U wilt een website laten maken Utrecht, omdat u ook online gevonden wil worden!

Website laten maken Utrecht? Dan bent u hier aan het goede adres. JVH webbouw werkt met prachtige designs die vooraf zijn geprogrammeerd door een team van professionals, zo weet u zeker dat u over de nieuwste techniek beschikt. Dit is ons basispakket van € 699,-!

Wilt u een unieke website op maat?
Volstaat ons basispakket niet? Dan hebben wij ook een professioneelpakket, binnen dit pakket, ontwerpt één van onze vormgevers een unieke website op maat. Als onderliggende stramien wordt een professioneel theme gebruikt.

Complexe maatwerk website nodig?
Bent u opzoek naar een websitebouwer welke een complexe maatwerkstructuur voor u opzet? Wij realiseren websites vergelijkbaar met werkspot.nl. Onze programmeurs kunnen elk platform groot of klein voor u realiseren? Ook complexe Google Maps applicaties, profielenwebsites, maatwerk filtersystemen etc.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf uw website up-to-date te houden. Alle designs worden geleverd met een CMS. Wij werken met het Open Source CMS WordPress.  Bij aflevering van de website bieden wij een gratis cursus aan. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Keuze uit talloze mogelijkheden

Binnen WordPress kiest u uw favoriete functionaliteiten uit. Wij richten hem in, volledig naar uw wens en u beheert eenvoudig uw eigen website!

Professioneel uniek ontwerp

U wilt een uniek ontwerp van één van onze webdesigners. Uw bedrijfswebshop is onderscheidend omdat u kiest voor een op maat ontworpen webshop

Complexe maatwerkoplossingen

Ons team van front- en backenddevelopers vindt voor u elke complexe maatwerkoplossing. Binnen het Woocommerce is niets onmogelijk!

Deze klanten gingen je al voor en hebben bij JVH webbouw hun website laten maken!

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 


Professionele website of webshop laten maken?

JVH webbouw bouwt alles. We zijn gespecialiseerd in complexe maatwerktrajecten en hebben ervaring met alle 100+ WooCommerce extensies. 

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers!

Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan! Uit ervaring weten we dat een afspraak met u het meeste oplevert, zowel voor u als voor het team van JVH webbouw. Tijdens een intakegesprek gaan we tot in detail in op uw wensen, eisen en organisatiedoelen. Onze ervaring brengt ons kennis over de huidige trends en we zorgen dat we uitstekend geïnformeerd blijven over alles wat te maken heeft met webontwikkeling. Die kennis willen we met u delen! We geven u graag gratis advies over uw nieuwe webstie en gaan samen met u op zoek naar de beste en goedkoopste weboplossing voor u. Uw wensen staan centraal en u zit nog nergens aan vast.


Nieuwe èn vindbare website laten maken Utrecht?

JVH webbouw is een internetbureau die voor u een volledig draaiende website bouwt, die ook nog eens hoog scoort in de zoekmachine. Samen met u kijken we wat de beste optie is, we werken snel en betrekken u bij het proces. Door gebruik te maken van professionele zoekmachine optimalisatie plugins en het Open Source CMS WordPress geven wij u de mogelijkheid uw website hoog in de zoekresultaten te houden. U kunt uw website na aflevering makkelijk zelf bijhouden. Onze webdesigns zijn vooraf geprogrammeerd door een team van professionals, zodat u zeker over de allernieuwste techniek beschikt! Bij de aflevering laten we u zien hoe dat in zijn werk gaat.

Herkenbaarheid en dus uw huisstijl is erg belangrijk. Het is namelijk hèt gezicht van uw onderneming. Dat klinkt misschien wichtig en dat is het ook. Iedereen ziet uw huisstijl. Daarom zorgen wij ervoor dat deze verwerkt wordt in het door u gekozen designs.

Kosten website laten maken Utrecht weten, zodat u online succesvol wordt!

Kosten website laten maken Utrecht weten? JVH webbouw geeft u antwoord. Wij maken website en verzorgen de online marketing hiervoor. Wij werken met prachtige designs die vooraf zijn geprogrammeerd door een team van professionals, zo weet u zeker dat u over de nieuwste techniek beschikt. Onze professionele zoekmachineoptimalisatie plugins en het Open Source CMS WordPress geven u de mogelijkheid uw website hoog in de zoekresultaten te houden en alle content makkelijk te beheren. Bij de oplevering van de website geven wij u een gratis training, hoe u het CMS het beste kunt gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u eens onze designs.

Een internetbureau die net even meer doet dan een website bouwen!

Internetbureau in Utrecht nodig? Dan bent u hier aan het goede adres! JVH webbouw is een internetbureau dat naast het bouwen van website ook de marketing hiervoor verzorgt. Door gebruik te maken van professionele zoekmachineoptimalisatie plugins zal uw website hoog in de zoekresultaten komen. Wij werken met het Open Source CMS WordPress, dit geeft u de mogelijkheid makkelijk uw content aan te passen. Onze designs zijn vooraf geprogrammeerd door een team van professionals, zodat u zeker over de allernieuwste techniek beschikt. Wij zijn werkzaam in met name provincie Gelderland en Utrecht, maar wij verzorgen projecten door heel Nederland.

Naast de website is de huisstijl een erg belangrijk element van iedere bedrijfsvoering. Hèt gezicht van uw onderneming. Dat klinkt gewichtig en dat is het ook. Want iedereen heeft er mee te maken. Een klant, een opdrachtgever, een personeelslid, iedereen. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl wordt verwerkt in het door u gekozen design.

Bij de oplevering van al onze websites geven wij u een gratis training, hoe u het CMS het beste kunt gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u eens onze designs of neemt u eens contact met ons op!

Wij bieden een cursus online adverteren aan. In deze drie avonden (of overdag) durende cursus leert u hoe u uw concurrenten voorblijft door middel van uw eigen campagne opzetten. Hierdoor haalt u het maximale uit uw bedrijfswebsite. Ziet u dit niet zitten? Geef het uit handen, neem contact met ons op.