voor mijn kapsalon van Dijk Kappers mijn website opgebouwd, wist zelf hoe ik hem precies wilde hebben en zij hebben al mijn wensen toegepast, ook hun reactie op vragen etc is gewoon super snel. Veel positieve reacties al mogen ontvangen op mijn nieuwe website!

byMarlene Rooseman onJVH webbouw
Blij met mijn website

Ik ben erg blij met de website www.bureau-tekst.nl die JVH webbouw voor mij heeft gebouwd. Ik had vooraf een vrij specifiek beeld in mijn hoofd hoe ik de website wilde hebben. JVH heeft een bestaand template dusdanig voor mij omgebouwd, dat de website geheel aan die wensen voldeed. Ondanks mijn vele vragen en e-mails werd altijd snel, enthousiast en uitgebreid gereageerd. Vrijwel altijd dezelfde dag nog. Erg prettig. Ik vind de prijs van de websites van JVH realistisch voor het mooie eindresultaat. Kortom: een tevreden klant.

byMarlene Rooseman onJVH webbouw
Blij met mijn website

Ik ben erg blij met de website www.bureau-tekst.nl die JVH webbouw voor mij heeft gebouwd. Ik had vooraf een vrij specifiek beeld in mijn hoofd hoe ik de website wilde hebben. JVH heeft een bestaand template dusdanig voor mij omgebouwd, dat de website geheel aan die wensen voldeed. Ondanks mijn vele vragen en e-mails werd altijd snel, enthousiast en uitgebreid gereageerd. Vrijwel altijd dezelfde dag nog. Erg prettig. Ik vind de prijs van de websites van JVH realistisch voor het mooie eindresultaat. Kortom: een tevreden klant.

byMarlene Rooseman onJVH webbouw
Blij met mijn website

Ik ben erg blij met de website www.bureau-tekst.nl die JVH webbouw voor mij heeft gebouwd. Ik had vooraf een vrij specifiek beeld in mijn hoofd hoe ik de website wilde hebben. JVH heeft een bestaand template dusdanig voor mij omgebouwd, dat de website geheel aan die wensen voldeed. Ondanks mijn vele vragen en e-mails werd altijd snel, enthousiast en uitgebreid gereageerd. Vrijwel altijd dezelfde dag nog. Erg prettig. Ik vind de prijs van de websites van JVH realistisch voor het mooie eindresultaat. Kortom: een tevreden klant.

byRobert Meijers onJVH webbouw
Vakmensen

Ik heb heel prettig met job samen gewerkt om de website

Soapsoxkids.nl van de grond te krijgen.

het is een hele leuke site geworden, waar ik heel veel complimentjes

over krijg en de site is ook mooi en overzichtelijk.

Dit heeft geresulteerd dat mijn Soap Sox in de gadgets show te recht gekomen is van van Carlo en Irene op de zondag.

Met dank aan Job en zijn team.Robert Meijerswww.SoapSoxkids.nl

byRobert Meijers onJVH webbouw
Vakmensen

Ik heb heel prettig met job samen gewerkt om de website

Soapsoxkids.nl van de grond te krijgen.

het is een hele leuke site geworden, waar ik heel veel complimentjes

over krijg en de site is ook mooi en overzichtelijk.

Dit heeft geresulteerd dat mijn Soap Sox in de gadgets show te recht gekomen is van van Carlo en Irene op de zondag.

Met dank aan Job en zijn team.Robert Meijerswww.SoapSoxkids.nl

byRobert Meijers onJVH webbouw
Vakmensen

Ik heb heel prettig met job samen gewerkt om de website

Soapsoxkids.nl van de grond te krijgen.

het is een hele leuke site geworden, waar ik heel veel complimentjes

over krijg en de site is ook mooi en overzichtelijk.

Dit heeft geresulteerd dat mijn Soap Sox in de gadgets show te recht gekomen is van van Carlo en Irene op de zondag.

Met dank aan Job en zijn team.Robert Meijerswww.SoapSoxkids.nl

byPaul Carabain onJVH webbouw
Geweldig!

Job spreekt de taal van de ondernemer. Weet wat je bedoelt in 'leken-taal' en doet wat hij zegt. Super begeleiding. Echt een genot om mee samen te werken. Kunnen een hoop andere websitebouwers nog wat van leren. Een dikke 10 met gouden griffel.@Job: op naar de volgende 500 sites!Paul Carabain

Directeur ForYou BV

byPaul Carabain onJVH webbouw
Geweldig!

