JVH webbouw: een echte WordPress specialist!

Zo te zien bent u op zoek naar een WordPress expert om een website te laten maken. Mogen wij ons even voorstellen? JVH webbouw heeft jarenlange expertise in huis op het gebied van WordPress. Wij maken onze websites uitsluitend met WordPress en zijn daardoor een échte WordPress specialist.

We hebben al meer dan 672 zakelijke klanten geholpen, die zeer tevreden zijn over ons. Kies er dus voor om een WordPress website laten maken door JVH webbouw – de WordPress specialist.

Lage kosten dankzij de expertise van een WordPress specialist

Omdat het programma bestaat uit voorgeprogrammeerde modules, kan een WordPress expert een website tegen heel aantrekkelijk tarief in elkaar zetten. Veel goedkoper dan wanneer we elke site helemaal met code zouden moeten opbouwen, zoals veel andere webdesign bureau’s werken.

Voor de prijs van voor € 699,- heeft u een zeer goede en functionele website, waar uw klanten telkens met veel plezier naar terugkeren. Een website die even professioneel is als die van een landelijke onderneming: het is mogelijk bij JVH webbouw, de WordPress specialist. Wilt u geen standaardwebsite maar heeft u een complex maatwerkvraagstuk? Wij ontwikkelen ook volledige maatwerkplatformen als werkspot.nl.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

WordPress specialist

WordPress specialist

WordPress specialist wordpress

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

WordPress specialist


WordPress specialist’

Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

Als WordPress specialist bieden wij duizenden opties voor uw website

Eén van de redenen waarom mensen kiezen voor een website gemaakt door een WordPress specialist, is dat dit programma ongelofelijk veel opties biedt. Online zijn heel veel functies en uitbreidingen te vinden die a la minute in uw website geïnstalleerd kunnen worden. Onze WordPress expert kiest daaruit de juiste opties en plugins, zodat de uiteindelijke website geheel op uw behoeften afgestemd is.

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kan een WordPress specialist bovendien uw website een uitstraling geven die past bij uw bedrijf. Als u een restaurant runt, kan hij een ontwerp kiezen met vintage letters, een intieme sfeer en grote foto’s van het voedsel. Een advocatenkantoor is beter af met een strak, minimalistisch ontwerp dat professionaliteit en soberheid suggereert. En heeft u een kledingzaak voor kinderen, dan gebruikt een WordPress expert vrolijke kleurtjes, vormpjes en kinderkrabbels. Telkens kunnen hierbij extra mogelijkheden worden ingebouwd: boekingsformulieren, een webshop, portfolio’s, live videochat enzovoort.

Met JVH webbouw kiest u voor een WordPress specialist waarbij service centraal staat

JVH webbouw is trots op zijn goede service en heldere communicatie. Wij communiceren direct en nuchter. U kunt ons gewoon bellen of e-mailen, en als wij vragen hebben aan u zullen we dat ook doen. Zodat we er zeker van zijn dat we elkaar begrijpen. Wij hebben voor meer dan driehonderd ondernemers, vooral uit het midden- en kleinbedrijf, al websites gemaakt. De meeste van onze klanten zijn erg tevreden over ons.

Overweegt u om door ons uw nieuwe website te laten maken? Dan willen we graag in een vrijblijvend gesprek aftasten wat uw behoeften en wensen zijn voor uw site. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden en doen we een stel suggesties. Als u daarna besluit dat wij voor u aan de slag mogen, dan maken we een eerste versie van uw site. We zullen u vragen om daarop kritiek te leveren, die we gebruiken om een tweede versie te maken. Zo gaat het door totdat u honderd procent tevreden bent over ons werk. Deze snelle manier van terugkoppeling zorgt ervoor dat uw nieuwe online visitekaartje gemiddeld binnen twee weken online staat. Ook dat is een voordeel van een WordPress specialist in de arm nemen. 

