Succesvol zijn op internet? internetbureau JVH webbouw helpt u!

Internetbureau nodig? Dan bent u hier aan het goede adres! JVH webbouw helpt u met het realiseren van een nieuwe website. Wij zijn vooral werkzaam in de provincie Gelderand en Utrecht maar richten ons op heel Nederland. Naast het maken van websites zijn wij ook gespecialiseerd in de vindbaarheid hiervan. Door gebruik te maken van professionele zoekmachineoptimalisatie plugins en het Open Source CMS WordPress geven wij u de mogelijkheid uw website hoog in de zoekresultaten te houden. Daarnaast is het erg makkelijk om uw eigen content aan te passen. We hebben designs die vooraf zijn geprogrammeerd door een team van professionals, zodat u zeker over de allernieuwste techniek beschikt!

Bij de oplevering van al onze websites geven wij u een gratis training, hoe u het CMS het beste kunt gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u eens onze designs of neemt u eens contact met ons op!

Wilt u online adverteren maar weet u niet hoe? Wij helpen u op weg! Tijdens een training van drie avonden(ook overdag mogelijk) op locatie leert u uw eigen campagne op te zetten waarmee u het maximale uit uw bedrijfswebsite kunt halen! Hier leren we u hoe u gebruik kunt maken van Google Adwords. Vind u dit te ingewikkeld? Wilt u dat wij het volledig uit handen nemen? Informeert u eens naar de mogelijkheden!

Internetbureau