Wilt u een CMS website laten maken? Wij hebben aantrekkelijke prijzen en de juiste expertise.

Zoekt u een webdesigner om een CMS website laten maken? Wij maken al onze websites met het WordPress CMS, wat verreweg de populairste keuze is. Wij bieden u het gemak en de grote hoeveelheid keuzeopties van WordPress tegen een schappelijke prijs aan.

Dankzij de voorgeprogrammeerde natuur van het WordPress CMS kunnen wij uw website uit modules samenstellen. Deze sluiten we aanéén en passen we zodanig aan, dat u een CMS website laten maken kan, die perfect aan uw wensen en behoeften voldoet. Bent u bang voor hoge kosten CMS website laten maken? Dat is niet nodig, want u heeft bij ons een volledige, prima website voor al € 699,-.

Een CMS website laten maken is een hype – en terecht

“CMS” staat voor content management systeem, oftewel: een programma om de inhoud van een website te beheren en aan te passen. Als u een CMS website laten maken wil, zijn er verschillende CMS-systemen in de handel, zoals Joomla en Drupal. Elk van deze systemen biedt andere opties en manieren om de content van uw website te beheren.

Er zijn goede redenen dat WordPress veel populairder is geworden dan de andere merken CMS. Het gebruiksgemak ervan wordt door gebruikers die daarmee een CMS website laten maken hebben, ervaren als zeer groot. WordPress is gewoon erg makkelijk te bedienen, ook doordat het van oorsprong een systeem is gemaakt voor blogs, dat ook door niet-techneuten moest worden kunnen bediend.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze websitepakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

CMS website

Keuze uit meer dan 400 verschillende webdesigns

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete webdesign uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

CMS website

CMS website

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe website en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

CMS website

 Al 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

Besluit om een CMS website laten maken en wordt zelf een webmaster

Wat u waarschijnlijk hier heeft gebracht, is dat u een CMS zoekt dat u zelf kunt bedienen. Dat kan, en ook daarvoor is WordPress een ideale keuze. Normaliter ziet u alleen de “voorkant” van een website, oftewel wat iedere bezoeker ziet. Als u webmaster bent nadat u een CMS website laten maken heeft, kunt u inloggen om het zogenaamde Dashboard aan de achterkant van de site te bekijken. Daar ziet u een helder menu, waarin u per onderdeel en pagina van de website zaken kunt aanpassen. Bijvoorbeeld, nieuwe blogs schrijven, afbeeldingen of producten toevoegen, hele pagina’s veranderen of deleten, enzovoort. Het bedienen van dit Dashboard kost even wat oefening om alles te vinden, maar is niet moeilijk in het gebruik dan bijvoorbeeld MS Word of een social media-account.

Praktisch alle klanten die hun CMS website laten maken door ons, bedienen hun website zelf. Om er zeker van te zijn dat u dat ook kunt, leveren we u een beknopte en duidelijke handleiding. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u ons altijd snel bereiken via e-mail of telefoon. Ook al is het maanden geleden dat u uw CMS website laten maken heeft.

Talrijke opties en lage kosten CMS website laten maken door JVH webbouw

Een ander groot voordeel is de hoeveelheid designs, templates en plugins die ontwikkeld zijn om een CMS website laten maken. Tienduizenden enthousiaste professionals en amateurs hebben in de afgelopen jaren, veelal gratis, uitbreidingen toegevoegd aan WordPress. Dat betekent dat wij praktisch oneindige opties hebben om voor u de perfecte website te maken, die volledig aan uw wensen voldoet. Als u besluit om ons een CMS website laten maken, kunnen wij al deze uitbreidingen snel inzetten om uw site mee op te bouwen.

Daar komen we bij nóg een groot pluspunt van een CMS website laten maken: de lage kosten. Omdat veel modules voor het CMS al bestaan, hoeven wij geen peperdure programmeurs wekenlang aan uw site te laten werken met codeertalen. En dat ziet u terug in de afrekening. Tegelijk zijn al deze modules wél al goed getest door hun makers en gebruikers, waardoor u mag rekenen op een snel CMS dat praktisch vrij is van fouten en bugs.

Wij bieden meer dan 400 WordPress thema’s om een CMS website laten maken

Het WordPress CMS kent bundelingen van design en functionaliteiten. Deze bundels worden thema’s genoemd. Als u een thema uitkiest om een CMS website laten maken door ons, kiest u daarmee ook een bepaalde sfeer. Idealiter is dat een sfeer die past bij het bedrijf dat u runt. Vaak is een thema afgestemd op een bepaalde business, en heeft functies die ideaal zijn voor bedrijven daarbinnen.
Zo heeft een thema voor restaurants vaak grote afbeeldingen van het voedsel, een intieme sfeer, en opties voor menukaarten en reserveringsformulieren. Wilt u een CMS website laten maken voor uw sportschool, dan heeft u meer aan een thema met video’s van workouts, roosterinformatie en zelfs een ingebouwde BMI-meter. Bent u een reisfotograaf, dan kunt u een thema laten instellen met uitgebreide portfolio’s, interactieve kaarten en sterke blogopties. En zo gaat de lijst door.

Kort samengevat: de keuze voor het juiste thema, en voor uitbreidingen daarop, bepaalt het effect van uw website. Als u een CMS website wilt laten maken voor uw bedrijf, kunt u hier alvast bladeren naar de opties. Of u kunt ons een voorstel laten doen dat past bij uw vakgebied.

U plukt de voordelen van een CMS website laten maken

Het is slim dat u zoekt naar de opties om een CMS website laten maken, in plaats van te kiezen voor een “unieke” zelfgeprogrammeerde site. Daarvoor zijn veel minder opties en plugins beschikbaar. En voor aanpassingen en onderhoud zit u vast aan het bureau waar u deze heeft laten maken. Webdesigners die wél een website met een CMS aanbieden, hebben niet altijd evenveel ervaring. Mogen wij de pluspunten opnoemen van een CMS website laten maken door ons?

  • We rekenen lage kosten voor een zeer volledige en goede CMS website;
  • Alle voordelen van het WordPress CMS, zoals zelf uw website kunnen onderhouden;
  • Praktisch onbeperkte opties qua designs en extra uitbreidingen;
  • Kies een WordPress thema dat de sfeer van uw bedrijf ademt;
  • Goede service en korte communicatielijntjes (wij bellen of mailen u gewoon!);
  • Het WordPress CMS ziet er op alle apparaten goed uit, ook op smartphones en tablets;
  • We rekenen eenmalige kosten van € 699,- ipv elke maand afschrijvingen.

Bent u overtuigd? Wilt u graag overleggen over de mogelijkheden om een CMS website laten maken door ons? Bel ons simpelweg op 085 022 02 11. We horen graag van u.

Klanten in heel Nederland die een CMS website laten maken bij websitebouwer JVH webbouw.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Ook uit plaatsen als: EnschedeUtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam, AlmereDen HaagAlkmaar en AmersfoortHaarlemBredaDen BoschDeventerTilburgLeidenEmmenEindhovenGroningenNijmegenApeldoornArnhem komen veel van onze klanten.