Website laten maken Assen? 

Bent u op zoek naar een webdesigner Assen die goed werk levert tegen lage kosten? Wij gebruiken het revolutionaire programma WordPress, waardoor u veel minder programmeerkosten hoeft te betalen. Terwijl u een website krijgt die vergelijkbaar is met die van grote ondernemingen.

Wij zijn JVH webbouw. De afgelopen jaren hebben al meer dan 400 ondernemers, veelal uit het MKB, hun website laten maken door ons. Zij zijn erg tevreden over ons: wij bieden onze klanten persoonlijke service en veel ruimte voor eigen input. Behalve onze lage prijzen duurt een website laten maken Assen bij ons gemiddeld maar 14 dagen.

Hoe kan het dat een website laten maken Assen bij ons zo goedkoop is?

Als u besluit om door ons uw nieuwe website laten maken Assen, dan krijgt u geen beknopt standaarddingetje met drie pagina’s. U mag een uitgebreide en complete website verwachten, die bovendien goed getest is. Voor een site van dezelfde kwaliteit bent u bij een andere webbouwer Assen duizenden euro’s kwijt. Hoe kan het dan dat u bij ons een website laten maken kan voor € 699,-? Waar schuilt het addertje onder het gras?

Gaat u uw website laten maken bij een andere webbouwer Assen, dan moet die een flink bedrag uittrekken voor een professionele programmeur. Die een website opbouwt met code. Door onze superieure software is dat bij ons niet nodig, en het voordeel is voor u!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze website pakketten!

Website laten maken Assen

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete site design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

VANAF € 699,-

Meest gekozen

wordpress Website laten maken Assen

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1499,-

Website laten maken Assen

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2499,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

WordPress Website laten maken Assen

Klanten over JVH webbouw


 

Meer dan 672 bedrijven kozen al voor JVH webbouw

Het juiste design om uw website laten maken Assen

Een goede webbouwer Assen die een nieuwe website maakt, probeert die af te stemmen op de onderneming. Want de sfeer en inrichting van een website moet daar natuurlijk op aansluiten. Bij JVH webbouw zullen we onze medewerkers altijd een website laten maken die een online verlengstuk worden van het bedrijf waarvoor we werken.

Ook hier is het een groot voordeel dat we werken met WordPress. Dat programma zorgt dat we heel snel nieuwe designs, layouts en kleurschema’s kunnen invoegen en aanpassen. Er bestaan voor WordPres zogenaamde thema’s, die al zijn afgestemd op een specifieke business. Zo kunt u een website laten maken Assen met restaurantthema’s, die bijvoorbeeld een reserveringsformulier, online menukaart en intieme donkere sfeer hebben. Wilt u een website laten maken Assen voor uw modewinkel, dan kunt u kiezen uit diverse modethema’s. Die bevatten grote foto’s van uw kleding, een vintage of juist moderne look, en een bestelformulier.
En zo kunt u bij ons kiezen uit honderden thema’s, elk met hun eigen unieke elementen. Wilt u alvast kijken of het perfecte thema om voor uw bedrijf een website laten maken ertussen zit? Klik dan hier en blader door onze inhouse thema’s.

Een website laten maken Assen die geschikt is voor mobiel gebruik

Inmiddels heeft meer dan 80% van alle Nederlanders een mobiel apparaat in hun bezit. Smartphones en tablets: leuke, handige apparaatjes, en bij uitstek geschikt om online mee te shoppen: onderweg, in de lunchpauze, of gewoon thuis.
Nou zijn de schermen van deze apparaten een stuk kleiner dan die van een PC of laptop. Veel oudere websites zijn daar niet op ingesteld, en zijn onleesbaar of rommelig op een mobiel apparaat. Een potentiële klant zal niet op zo’n site blijven hangen, maar doorklikken naar die van een concurrent.
U wilt dus een website laten maken Assen. Als uw website namelijk verouderd is en niet geschikt voor mobiel gebruik, dan heeft u een probleem. Gelukkig bieden wij een oplossing: als u ons uw nieuwe website laten maken gaat, dan zorgen wij dat die geschikt is voor mobiel gebruik. Op kleinere schermen herschikken de elementen zich, en de site blijft netjes en leesbaar. Een mobiele website laten maken Assen kost niks extra bij JVH webbouw. Ook dat is een voordeel van onze moderne WordPress- software. Ondernemers die ons hun website laten maken, kunnen zo weer meekomen in de digitale wereld.

De voordelen van een website laten maken Assen door JVH webbouw

Om te beginnen: het is slim dat u aan het rondkijken bent naar de beste optie om uw nieuwe website laten maken Assen. Volgens onze ervaringen biedt helaas niet elke webdesigner een kwalitatief hoog product aan. Krijgt u dat wel, dan kan de prijs ontzettend verschillend tussen elke webbouwer Assen.
We zullen hier op een rijtje zetten wat u mag verwachten als u besluit om ons uw website laten maken.
– Wij bieden een goede en uitgebreide website tegen een voordelige prijs.
– Er zijn praktisch oneindige keuzeopties om daarmee uw website laten maken Assen.
– Wij bieden persoonlijke aandacht en service, en no-nonsense bedrijfsvoering.
– U betaalt één totaalprijs, geen maandelijkse kosten.
– Een website laten maken Assen die geschikt is voor mobiel gebruik, zonder meerprijs.

Klinkt dit voor u interessant? Vul dan hier in waar u naar op zoek bent. Of overleg direct met ons over uw wensen door te bellen naar 085 022 02 11.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Assen komen veel van onze klanten.