Website laten maken Leeuwarden? 

Zoekt u naar een webdesigner Leeuwarden die betrouwbaar en snel werkt? U bent hier aan het goede adres. Wij zijn JVH webbouw, en meer dan vierhonderd bedrijven hebben hun nieuwe website al door ons laten maken. En zij zijn erg tevreden met onze persoonlijke aanpak en service.

Het geheim van onze methode is dat wij het programma WordPress gebruiken. Door dit superieure webdesignprogramma kunt u een website laten maken met dezelfde kwaliteit als die van grote landelijke bedrijven. Maar dan voor een fractie van de kosten.

Wat zijn de kosten website laten maken Leeuwarden door JVH webbouw? U krijgt een professioneel en aantrekkelijk product in handen voor een totaalprijs van € 699,-. En deze website doet in niets onder voor de dure handmatige geprogrammeerde websites van onze competitie. Nou ja, behalve in de prijs dus. Geen andere webdesigner Leeuwarden kan u een vergelijkbaar aanbod doen!

Een website laten maken Leeuwarden: onze voordelen

Het is verstandig dat u rondkijkt naar de opties om uw nieuwe website laten maken Leeuwarden en omstreken kent meerdere webdesigners, elk met hun eigen tarieven en specialismes. Niet elk bureau biedt dezelfde kwaliteit, en niet iedereen rekent een schappelijke prijs. Dit zijn de voordelen als u besluit uw website laten maken door JVH webbouw.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Website laten maken Leeuwarden

wordpress Website laten maken Alpen aan de Rijn

Website laten maken Leeuwarden

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress Website laten maken LeeuwardenAl 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

Waarom kost een website laten maken Leeuwarden bij JVH webbouw zo weinig?

Voor de lage prijs van €699,- kan u bij JVH een website laten maken, die even goed en mooi is als de dure maatwerkwebsites die grote nationale bedrijven hebben. Hoe kan dat?

Dat heeft te maken met de superieure software die wij gebruiken. Wij werken namelijk altijd in WordPress. Dit programma biedt een gigantisch scala aan opties om snel een complete website laten maken: ontelbare designs, functies, apps, en andere toevoegingen. Als u door ons uw website laten maken wilt, dan kiezen wij de opties uit die ideaal zijn voor uw bedrijf, en voegen die samen. Zo kunnen we snel een sterke en goed geteste basis voor uw nieuwe website Leeuwarden maken.

Als u dit proces aan een ander bedrijf uitbesteedt, gaan zij uw website laten maken door een programmeur. Dit kost veel tijd, is duur en het eindproduct bevat vaak scherpe randjes. Daarom zullen zij u een veel hoger bedrag in rekening brengen, en is uw website vaak pas na maanden klaar. Niet bij JVH webbouw: als u besluit door ons uw website laten maken, dan staat die gemiddeld al na drie weken online.

U kunt bij ons een website laten maken op basis van uw behoeften

Wij luisteren naar uw input en terugkoppeling als u door ons een website laten maken Leeuwarden gaat. Eerst nodigen we u uit op de koffie, om te praten over uw visie en wensen. In dit vrijblijvende gesprek laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn om een website laten maken Leeuwarden.

Als u vervolgens besluit om met ons in zee te gaan, dan zetten wij zo snel mogelijk een opzet voor uw website Leeuwarden in elkaar. Dan willen we graag weten wat u daarvan vindt: of de stijl bevalt, welke functies er nog in horen, wat er veranderd moet worden enzovoorts. Door een aantal feedbackrondes kunt u zo een website laten maken Leeuwarden waar u totaal tevreden mee bent.

Wij geloven niet in ingewikkelde overlegtrajecten, ticketsystemen of actiepuntlijsten. Daar heeft u als ondernemer geen behoefte aan, en onze ervaring is dat een website laten maken Leeuwarden sneller gaat zonder overbodige administratie. Wij benaderen u graag persoonlijk, in gesprek, via de telefoon of via e-mailtjes. Wij geloven in persoonlijk contact en korte lijntjes.

Oneindig veel opties voor designs en nuttige functies om uw website laten maken Leeuwarden

Een goede webdesigner Leeuwarden zal uw website zoveel mogelijk afstemmen op uw bedrijf. U wilt namelijk een website laten maken Leeuwarden die dezelfde sfeer uitstraalt als uw onderneming, en de juiste apps en functies heeft om uw online conversie tot een succes te maken.

Even een paar voorbeelden. Stel dat u een hoveniersbedrijf heeft. Dan kunnen wij een site maken met warme, natuurlijke kleuren, grote foto’s of films van uw projecten, en een app waarmee klanten online prijzen kunnen berekenen. Als u een autobedrijf runt, dan wilt u een website laten maken Leeuwarden met een technische, industriële sfeer en een geactualiseerde lijst van automodellen. En als u een modern eetcafé runt, dan kunt u bij ons een website laten maken Leeuwarden met een strak design en heftige kleuren. En mooie foto’s van uw gerechten, en een interactieve menukaart.

Zo kunt u dankzij WordPress snel een website laten maken Leeuwarden die perfect op uw bedrijf is toegespitst. Er bestaan in feite al zogenaamde thema’s voor WordPress, met een uniek design en functies, die zijn ontwikkeld voor één bepaalde bedrijfstak. U kunt hier alvast even rondkijken of het ideale thema om uw website laten maken daartussen zit.

Een website laten maken Leeuwarden voor smartphones en tablets

De laatste jaren hebben weer heel veel Nederlanders een mobiel apparaat gekocht. In feite hebben driekwart van uw potentiële klanten nu een smartphone of tablet, en onder jongeren is dat aandeel zelfs bijna honderd procent. Als uw oude website dus niet geschikt is voor mobiel gebruik, zult u klanten verliezen.

Bij ons kunt u zonder extra kosten een website laten maken Leeuwarden die er uitstekend uitziet op smartphones en tablets. Uw website is dan functioneel én aantrekkelijk op de kleine schermpjes van deze apparaten: teksten blijven leesbaar, het menu klapt in, en alle onderdelen herschikken zich netjes onder elkaar. Kies er dus voor om door JVH webbouw een website laten maken Leeuwarden, die de komende jaren weer perfect in orde is. Ook op mobiele apparaten.

Interesse? Bel ons op 085 022 02 11 en we gaan graag in gesprek over uw wensen.

Klanten in heel Nederland die een website laten maken bij website bouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Assen, Delft, Gouda, Hengelo, Hoogeveen, Hoorn, Leeuwarden komen veel van onze klanten.