Job spreekt de taal van de ondernemer. Weet wat je bedoelt in 'leken-taal' en doet wat hij zegt. Super begeleiding. Echt een genot om mee samen te werken. Kunnen een hoop andere websitebouwers nog wat van leren. Een dikke 10 met gouden griffel.@Job: op naar de volgende 500 sites!Paul Carabain

Directeur ForYou BV

byPaul Carabain onJVH webbouw
Geweldig!

Job spreekt de taal van de ondernemer. Weet wat je bedoelt in 'leken-taal' en doet wat hij zegt. Super begeleiding. Echt een genot om mee samen te werken. Kunnen een hoop andere websitebouwers nog wat van leren. Een dikke 10 met gouden griffel.@Job: op naar de volgende 500 sites!Paul Carabain

Directeur ForYou BV

byPieter de Jager onJVH webbouw
Prima service

Alweer mijn tweede website laten bouwen door JVH webbouw en weer zeer tevreden. Met name de snelle service en bereikbaarheid is top!

byPieter de Jager onJVH webbouw
Prima service

Alweer mijn tweede website laten bouwen door JVH webbouw en weer zeer tevreden. Met name de snelle service en bereikbaarheid is top!

byPieter de Jager onJVH webbouw
Prima service

Alweer mijn tweede website laten bouwen door JVH webbouw en weer zeer tevreden. Met name de snelle service en bereikbaarheid is top!

byDave Oosterlee onJVH webbouw
Fantastische service!

Wij hebben JVH gevraagd om voor ons een webshop te bouwen. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij met deze beslissing. JVH biedt vakkundige websites met bovendien geweldige service.Ga zo door JVH!!

byDave Oosterlee onJVH webbouw
Fantastische service!

Wij hebben JVH gevraagd om voor ons een webshop te bouwen. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij met deze beslissing. JVH biedt vakkundige websites met bovendien geweldige service.Ga zo door JVH!!

byDave Oosterlee onJVH webbouw
Fantastische service!

Wij hebben JVH gevraagd om voor ons een webshop te bouwen. Tot op de dag van vandaag zijn wij ontzettend blij met deze beslissing. JVH biedt vakkundige websites met bovendien geweldige service.Ga zo door JVH!!

byJoost ter Hofstede onJVH webbouw
Vakmannen met service

Heel prettig samengewerkt met iedereen van JVH. Alle zaken bijzonder snel opgepakt en ze begrijpen ook wat je wilt en geven eigen input. Zou het zo nog eens doen!

byJoost ter Hofstede onJVH webbouw
Vakmannen met service

Heel prettig samengewerkt met iedereen van JVH. Alle zaken bijzonder snel opgepakt en ze begrijpen ook wat je wilt en geven eigen input. Zou het zo nog eens doen!

byJoost ter Hofstede onJVH webbouw
Vakmannen met service

Heel prettig samengewerkt met iedereen van JVH. Alle zaken bijzonder snel opgepakt en ze begrijpen ook wat je wilt en geven eigen input. Zou het zo nog eens doen!

byDaniëla van Offeren onJVH webbouw
Super service

Ontzettend blij met de website, heel vakkundig in elkaar gezet. Je kunt alles vragen en niets is te gek. Heel blij dat ik mijn eigen idee door de vakkundigheid van JVH Webbouw heb kunnen omzetten naar een prachtige website.

byDaniëla van Offeren onJVH webbouw
Super service

Ontzettend blij met de website, heel vakkundig in elkaar gezet. Je kunt alles vragen en niets is te gek. Heel blij dat ik mijn eigen idee door de vakkundigheid van JVH Webbouw heb kunnen omzetten naar een prachtige website.

byDaniëla van Offeren onJVH webbouw
Super service

Ontzettend blij met de website, heel vakkundig in elkaar gezet. Je kunt alles vragen en niets is te gek. Heel blij dat ik mijn eigen idee door de vakkundigheid van JVH Webbouw heb kunnen omzetten naar een prachtige website.

byJenny Werkhoven onJVH webbouw
prima

Prima, alles op orde, ook goed bereikbaar en bereidt tot hulp en aanpassingen maken waar nodig. Wel prijzig, voor een simpele website met wordpress, maar vakmanschap zie je wel terug.

