Nieuwe èn vindbare website in Nijmegen nodig?

JVH webbouw is een internetbureau die voor u een volledig draaiende website bouwt, die ook nog eens hoog scoort in de zoekmachine. Samen met u kijken we wat de beste optie is, we werken snel en betrekken u bij het proces. Door gebruik te maken van professionele zoekmachineoptimalisatie plugins en het Open Source CMS WordPress geven wij u de mogelijkheid uw website hoog in de zoekresultaten te houden. U kunt uw website na aflevering makkelijk zelf bijhouden. Onze webdesigns zijn vooraf geprogrammeerd door een team van professionals, zodat u zeker over de allernieuwste techniek beschikt! Bij de aflevering laten we u zien hoe dat in zijn werk gaat.
Herkenbaarheid en dus uw huisstijl is erg belangrijk. Het is namelijk hèt gezicht van uw onderneming. Dat klinkt misschien wichtig en dat is het ook. Iedereen ziet uw huisstijl. Daarom zorgen wij ervoor dat deze verwerkt wordt in het door u gekozen designs

Wij bieden een cursus online adverteren aan. In deze drie avonden (of overdag) durende cursus leert u hoe u uw concurrenten voorblijft door middel van uw eigen campagne opzetten. Hierdoor haalt u het maximale uit uw bedrijfswebsite. Ziet u dit niet zitten? Geef het uit handen, neem contact met ons op.

Bij de oplevering van al onze websites geven wij u een gratis training, hoe u het CMS het beste kunt gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u eens onze designs of neemt u eens contact met ons op!

</a></p> <div class=