Website laten maken Hengelo? 

Bij de meeste webdesigners heeft u de keuze: óf u betaalt een lage prijs, óf u krijgt een uitgebreide en goede website. Is er een webdesigner Hengelo die u allebei kan aanbieden?

Ja, die is er, en die heet JVH webbouw. U kunt een professionele website laten maken Hengelo voor een totaalprijs van € 699,-. Daarvoor krijgt u dan een website die vergelijkbaar is met de sites van (inter)nationaal bekende bedrijven. Geen standaardwebsite met drie pagina’s, zoals bij menig andere webbouwer Hengelo!

Hoe kunnen we dat doen? Omdat we slimmer werken, met superieure software.

Hoe kunnen wij de prijs van een website laten maken Hengelo zo laag houden?

Wij werken met het zeer uitgebreide WordPress, een programma waarvoor elke programmeur nieuwe functies en apps kan maken. Wij hebben met WordPress dus duizenden software-elementen in huis, waarmee u uw website laten maken kan. Omdat de keus zo breed is, kunnen u en wij samen een website samenstellen die aan al u wensen voldoet. En omdat er geen dure programmeur mee gemoeid is, kost een website laten maken bij ons een fractie van de prijs van andere bedrijven!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Website laten maken Hengelo

wordpress Website laten maken Hengelo

Website laten maken Hengelo

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress Website laten maken HengeloAl 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

De service die u krijgt als u besluit ons uw website laten maken Hengelo

Als u kiest om bij ons uw website laten maken Hengelo, nodigen we u eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we snel samen bespreken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn om uw website laten maken Hengelo.

Tijdens het proces vragen we u vaak om feedback op de site in wording. Uw feedback is voor ons leidend om uw website te maken. Laat ons weten wat er nog niet naar uw zin is en wat erbij moet, dan ziet u dat de volgende ronde terug. Zo kunt u een website laten maken Hengelo die ideaal is voor u en uw bedrijf.

Als u tevreden bent, en uw website staat online, dan is dat niet het einde van onze samenwerking. U kunt ons altijd benaderen om aanpassingen aan uw website laten maken of problemen op te lossen. Ook al staat uw website al een jaar online. Dergelijke service vinden wij niet meer dan normaal.

Oneindig veel mogelijkheden om een website laten maken dankzij WordPress

U heeft dus de keuze uit duizenden elementen om uw website laten maken. Veel van die elementen zijn voorgeprogrammeerd in een zogenaamd thema, dat wij kunnen gebruiken als basis en vervolgens aanpassen met uw teksten en media. Op basis van uw wensen en behoeftes.

Er zijn WordPress-thema’s ontwikkeld voor verschillende soorten bedrijven. Voor restaurants, modezaken, autohandels, enzovoort. Elk daarvan biedt een stel functies en designs die ideaal zijn voor de betreffende business. Met portfolio’s, sliders, reserverings- en bestelformulieren, opmaakelementen, blogfuncties enzovoort. Met deze thema’s kunt u een website laten maken Hengelo met de juiste elementen voor uw onderneming!

Misschien wilt u alvast even kijken naar een geschikt thema voor uw bedrijf? Klik hier en blader door de thema’s die wij al in huis hebben. Of laat ons een thema selecteren om uw website laten maken Hengelo.

Een website laten maken Hengelo die er perfect uitziet op tablets en smartphones

De afgelopen jaren zijn mobiele apparaten, smartphones en tablets dus, ontzettend populair geworden. Zo populair in feite, dat al meer dan driekwart van alle Nederlanders nu een smartphone heeft. Dat aandeel is nog veel groter bij jongeren!

Als uw website er op mobiel niet goed uitziet, is het echt nodig om een website laten maken Hengelo. Klanten die op hun mobieltje uw website niet kunnen doorbladeren, of niet kunnen lezen, zijn binnen één klik namelijk op de website van een concurrent, die wél een website laten maken heeft voor mobiel gebruik. Dat is een klant die u niet meer terugziet.

Wij bieden de mogelijkheid om een website laten maken Hengelo die er op alle apparaten uitstekend uitziet. Op kleinere schermpjes past de site zich automatisch aan: onderdelen schikken zich opnieuw, tekst blijft leesbaar, en de site is helemaal te lezen door simpelweg te scrollen. Zo kunt u als ondernemer weer jarenlang vooruit op het internet.

En het beste is: een website laten maken Hengelo voor mobiel gebruik, kost bij ons geen cent extra. Wij gebruiken WordPress-elementen die ideaal zijn voor mobiele apparaten.

Samengevat

Bij ons kunt u een goede en complete website laten maken Hengelo, tegen aantrekkelijke prijzen. Onze software biedt heel veel mogelijkheden om uw website perfect af te stemmen op uw bedrijf en behoeften. Bovendien kunt u zonder meerprijs een website laten maken die er op elk scherm goed uitziet.

Klinkt dat mooi? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen.

Klinkt dit voor u interessant? Vul dan hier in waar u naar op zoek bent. Of overleg direct met ons over uw wensen door te bellen naar 085 022 02 11.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Assen, Delft, Gouda, Hengelo komen veel van onze klanten.