byJenny Werkhoven onJVH webbouw
prima

Prima, alles op orde, ook goed bereikbaar en bereidt tot hulp en aanpassingen maken waar nodig. Wel prijzig, voor een simpele website met wordpress, maar vakmanschap zie je wel terug.

byJenny Werkhoven onJVH webbouw
prima

Prima, alles op orde, ook goed bereikbaar en bereidt tot hulp en aanpassingen maken waar nodig. Wel prijzig, voor een simpele website met wordpress, maar vakmanschap zie je wel terug.

byAntonina Kirtoaka onJVH webbouw
Prima werk

Flexibele instelling, prima vakmanschap en duidelijke communicatie. We zijn blij dat we voor JVH Webbouw hebben gekozen en hebben nu een mooie website.

byAntonina Kirtoaka onJVH webbouw
Prima werk

Flexibele instelling, prima vakmanschap en duidelijke communicatie. We zijn blij dat we voor JVH Webbouw hebben gekozen en hebben nu een mooie website.

byAntonina Kirtoaka onJVH webbouw
Prima werk

Flexibele instelling, prima vakmanschap en duidelijke communicatie. We zijn blij dat we voor JVH Webbouw hebben gekozen en hebben nu een mooie website.

byHype Telecom onJVH webbouw
vakkennis met persoonlijke aandacht

Duidelijk en gerichte service. Met zeer persoonlijke aandacht, een bedrijf die zijn afspraken keurig nakomt. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn onderneming wil halen!!

mvg, Hype Telecom

byHype Telecom onJVH webbouw
vakkennis met persoonlijke aandacht

Duidelijk en gerichte service. Met zeer persoonlijke aandacht, een bedrijf die zijn afspraken keurig nakomt. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn onderneming wil halen!!

mvg, Hype Telecom

byHype Telecom onJVH webbouw
vakkennis met persoonlijke aandacht

Duidelijk en gerichte service. Met zeer persoonlijke aandacht, een bedrijf die zijn afspraken keurig nakomt. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn onderneming wil halen!!

mvg, Hype Telecom

byHéleen Baars onJVH webbouw
snelle service!

Ik wilde mijn webshop draaiende krijgen en na 1 mailtje naar JVH webbouw, en binnen 24 uur was alles rond! van offerte tot aan de oplevering!

byHéleen Baars onJVH webbouw
snelle service!

Ik wilde mijn webshop draaiende krijgen en na 1 mailtje naar JVH webbouw, en binnen 24 uur was alles rond! van offerte tot aan de oplevering!

byHéleen Baars onJVH webbouw
snelle service!

Ik wilde mijn webshop draaiende krijgen en na 1 mailtje naar JVH webbouw, en binnen 24 uur was alles rond! van offerte tot aan de oplevering!

byEveline onJVH webbouw
75 jaar slag om de Grebbeberg

We zijn ontzettend blij met de website voor ons programma 75 jaar slag om de Grebbeberg! We krijgen goede feedback. De samenwerking tot nu toe en jullie bereikbaarheid zijn top!

byEveline onJVH webbouw
75 jaar slag om de Grebbeberg

We zijn ontzettend blij met de website voor ons programma 75 jaar slag om de Grebbeberg! We krijgen goede feedback. De samenwerking tot nu toe en jullie bereikbaarheid zijn top!

byEveline onJVH webbouw
75 jaar slag om de Grebbeberg

We zijn ontzettend blij met de website voor ons programma 75 jaar slag om de Grebbeberg! We krijgen goede feedback. De samenwerking tot nu toe en jullie bereikbaarheid zijn top!

byHulya onJVH webbouw
Top werk

Wij van de Gemeente Rhenen, zijn erg tevreden met onze nieuwe website en krijgen er veel positieve reacties op. Het was prettig samenwerken met JVH webbouw, alles ging volgens afspraak en planning. Ook als we vragen hadden, reageerden ze snel en kwamen met de juiste oplossing.

byHulya onJVH webbouw
Top werk

Wij van de Gemeente Rhenen, zijn erg tevreden met onze nieuwe website en krijgen er veel positieve reacties op. Het was prettig samenwerken met JVH webbouw, alles ging volgens afspraak en planning. Ook als we vragen hadden, reageerden ze snel en kwamen met de juiste oplossing.

