Hoger in de zoekresultaten komen? Internetbureau in Apeldoorn helpt u daarbij

Internetbureau in Apeldoorn nodig? Dan bent u hier aan het goede adres! JVH webbouw is een internetbureau werkzaam in met name provincie Gelderland en Utrecht, maar wij verzorgen projecten door heel Nederland. Wij bouwen niet alleen websites, maar verzorgen ook de online marketing hiervoor! We zorgen ervoor dat uw website hoger in de zoekresultaten komen door gebruik te maken van professionele zoekmachineoptimalisatie plugins en het Open Source CMS WordPress. Daarnaast is het erg makkelijk om uw eigen content aan te passen. Onze designs zijn vooraf geprogrammeerd door een team van professionals, zodat u zeker over de allernieuwste techniek beschikt!

Online adverteren is tegenwoordig steeds belangrijker. Heeft u geen kennis van Google Adwords? Wij helpen u op weg! Tijdens een training van drie avonden(ook overdag mogelijk) op locatie leert u hoe u uw concurrent voor kunt blijven door uw eigen campagne op te zetten. Daarmee haalt u het maximale uit uw bedrijfswebsite! Wilt u dat wij het volledig uit handen nemen? Informeert u eens naar de mogelijkheden!

Bij de oplevering van al onze websites geven wij u een gratis training. Hoe werkt CMS en hoe kunt u het het beste gebruikten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u eens onze designs of neemt u eens contact met ons op!