Portfolio website laten maken?

Bent u artiest en wilt u een online portfolio maken? Als u uw werk op een professionele manier wilt promoten, laat dan uw Portfolio website maken door JVH webbouw. Voor slechts € 699,- creëren wij voor u een portfolio website op basis van het zeer populaire WordPress systeem. Of u nou fotograaf, ontwerper of kunstschilder bent – de grote keuze aan designs zorgt dat uw werk altijd perfect uitkomst.

Een artistieke portfolio website laten maken? Kies de professionele route

Misschien overweegt u om zelf aan de slag te gaan op een “gratis” portfoliosite. U kunt natuurlijk zo een portfolio website laten maken, maar in de praktijk blijken de mogelijkheden van deze sites helaas vaak beperkt. Als u een aantrekkelijke layout of extra functies voor uw online portfolio wilt, dan betaalt u al snel een aardig bedragje per maand. U kunt geen eigen domeinnaam kiezen, u kunt maar een beperkt aantal werken tonen, én u krijgt vervelende reclame op uw portfolio website.

Bespaar uzelf een hoop tijdrovend gepruts en ellende. Besteed het werk uit aan een professional en laat ons uw portfolio website maken. JVH webbouw heeft al voor meer dan 300 tevreden klanten een website gemaakt. Wij voeren met u een vrijblijvend gesprek over uw wensen, op basis waarvan we een origineel portfolio maken in website vorm met hoge functionaliteit en een bij uw werk passende esthetiek. U betaalt één vaste prijs, en wij bieden uitstekende service en support achteraf.

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Onze website pakketten!

Wordpress webshop<img class=

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte programma om websites te maken. Een groot voordeel is dat het ontzettend veel thema-opties heeft. U kunt voor uw portfolio website bij ons uit honderden thema’s kiezen, en elk daarvan heeft een eigen unieke layout, kleurcombinatie en lettertypen. Ook kunnen we veel extra functies zoals mediaspelers, speciale galerieën, expositiekalenders en social media buttons inbouwen. Dankzij WordPress kunnen we voor u een artistiek portfolio website laten maken dat recht doet aan uw werk en de impact daarvan vermenigvuldigt.

Wat voorbeelden van hoe uw portfolio website eruit kan zien? Klik hier.

Een portfolio website met WooCommerce webshop

Als u uw online portfolio wilt inzetten voor verkoop, dan kunnen wij voor een totaalprijs van €1299,- een portfolio webshop laten maken met een webshop. Wij gebruiken dan de krachtige WordPress plugin WooCommerce. Hier kunnen uw klanten uw productaanbod zien, met hoge-resolutie foto’s en video’s. Door het klantvriendelijke aankoopsysteem kunnen klanten eenvoudig uw werk bestellen. En bovendien is een WordPress webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor uw site hoog in bv. Google komt te staan. U kunt uw webshop eenvoudig zelf aanpassen met nieuwe stukken en acties; wij leveren u een duidelijke handleiding hiervoor.

Wilt u met ons in gesprek gaan over onze opties? Klik hier. Wij overleggen graag en geheel vrijblijvend met u over uw wensen voor een online portfolio.

Creative portfolio website designs

Portfolio website

Go to Top