byHulya onJVH webbouw
Top werk

Wij van de Gemeente Rhenen, zijn erg tevreden met onze nieuwe website en krijgen er veel positieve reacties op. Het was prettig samenwerken met JVH webbouw, alles ging volgens afspraak en planning. Ook als we vragen hadden, reageerden ze snel en kwamen met de juiste oplossing.

byIneke Ammerlaan onJVH webbouw
Onze ervaringen met JVH Webbouw

JVH webbouw heeft dit jaar onze website gebouwd, conform de offerte, in de geplande tijd en met de afgesproken functionaliteiten. Dit lijkt volkomen logisch, maar juist bij IT-projecten zijn onze ervaringen ook wel eens anders.

byIneke Ammerlaan onJVH webbouw
Onze ervaringen met JVH Webbouw

JVH webbouw heeft dit jaar onze website gebouwd, conform de offerte, in de geplande tijd en met de afgesproken functionaliteiten. Dit lijkt volkomen logisch, maar juist bij IT-projecten zijn onze ervaringen ook wel eens anders.

byIneke Ammerlaan onJVH webbouw
Onze ervaringen met JVH Webbouw

JVH webbouw heeft dit jaar onze website gebouwd, conform de offerte, in de geplande tijd en met de afgesproken functionaliteiten. Dit lijkt volkomen logisch, maar juist bij IT-projecten zijn onze ervaringen ook wel eens anders.

byDirk Muller onJVH webbouw
Uitstekend werk

Complimenten voor JVH voor ontwikkelen van onze website in Wordpress. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en alle expertise in huis. Prettig samengewerkt!

byDirk Muller onJVH webbouw
Uitstekend werk

Complimenten voor JVH voor ontwikkelen van onze website in Wordpress. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en alle expertise in huis. Prettig samengewerkt!

byDirk Muller onJVH webbouw
Uitstekend werk

Complimenten voor JVH voor ontwikkelen van onze website in Wordpress. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en alle expertise in huis. Prettig samengewerkt!

byNoureddine onJVH webbouw
Keep Up The Good Work

Super en zéér tevreden over de website, samenwerking en met name de communicatie vs terugkoppelingen.Kwaliteit en snelheid gegarandeerd bij JVH webbouw.

byNoureddine onJVH webbouw
Keep Up The Good Work

Super en zéér tevreden over de website, samenwerking en met name de communicatie vs terugkoppelingen.Kwaliteit en snelheid gegarandeerd bij JVH webbouw.

byNoureddine onJVH webbouw
Keep Up The Good Work

Super en zéér tevreden over de website, samenwerking en met name de communicatie vs terugkoppelingen.Kwaliteit en snelheid gegarandeerd bij JVH webbouw.

byArno Hoeve onJVH webbouw
Vakwerk!

JVH heeft voor ons de nieuwe website in Wordpress gebouwd. Geheel volgens afspraak (en soms zelfs wat meer!) is het geheel naar volle tevredenheid opgeleverd. Ook de vlotte en duidelijke communicatie spreekt me aan in hun stijl.Als collega ICT bedrijf kan ik hen van harte aanbevelen!Arno Hoeve

Skyliner Automatisering BV

Veenendaal

byArno Hoeve onJVH webbouw
Vakwerk!

JVH heeft voor ons de nieuwe website in Wordpress gebouwd. Geheel volgens afspraak (en soms zelfs wat meer!) is het geheel naar volle tevredenheid opgeleverd. Ook de vlotte en duidelijke communicatie spreekt me aan in hun stijl.Als collega ICT bedrijf kan ik hen van harte aanbevelen!Arno Hoeve

Skyliner Automatisering BV

Veenendaal

byArno Hoeve onJVH webbouw
Vakwerk!

JVH heeft voor ons de nieuwe website in Wordpress gebouwd. Geheel volgens afspraak (en soms zelfs wat meer!) is het geheel naar volle tevredenheid opgeleverd. Ook de vlotte en duidelijke communicatie spreekt me aan in hun stijl.Als collega ICT bedrijf kan ik hen van harte aanbevelen!Arno Hoeve

Skyliner Automatisering BV

Veenendaal

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw. Overtuigd?

Ja, stuur mij een gratis offerte!