JVH webbouw: Webdesign Amsterdam

Als u dit leest heeft u vermoedelijk behoefte aan iemand die verstand heeft van webdesign Amsterdam. Om een totaal nieuwe site voor uw bedrijf te maken, of uw huidige website te vervangen.

Wij zijn JVH webbouw en wij hebben ruime expertise op het gebied van webdesign Amsterdam. We bieden onze klanten een ruim pakket aan opties binnen het programma WordPress. Hierdoor kunnen we u een website aanbieden die zeer compleet en volledig is, tegen een fractie van de prijs van een andere webdesigner Amsterdam.

Lage kosten voor webdesign Amsterdam door gebruik van het veelzijdige WordPress

WordPress is een hype. Deze software is ooit begonnen om blogs mee te maken, maar is nu verreweg de populairste tool voor professioneel webdesign. Dat komt omdat het open-source is, en omdat duizenden designers er uitbreidingen en functies aan hebben toegevoegd. Al deze toevoegingen zijn ideaal om te benutten voor webdesign Amsterdam. En omdat ze al bestaan, hoeven wij u niet de hoofdprijs te rekenen van lange uren programmeerwerk.

Opzoek naar basiswebsite of een maatwerkpakket? JVH webbouw bouwt ook professionele en complexe maatwerkplatformen zoals Werkspot.nl. Alles is mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze pakketten? Bel ons op 085 022 02 11 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan door het formulier hier rechts in te vullen ->>>

Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Webdesign Amsterdam

Webdesign Amsterdam

Webdesign Amsterdam

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe website en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.

Webdesigner AmsterdamAl 672 bedrijven lieten hun website maken door JVH webbouw

 

Volledig en professioneel webdesign Amsterdam door JVH webbouw

Eén van de redenen dat mensen WordPress kiezen voor webdesign Amsterdam, is dat letterlijk alles mogelijk is. Het inpluggen van een Google Maps-kaart is zo gebeurd. Een sjabloon voor een restaurant bevat functies ideaal voor die business, zoals een menukaart en reserveringsformulier. Lettertypes en kleuren aanpassen naar uw wens: in een handomdraai klaar.

JVH webbouw heeft veel ervaring met webdesign Amsterdam, en denkt met u mee over uw nieuwe website. Hoe uw wensen te verwezenlijken vallen. Hoe we uw specifieke doelgroep het best kunnen bereiken. Hoe we uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines kunnen krijgen. Neem contact met ons op en vertel ons wat u zoekt. Dat vertellen wij u hoe we dat kunnen vormgeven. Of lees hieronder verder over de grote voordelen van ons webdesign Amsterdam.

Uw eigen website beheren en inzetten voor promotie en marketing

U, als eindgebruiker, wilt een website die u zelf kunt bijhouden en veranderen. Dat is een ander groot voordeel van het gebruik van WordPress voor webdesign Amsterdam. Het controlepaneel van WordPress is namelijk erg makkelijk te gebruiken! Als u kunt omgaan met MS Office, dan gaat het u ook lukken om als webmaster op te treden van uw nieuwe WordPress website.

Zelf uw nieuwe producten online zetten. Een geïntegreerd blog gebruiken en contact onderhouden met uw klanten. Teksten en filmpjes toevoegen of een geheel nieuwe pagina maken. Het is mogelijk met de eenvoud van WordPress webdesign Amsterdam. Gebruik uw bedrijfswebsite als online promotiemateriaal, met actuele kortingsacties, of laat uw site dienen als centrale hub voor boekingen en afspraken.

JVH webbouw biedt u no-nonsense webdesign Amsterdam met persoonlijke aandacht

Wij zijn trots op onze klantvriendelijkheid. We hebben al meer dan 400 zakelijke klanten aan een nieuwe site geholpen, en die zijn erg tevreden met onze service. Als u met ons in zee gaat, wordt u niet geconfronteerd met ellenlange procedures of actielijsten. JVH webbouw gelooft in down-to-earth communicatie: u kunt gewoon met ons bellen of mailen.

We nodigen u eerst uit voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek, waarin we uw wensen en doelen voor uw site achterhalen. Tijdens ons webdesign Amsterdam vragen we uw telkens om een reactie op ons werk. Zo kunnen we snel een product creëren dat volledig aan uw behoeften tegemoet komt. Kan een andere webdesigner Amsterdam u hetzelfde beloven?

Door deze efficiënte manier van werken kunnen we uw nieuwe site snel leveren. Gemiddeld staat een website van ons bureau al binnen drie weken online. Het is allemaal mogelijk dankzij webdesign Amsterdam door JVH webbouw.

Designs, kleuren, extra functies – ontelbare opties voor webdesign Amsterdam

Omdat er zoveel verschillende keuzes kunnen worden gemaakt in WordPress, kunnen wij uw website volledig afstemmen op wat u en uw bedrijf nodig hebben, als we een website maken met webdesign Amsterdam. Een toeristisch bedrijf kan kiezen een webdesign Amsterdam in meerdere talen. Als u een zakelijk bedrijf runt, dan wilt u dat uw webdesign Amsterdam vrij sober is, met strakke lijnen en een overzicht van uw werk of cases. Een bedrijf met kinderartikelen kan kiezen voor een webdesign Amsterdam met kindertekeningen, vrolijke letters en kleuren, en mooie portfolio’s van de laatste artikelen.

Ook kunt u nieuwe bijzondere functies laten toevoegen door webdesigner Amsterdam JVH webbouw. Een videoblog bijvoorbeeld, of gespecialiseerde contactformulieren. Het laten inbouwen van een webshop bij webdesign Amsterdam is eveneens mogelijk, net als het regelmatig updaten van uw website met nieuwe blogberichten of nieuwe artikelen in uw winkel.

Webdesigners Amsterdam: De voordelen van webdesign Amsterdam: een overzicht

Het laten maken van een website is geen eenvoudige beslissing. Er zijn een hoop deeltijdstudenten en andere amateurs die u een fors bedrag zullen rekenen voor hun avonturen in webdesign Amsterdam. Daarom willen we u graag laten zien welke pluspunten webdesigner Amsterdam JVH webbouw u kan bieden.

  • Lage kosten voor een uitgebreid en professioneel product;
  • WordPress biedt zeer veel opties voor webdesign Amsterdam;
  • Uw doelen en wensen staan bij ons centraal;
  • Al onze websites zijn standaard geschikt voor mobiel en voorzien van zoekmachineoptimalisatie;
  • Eenmalige kosten, geen maandelijkse afschrijvingen;
  • Uitstekende service en persoonlijkere aanpak dan een andere webdesigner Amsterdam;
  • Zelf uw website beheren dankzij ons gebruiksvriendelijke webdesign Amsterdam

Klanten in heel Nederland die een Webdesign door JVH webbouw hebben laten maken.

Onze klanten zitten overal in Nederland. Veel van onze klanten komen uit Amsterdam, maar ook uit: Amsterdam, komen veel van onze klanten.