WordPress Webshop laten maken met Woocommerce?

Wilt u een webshop voor uw bedrijf? Zoekt u een webwinkel die uitstekend bij uw bedrijf past, zonder daar duizenden euro’s aan uit te hoeven geven? JVH webbouw kan voor een WordPress webshop maken voor slechts € 1299,-. Daarvoor krijgt u een professionele webshop die klantvriendelijk, betrouwbaar en mooi vormgegeven is. Zonder dat deze maandenlang in ontwikkeling is, ellenlang overleg, of ander tijdrovend gedoe.

Waarvoor kiest u als u een WordPress webshop laat maken door JVH webbouw

Wij zijn niet hetzelfde als elke webdesigner. JVH webbouw biedt u deze voordelen.

 • Wij voeren heldere en snelle communicatie via mail en telefoon
 • Een kennismakingsgesprek en feedbackrondes zorgen dat wij op één lijn zitten met u
 • Oneindige opties voor opmaak en functies dankzij het krachtige WordPress systeem
 • Groot gebruiksgemak, zelf aanpassen van uw WordPress webshop is eenvoudig
 • Lage prijs vergeleken met andere websitebouwers, geen maandelijkse kosten
 • JVH webbouw biedt support en service, lang nadat uw webshop online is gezet
 • Korte opleveringstermijnen, gemiddeld slechts twee weken
 • Resultaat: een WordPress webshop die afgestemd is op uw behoeften en business

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Direct

een gratis voorstel!

Wilt u meer weten over de pakketten of direct een voorstel op maat? Laat een bericht achter en wij reageren altijd binnen 24 uur!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze webshop pakketten!

WordPress Webshop laten maken met Woocommerce

Keuze uit meer dan 400 verschillende designs

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete site design uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen webshop!

VANAF € 1299,-

Meest gekozen

WordPress Webshop

Maatwerk design voor uw unieke webite

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor het professioneel pakket!

VANAF € 1999,-

WordPress Webshop laten maken met Woocommerce

Complexe maatwerk-
oplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het expert pakket is niets onmogelijk!

VANAF € 2799,-

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

WordPress Webshop laten maken met Woocommerce

Klanten over JVH webbouw


 

De voordelen van een WordPress webshop

Wordpress webshop laten maken

Voorbeeld van een professionele webshop

Bij JVH webbouw werken we uitsluitend met het programma WordPress. Deze populaire software biedt gigantisch veel opties, en tegelijk veel gemak voor gebruikers. Het is geen wonder dat al meer dan driekwart van alle websites ter wereld (!!) gemaakt is met behulp van WordPress.

WordPress is zogenaamde open-source software. Dat betekent dat iedereen er uitbreidingen voor kan maken. Een grafisch ontwerper kan een thema met een uniek design toevoegen. Een programmeur kan een plugin-programmaatje maken voor eenvoudige videoblogs. Een ander kan zorgen voor nieuwe buttons of lettertypes. Kortom, WordPress is, net als bijvoorbeeld Wikipedia, een gigantisch groepsproject. Dankzij het enthousiasme en creativiteit van amateurs én professionals zijn er nu letterlijk miljoenen mogelijkheden. Dat vinden wij persoonlijk ontzettend inspirerend.

Een ander groot voordeel van een WordPress webshop is de relatief lage prijs. Doordat heel veel thema’s en functies al ontwikkeld zijn, hoeven ze niet vanaf de grond met code opgebouwd te worden. Dit bespaart vele kostbare uren werk door programmeurs en andere ontwikkelaars, zoals andere webdesignbureaus meestal werken. Door handig gebruik te maken van de opties die deze software biedt, kunnen we u dus een uitstekende WordPress webshop aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De opties voor eenWordPress webshop? Letterlijk alles is mogelijk

Of u nu een zeer uitgebreide WordPress webshop wilt, een sobere online kunstgalerij of een speelse en kleurrijke webwinkel: het kan. Wij bieden u namelijk honderden thema’s om uit te kiezen. En dat is belangrijk, want elke onderneming heeft een andere sfeer en een andere doelgroep. Een goede website en webshop reflecteert de uitstraling van uw bedrijf, en versterkt deze zelfs.

