//////////////////////////////////// Stagiaires gezocht ////////////////////////////////////

Leuke webontwikkeling, webdesign, en/of communicatie/online marketing stage

Beste student,

Wij van JVH webbouw hebben het hele jaar doorlopend verschillende stagiaires actief. We hebben ruimte voor ongeveer twee á drie stagiaires voor webontwikkeling en communicatie werkzaamheden.

Wie wij zijn? Een club jonge enthousiaste gasten die samen gewoon mooie online oplossingen bedenkt, uitwerkt, bouwt en mensen daarmee echt verder helpt. JVH bedenkt en bouwt websites en webshops aan de lopende band. Van kinderlijk eenvoudig tot zo complex als je kunt bedenken. Allemaal met WordPress als CMS. De afgelopen 3 jaar hebben we elk jaar de omzet verdubbeld. Dat zegt wat. En weet je wat het mooiste is? We kunnen nog zoveel beter. Daar gaan we dus voor. Wil je meer van ons weten? Kom dan lekker een bakkie doen. Praat wat makkelijker.

Wij zijn op zoek naar de invulling van onze vacatures voor verschillende stageplaatsen! Ben jij leergierig, creatief, actief op het gebied van internet en geïnteresseerd in alles wat met webontwikkeling en online marketing te maken heeft? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. We zijn namelijk op zoek naar de volgende profielen:

Profiel 1: Webdeveloper

Wij leren je tijdens deze technische webontwikkeling stage de dingen die je op je opleiding nog niet hebt geleerd. Zo werk je mee aan mooi uitdagende opdrachten, communiceer je met klanten, bedenk je technische oplossingen en ontwikkel je in een paar maanden gegarandeerd de skills die je straks nodig hebt als een echte webdeveloper.

Dat kan zijn: de vraag van de klant vertalen binnen één van de talloze WordPress designs of om wellicht bouw je de website op maat. Wij leren je hoe je projecten van a tot
z oppakt om de klant tevreden achter te laten.

Neem contact met ons op als je je verder wilt specialiseren op het gebied van development, WordPress en webontwikkeling. In deze stage kun je o.a. het volgende leren:

  • Het opzetten van één van onze nieuwe projecten(een nieuwe website/webshop). Onder begeleiding leer je dit project op te zetten binnen WordPress in onze huidige huisstijl. Maatwerk of geen maatwerk, het komt beiden aan bod.
  • Hoe je de koppeling maakt tussen CMS, server en template binnen WordPress.
  • Hoe je populaire en wellicht minder populaire plugins configureert, beheert en aanpast.
  • Werken met premium en maatwerk themes binnen WordPress. Ook leer je meer over HTML5, CSS3, PHP en Jquery van onze specialisten.
  • Hoe je samen met de klant een proces doorloopt met als eindresultaat uiteraard: een tevreden klant.

Profiel 2: (Online) marketing, Communicatie en Sales

Ben jij op zoek naar een toffe en uitdagende marketing/communicatie stage? Ja? Dan kan het zomaar zo zijn dat je niet meer verder hoeft te zoeken. JVH is namelijk op zoek naar een student met affiniteit voor marketing, communicatie en sales.

Als start-up zijn we continu aan het ontwikkelen. En we groeien gestaag door. Nieuwe klanten zijn belangrijk en daarvoor zijn we continu bezig onze positie op de markt, producten en interne processen te verbeteren. Hoe bereiken we onze klanten? Hoe overtuigen we ze het beste? En welke strategie is daarvoor nodig?

Neem contact met ons op als jij je verder wilt ontwikkelen op gebied van marketing, communicatie, content en sales. Tijdens de stage kun je de volgende zaken leren:

  • Ontwikkelen van content en het inrichten van een kennisbank t.b.v. de content strategie van JVH. Jij beheert, schrijft, ontwikkelt en optimaliseert de content en zorgt er vervolgens ook voor dat het onze doelgroep bereikt.
  • Benaderen en communiceren met leads, prospects en klanten.
  • Hoe je van leads, naar prospect, naar klant gaat en deze salesfunnel zo effectief mogelijk kunt inrichten.
  • Meewerken en ontwikkelen van onze resellerstrategie, waarbij jij een belangrijke schakel wordt tussen potentiele partners en het management.

Note: Je hoeft niet per se sterk te zijn in alle beschreven werkzaamheden. Wij werken doorgaans met meerdere mensen aan verschillende projecten dus we zetten je in op je sterke punten. Daarnaast kijken we samen wat jouw ontwikkelplan gaat worden in de maanden dat je stage bij ons loopt. Het gaat er immers om dat JIJ je ontwikkelt.

Wij zijn een jonge onderneming met 8 gedreven werknemers. Sommige zijn zelfs nét afgestudeerd en staan nu twee jaar in het werkveld en weten dus precies wat jij nodig hebt om beter te worden (en om je schoolopdrachten te halen). Hoe cool is dat?

Heb je zin om ons team te komen versterken met jouw kwaliteiten?

We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor en stellen graag iedereen even aan je voor.

Stagevergoeding € 200 per maand.
Contactpersoon: Job van Harn ([email protected] 06-10753888) kantoor: 085 022 02 11
Locatie: kantoor Veenendaal