Wat WordPress specialist JVH webbouw voor u kan doen – op een rijtje gezet

 Als u met ons in zee gaat, dan mag u rekenen op het volgende:

  • Een website die geschikt is voor elk apparaat
  • Oneindig veel opties qua design en plugins
  • Goede service en helder overleg is waar JVH webbouw trots op is
  • Uw wensen en feedback staan centraal
  • U betaalt geen maandelijks bedrag, maar een eenmalige totaalprijs
  • Zelf uw website aanpassen, zonder een WordPress specialist te hoeven zijn
  • Een betaalbare prijs voor een professionele website

Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact met ons op, en laat ons weten wat u zoekt.

 U hoeft geen WordPress specialist te wezen om uw eigen site aan te passen

Zodra uw site klaargemaakt is voor oplevering en online is gezet, kunt u hem in principe zelf aanpassen. WordPress is geen moeilijk programma om te gebruiken: als u kunt omgaan met Microsoft Office, dan gaat het u ook lukken om nieuwe teksten en foto’s op uw site te zetten. Om daar zeker van te zijn leveren we bovendien een heldere handleiding erbij. En u kunt ons altijd bellen als u vragen hebt.

Denk hier eens over na. U bent zelf in controle van uw site, waar u binnen een paar muisklikken uw actuele flyeracties en nieuwe producten aan kan toevoegen. Uw website dient zo als foldermateriaal en catalogus in één. Contact onderhouden met uw klanten? Geen probleem, want we installeren een blog en links naar social media. Bovendien is uw site altijd bereikbaar en online, iets wat niet voor gedrukte media geldt. U hoeft absoluut geen WordPress specialist te zijn om webmaster voor uw eigen bedrijfssite te worden! 

Voor grotere bedrijven: de professionele pakketten van WordPress specialist JVH webbouw 

Als u zoekt naar een onderscheidende corporate website, dan kunnen we u eveneens van dienst zijn. Met ons professioneel pakket krijgt u beschikking over de diensten van een designer met marketingexpertise. Uw site wordt dan voorzien van een custom design met geoptimaliseerde user flow, zodat uw klanten exact op de plekken terecht komt waar u ze wilt hebben. Dit alles teneinde uw online conversie te maximaliseren. Klinkt dit aantrekkelijk? Informeer naar het professioneel pakket van WordPress expert JVH webbouw.

Heeft u het voornemen een uniek, iconisch project op te starten? Wellicht een kennisplatform of een interactieve database? Wij kunnen door een team van experts een compleet nieuw digitaal project laten creëren. Dit is ons expertpakket en daarbinnen is niets onmogelijk. Vertel ons waarover u droomt, dan dan vertellen wij hoe we uw droom vorm kunnen geven.

Een responsive website voor elk apparaat

Op dit momenteel heeft niet minder dan 80% van alle consumenten een mobiel apparaat. Het gevolg van deze explosieve groei de afgelopen jaren is, dat potentiële klanten nu vooral shoppen via hun smartphone. Daarom is het voor elke ondernemer opeens erg belangrijk geworden om een website te hebben die geschikt is voor verschillende apparaten. U wilt dat uw website mooi en gemakkelijk in het gebruik is op het kleine schermpje van een smartphone. Als dat niet het geval is zullen klanten uw website links laten liggen en op zoek gaan naar een vergelijkbaar bedrijf dat wél mobiel bereikbaar is.

JVH webbouw is een WordPress expert die ervoor kan zorgen dat uw website ook op mobiele apparaten goed werkt. Wij ontwerpen uw site volgens de zgn. mobile-first approach. Hierdoor vallen alle elementen van uw website, de titel, logo, foto’s en teksten dus, mooi op hun plek zodra de website op een kleiner scherm wordt bekeken. Dit noemen we een responsive website, en het kost u geen cent extra: wij werken altijd vanuit een mobile-first approach. Een website laten maken door de WordPress specialist JVH webbouw is dus een sterke investering in de vindbaarheid van uw bedrijf.

Klanten in heel Nederland die een website en/of webshop hebben laten maken bij JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Veel van onze klanten komen uit Amsterdam, maar ook uit: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen Haag en Amersfoort komen veel van onze klanten.