Voorbeelden? Een sportzaak zal een strakke site willen met een actieve uitstraling en filmpjes van demonstraties van hun producten. Een importeur van Aziatische waren kiest voor een WordPress webshop met sfeervolle kleuren en exotische vormen. En een apotheek of shop met medische hulpmiddelen heeft het meeste aan een heldere, cleane website met een duidelijk gestructureerd overzicht van medicijnen.

Kortom, elk bedrijf heeft zijn eigen stijl, en een goede webdesigner houdt daar rekening mee als hij een WordPress webshop of website maakt.

En mocht die ene optie er nou niet tussen zitten? De functie die u persé wilt terugzien in uw WordPress webshop? Dat is geen punt, want zoals we eerder zeiden: WordPress kan makkelijk aangepast worden. Onze grafisch designer ontwikkelt een compleet nieuwe layout. Of onze programmeurs maken een nieuwe plugin met computercode. Alles is mogelijk met een WordPress webshop van JVH webbouw.

Laat een WordPress webshop maken door een webdesigner die u snapt

Bij JVH webbouw gaan we prat op onze uitstekende service. Wij weten dat u niet zit te wachten op ellenlange overlegtrajecten en extra kosten.  Daarom plannen we ter kennismaking een persoonlijk gesprek in. Daarbij vragen we alles wat we willen weten over uw bedrijf, uw doelen en uw eisen. Die info zetten we in om een sterke opzet voor een WordPress webshop te maken.

We vragen u tijdens de ontwikkeling een aantal keer om feedback op de site in wording. Onze communicatie is direct, via mail en telefoon, en wij spreken de taal van de ondernemer. Met uw commentaar en onze expertise maken we voor u een professionele webshop die functioneel en representatief is. En bovendien makkelijk in het gebruik, zodat u zelf uw producten en acties actueel kunt houden. Het zoveelste voordeel van een WordPress webshop.

Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

WooCommerce: het populairste webshop-programma

Het programma dat verreweg het meest gebruikt wordt om een WordPress webshop op te zetten, is WooCommerce. Zoals veel succesnummers van WordPress is WooCommerce begonnen als simpel plugin-programmaatje. Maar na jaren van ontwikkeling en uitbreiding is het veel en veel groter dan dat.

Even een paar cijfers over WooCommerce:

 • Al meer dan 6.000.000 keer gedownload door webbouwers
 • Compatibel met bijna elk bestaand WordPress-thema
 • Vormt de basis van meer dan 30% van alle webshops ter wereld

Wat doet WooCommerce? Simpel gezegd: het wordt gebruikt om een WordPress webshop mee te maken. Een webbouwer maakt met WooCommerce het uiterlijk voor uw WordPress webshop, voegt uw producten toe met afbeeldingen, details en prijzen, en zorgt dat er online besteld en betaald kan worden.

Er is heel veel mogelijk met dit flexibele programma. Tijdelijke acties met verlaagde prijzen of combideals worden automatisch doorberekend binnen het winkelkarretje. Demonstratievideo’s van producten worden ingebouwd in de productpagina. Vertalingen van elke webpagina zorgen voor internationaal bereik en afname. U kunt een cadeau geven bij een bestelling vanaf een bepaald bedrag. Bijna elke gangbare betaalmethode kan gekoppeld worden aan uw WordPress webshop. Enzovoorts. WooCommerce is de ideale tool voor uw webshop.

Ook u kunt een WordPress webshop bezitten die volledig aan uw wensen tegemoet komt. Dankzij de oneindige opties van WordPress, en de jarenlange ervaring van JVH webbouw. Informeer nu naar onze mogelijkheden.

Klanten in heel Nederland die een website en/of webshop hebben laten maken bij JVH webbouw.
Onze klanten zitten overal in Nederland. Veel van onze klanten komen uit Utrecht, maar ook uit: UtrechtZwolleEde, Veenendaal, Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort komen veel van onze klanten.