Website laten maken Assen? 

Bent u op zoek naar een webdesigner Assen die goed werk levert tegen lage kosten? Wij gebruiken het revolutionaire programma WordPress, waardoor u veel minder programmeerkosten hoeft te betalen. Terwijl u een website krijgt die vergelijkbaar is met die van grote ondernemingen.

Wij zijn JVH webbouw. De afgelopen jaren hebben al meer dan 400 ondernemers, veelal uit het MKB, hun website laten maken door ons. Zij zijn erg tevreden over ons: wij bieden onze klanten persoonlijke service en veel ruimte voor eigen input. Behalve onze lage prijzen duurt een website laten maken Assen bij ons gemiddeld maar 14 dagen.

Hoe kan het dat een website laten maken Assen bij ons zo goedkoop is?

Als u besluit om door ons uw nieuwe website laten maken Assen, dan krijgt u geen beknopt standaarddingetje met drie pagina’s. U mag een uitgebreide en complete website verwachten, die bovendien goed getest is. Voor een site van dezelfde kwaliteit bent u bij een andere webbouwer Assen duizenden euro’s kwijt. Hoe kan het dan dat u bij ons een website laten maken kan voor € 699,-? Waar schuilt het addertje onder het gras?

Gaat u uw website laten maken bij een andere webbouwer Assen, dan moet die een flink bedrag uittrekken voor een professionele programmeur. Die een website opbouwt met code. Door onze superieure software is dat bij ons niet nodig, en het voordeel is voor u!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Website laten maken Assen

wordpress Website laten maken Assen

Website laten maken Assen

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress Website laten maken AssenAl 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

Het juiste design om uw website laten maken Assen

Een goede webbouwer Assen die een nieuwe website maakt, probeert die af te stemmen op de onderneming. Want de sfeer en inrichting van een website moet daar natuurlijk op aansluiten. Bij JVH webbouw zullen we onze medewerkers altijd een website laten maken die een online verlengstuk worden van het bedrijf waarvoor we werken.

Ook hier is het een groot voordeel dat we werken met WordPress. Dat programma zorgt dat we heel snel nieuwe designs, layouts en kleurschema’s kunnen invoegen en aanpassen. Er bestaan voor WordPres zogenaamde thema’s, die al zijn afgestemd op een specifieke business. Zo kunt u een website laten maken Assen met restaurantthema’s, die bijvoorbeeld een reserveringsformulier, online menukaart en intieme donkere sfeer hebben. Wilt u een website laten maken Assen voor uw modewinkel, dan kunt u kiezen uit diverse modethema’s. Die bevatten grote foto’s van uw kleding, een vintage of juist moderne look, en een bestelformulier.
En zo kunt u bij ons kiezen uit honderden thema’s, elk met hun eigen unieke elementen. Wilt u alvast kijken of het perfecte thema om voor uw bedrijf een website laten maken ertussen zit? Klik dan hier en blader door onze inhouse thema’s.

Een website laten maken Assen die geschikt is voor mobiel gebruik

Inmiddels heeft meer dan 80% van alle Nederlanders een mobiel apparaat in hun bezit. Smartphones en tablets: leuke, handige apparaatjes, en bij uitstek geschikt om online mee te shoppen: onderweg, in de lunchpauze, of gewoon thuis.
Nou zijn de schermen van deze apparaten een stuk kleiner dan die van een PC of laptop. Veel oudere websites zijn daar niet op ingesteld, en zijn onleesbaar of rommelig op een mobiel apparaat. Een potentiële klant zal niet op zo’n site blijven hangen, maar doorklikken naar die van een concurrent.
U wilt dus een website laten maken Assen. Als uw website namelijk verouderd is en niet geschikt voor mobiel gebruik, dan heeft u een probleem. Gelukkig bieden wij een oplossing: als u ons uw nieuwe website laten maken gaat, dan zorgen wij dat die geschikt is voor mobiel gebruik. Op kleinere schermen herschikken de elementen zich, en de site blijft netjes en leesbaar. Een mobiele website laten maken Assen kost niks extra bij JVH webbouw. Ook dat is een voordeel van onze moderne WordPress- software. Ondernemers die ons hun website laten maken, kunnen zo weer meekomen in de digitale wereld.

De voordelen van een website laten maken Assen door JVH webbouw

Om te beginnen: het is slim dat u aan het rondkijken bent naar de beste optie om uw nieuwe website laten maken Assen. Volgens onze ervaringen biedt helaas niet elke webdesigner een kwalitatief hoog product aan. Krijgt u dat wel, dan kan de prijs ontzettend verschillend tussen elke webbouwer Assen.
We zullen hier op een rijtje zetten wat u mag verwachten als u besluit om ons uw website laten maken.
– Wij bieden een goede en uitgebreide website tegen een voordelige prijs.
– Er zijn praktisch oneindige keuzeopties om daarmee uw website laten maken Assen.
– Wij bieden persoonlijke aandacht en service, en no-nonsense bedrijfsvoering.
– U betaalt één totaalprijs, geen maandelijkse kosten.
– Een website laten maken Assen die geschikt is voor mobiel gebruik, zonder meerprijs.

Klinkt dit voor u interessant? Vul dan hier in waar u naar op zoek bent. Of overleg direct met ons over uw wensen door te bellen naar 085 022 02 11.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Assen komen veel van onze klanten.